Dean Martin Net Worth

Kuinka paljon Dean Martin Worth on?

Dean Martin nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria

Dean Martin Net Worth: Dean Martin oli amerikkalainen laulaja, näyttelijä ja koomikko, jonka nettovarallisuus kuollessaan vuonna 1995 oli 30 miljoonaa dollaria. Hän on tunnettu komediatyössään Jerry Lewisin kanssa ja koomisesta varieteensa The Dean Martin Show. ' Hän oli myös jäsenenä epävirallisessa ryhmässä, johon viitattiin nimellä 'The Rat Pack' Frank Sinatra , Sammy Davis Jr. ja Humphrey Bogart.

Aikainen elämä: Dean Martin syntyi Dino Paul Crocettina 7. kesäkuutath, 1917 Steubenvillessä Ohiossa. Hänen isänsä oli parturi ja kotoisin Italiasta, ja hänen äitinsä oli myös italialaista alkuperää. Hän varttui puhuessaan italiaa ja alkoi oppia englantia viiden vuoden iässä ilmoittautuessaan Grantin peruskouluun Steubenvillessä. Hänen rikkoutuneen englanninsa ansiosta hänestä tuli kiusaamisen kohde. Kun hän oli teini-ikäinen, hän alkoi soittaa rumpuja, ja hän keskeytti Steubenvillen lukion toisena vuonna, koska hän tunsi olevansa älykkäämpi kuin opettajansa. Koulutuksen jälkeen hän työskenteli parittomia töitä, muun muassa terästehtaalla, talkeasyssa, bootleggerina, blackjack-jälleenmyyjänä ja keskipainoisena nyrkkeilijänä. Kun hän oli viisitoista, hän nyrkkeili nimellä Kid Crochet. Noin tuolloin hän muutti New Yorkiin ja jakoi asunnon Sonny Kingin kanssa, joka yritti myös aloittaa uransa näyttelyliiketoiminnassa. Molemmilla oli vähän rahaa ja ne veloittivat ihmisiä katsomaan heidän paljain rystyjä laatikoita asunnossaan. Martin lopetti nyrkkeilyn, kun hän sai työpaikan rulettimiehenä laittomassa kasinossa, ja tällä hetkellä hän alkoi laulaa paikallisten bändien kanssa nimellä 'Dino Martini'. Hän sai tauon, kun hän liittyi Ernie McKay -orkesteriin, ja vuoteen 1940 mennessä hän oli alkanut laulaa Sammy Watkins -orkesterissa. Watkins kannusti häntä vaihtamaan nimensä Dean Martiniksi, ja Martin kuunteli neuvojaan ja pysyi ryhmässä toukokuuhun 1943 saakka. Tämän vuoden syksyllä hän lähti aloittamaan esiintymisensä New Yorkissa syksyllä.

Martin & Lewis: Vuonna 1945 Martin tapasi koomikko Jerry Lewisin Glass Hat Clubilla. Vuotta myöhemmin, kaksi debyytti lavalla Atlantic Cityssä, kun suunniteltu laulaja ei ilmestynyt, ja Lewis ehdotti Martinia korvaavaksi. Kun kaksi ensimmäistä kertaa alkoivat esiintyä yhdessä, he eivät saaneet yleisöltä positiivisia arvioita, ja omistaja kertoi heille peruuttavansa sopimuksen, elleivät he parane. He olivat käyttäneet käsikirjoitettua materiaalia, mutta alkoivat improvisoida Martinin laulaessa ja Lewisin pommitellessaan kuin hölmö. He esittivät kevytmielistä slapstick- ja vaudeville-komediaa ja olivat paljon suosittuja väkijoukkojen keskuudessa. Heidän menestyksensä Atlantic Cityssä johti työpaikkoihin muualla, mukaan lukien juoksu New Yorkin Copacabana Clubilla.

Vaikka heidän tekonsa olivat suosittuja ja he olivat käyneet kierrosta itärannikon klubeilla, duo oli silti suhteellisen tuntematon. Vuonna 1949 he saivat vetovoimaa esiintyessään komediasarjaelokuvassa 'Ystäväni Irma'. Heidän esityksensä kiinnitti NBC: n johtajien huomion, jotka sitten lähestyivät paria siitä, että he olivat komediaradiossa. NBC Radio Network käytti esitykseen noin 400 000 dollaria ja tarjosi heille viisivuotisen sopimuksen ja 150 000 dollarin palkan. Verkon ennakkotuotantokustannukset vastasivat nykyaikaista 4,4 miljoonaa dollaria, ja Martinin ja Lewisin palkka olisi 1,6 miljoonaa dollaria. Huolimatta NBC: n panoksesta näyttelyyn, parin komedia oli visuaalisesti suuntautunut, eikä se kääntänyt yhtä hyvin radiossa. He kuitenkin saivat tuottoisaa sponsorointia Chesterfield-savukkeilta ja lääkeyhtiöltä Anacinilta. Vuonna 1950 pari teki debyyttinsä televisiossa The Colgate Comedy Hour -elokuvassa, ja he esiintyivät 16 elokuvassa yhdessä vuosina 1949 ja 1956. Luovat erot ja erilaiset tavoitteet johtivat parin eroon tielle vuonna 1956.

Yksinura: Vuonna 1957 Martin esiintyi ensimmäisessä elokuvassaan ilman Lewisia nimeltä 'Ten Thousand Bedrooms', mutta se oli kaupallinen floppi. Seuraavana vuonna hän esiintyi Marlon Brandon ja Montgomery Cliftin kanssa sodan draamassa The Young Lions, jota kriitikot ylistivät. Myös vuonna 1958 hän näytteli Frank Sinatran rinnalla draamaelokuvassa Jotkut tulivat juoksemaan, joka oli ehdolla useille Oscar-palkinnoille. Tänä aikana hän työskenteli saadakseen itselleen nimen dramaattisena näyttelijänä ja menestyi hyvin siinä ominaisuudessa. 1960-luvun puoliväliin mennessä hän oli esiintynyt elokuvissa, kuten 'Taiteilijat ja mallit', 'Robing and the 7 Hoods', 'Ada' ja 'Oceans 11.' Hän jatkoi laulajauransa rakentamista, ja vuonna 1965 hän sai oman televisiosarjansa. The Dean Martin -näyttely juoksi vuosina 1965-1974 ja ansaitsi hänelle Golden Globe -palkinnon parhaana näyttelijänä televisio-sarjassa Musikaali tai Komedia vuonna 1966.

Hän perusti yhdessä Frank Sinatran, Sammy Davis Jr., Peter Lawfordin ja Joey Bishopin kanssa Rat Packin, joka ei ollut niin muodollinen ryhmä kuin nimi joukolle ystäviä, jotka esiintyivät usein elokuvassa ja esiintyivät yhdessä. He olivat tunnettuja näyttelyistään Las Vegasissa. Lawford hylättiin Humphrey Bogartin hyväksi vuonna 1964. Ryhmä kasvoi erilleen 1970-luvulla, mutta vuonna 1987 Sinatra, Davis ja Martin kokoontuivat kaksikymmentäyhdeksän esiintymisen komediakiertueelle.

Henkilökohtainen elämä ja kuolema: Martinin ensimmäinen avioliitto oli vuonna 1941 Elizabeth Anne McDonaldin kanssa, ja neljän yhteisen lapsen jälkeen he erosivat vuonna 1949. Hän meni naimisiin Dorothy Jean Bieggerin kanssa myöhemmin vuonna 1949, ja heillä oli kolme lasta ja eronnut vuonna 1973. Hänen viimeinen avioliitto oli Catherine Hawnin kanssa. avioliitto kesti kolme vuotta eikä johtanut uusiin lapsiin.

Martin oli tupakoinut voimakkaasti koko elämänsä ajan ja hänelle diagnosoitiin keuhkosyöpä syyskuussa 1993. Hänelle annettiin mahdollisuus tehdä leikkaus, joka pidentää hänen elämäänsä, mutta kieltäytyi. Alkuvuodesta 1995 hän lakkasi näkymästä julkisuudessa, ja hän kuoli hengitysvajauksiin joulupäivänä 1995. Vuonna 1997 Ohio Route 7, joka kulkee kotikaupunginsa kautta, nimettiin hänen kunniakseen nimellä Dean Martin Boulevard.

Kiinteistöt : Dean maksoi 1970-luvulla 120 000 dollaria kiinteistöstä Beverly Hillsissä. Ajan myötä hän laajensi kodin jalanjäljen 12 000 neliöjalkaan. Kolme vuotta hänen kuolemansa jälkeen, vuonna 1995, koti myytiin 1,35 miljoonalla dollarilla. Vuonna 2003 koti myytiin 2 miljoonalla dollarilla. Ostaja repi Deanin kodin lopulta maahan ja rakensi tontille ylellisen modernin kartanon. Tämä omistaja on yrittänyt myydä taloa 28 miljoonalla dollarilla viime vuosina.

Deanilla oli myös vuosisadan puolivälissä moderni koti Palm Springsissä. Hänen omaisuutensa myi tämän kiinteistön vuonna 1996 hintaan 205 000 dollaria.

Dean Martin Net Worth

Dean Martin

Nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 7. kesäkuuta 1917 - 25. joulukuuta 1995 (78 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,79 m)
Ammatti: Laulaja, koomikko, näyttelijä, nyrkkeilijä, muusikko, lauluntekijä, elokuvantuottaja, juontaja, radiohenkilöstö, liikemies
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu