Demi Lovato Nettovarallisuus

Paljonko Demi Lovato on arvoinen?

Demi Lovaton nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria

Demi Lovato Nettovarallisuus: Demi Lovato on amerikkalainen näyttelijä, laulaja, lauluntekijä ja muusikko, jonka nettovarallisuus on 40 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten menestyvänä soololevittäjänä, joka sai suuren tauon Disney Channel -kanavalla.

Varhainen elämä ja uran alku: Demetria Devonne Lovato syntyi 20. elokuuta 1992 Albuquerquessa, Uudessa Meksikossa. Hänen vanhempansa erosivat vuonna 1994 pian toisen syntymäpäivänsä jälkeen, ja hänet kasvatettiin Dallasissa, Texasissa. Hän osoitti kiinnostusta musiikkiin ja näyttelemiseen jo varhaisessa iässä ja aloitti pianonsoiton 7-vuotiaana ja kitaran kymmenen-vuotiaana. Hän debytoi lasten televisio-sarjassa Barney ja ystävät hahmona Angela vuonna 2002.

Toimiva menestys: Lovato ilmestyi ensimmäisen kerran Disney-kanavalla lyhyessä sarjassa Soittokellona Vuosina 2007–2008. Hän koetti myöhemmin kaksi Disney Channel -hanketta, elokuvan Camp Rock ja sarja Sonny kanssa mahdollisuus vuonna 2007 ja sai molemmat roolit. Camp Rock ensi-ilta Disney Channel -kanavalla 20. kesäkuuta 2008, 8,9 miljoonan dollarin katsojalle. Hänen Disney-kanavansa Sonny kanssa mahdollisuus ensi-ilta 8. helmikuuta 2009, ja juoksi kaksi vuodenaikaa 2. tammikuuta 2011 asti. Hän esiintyi myös Disney Channel -elokuvassa Prinsessansuojeluohjelma (Kesäkuu 2009) vastapäätä muuta Disney-tähteä Selena Gomezia ja toisti roolinsa Mitchie Torresina Camp Rock 2: Viimeinen hillo (2010).

Soolomusiikin ura: Lovaton debyyttisingli 'This Is Me' oli Camp Rock ääniraidalla ja saavutti yhdeksännen sijan Yhdysvaltain Billboard Hot 100: lla. Kesällä 2008 hän allekirjoitti Hollywood Recordsin kanssa. Hänen debyyttialbumi Älä unohda julkaistiin syyskuussa 2008 yleisesti ottaen myönteisissä kriittisissä arvosteluissa. Hänen toinen albumi Ja taas mennään (2009) oli hänen ensimmäinen albuminsa ykkönen, debyytti Billboard 200: n kärjessä. Muita myöhempiä Lovaton albumeja ovat Katkeamaton (2011), Puoli (2013), Luottavainen (2015), ja Kerro että rakastat minua (2017). Lovato on laulaja Nick Jonasin ja heidän jaetun johtajansa Phil McIntyren kanssa yhdessä levy-yhtiön Safehouse Recordsin perustaja. Vuonna 2015 perustettu etiketin ensimmäinen julkaisu oli Lovaton viides albumi Luottavainen . Toukokuussa 2019 Lovato allekirjoitti uuden johtajan, Scooter Braunin.

Vuoden 2018 yliannostuksen jälkeisen tauon jälkeen Lovato julkaisi paluuseensa Anyone tammikuussa 2020 esittäen kappaleen 62ndVuotuiset Grammy-palkinnot. Tämä oli myös hänen ensimmäinen musiikillinen esiintymisensä tauon jälkeen. Maaliskuusta 2020 lähtien Lovato on aloittanut viisi konserttikiertuetta. Hän on myös ohjannut kiertueen Nick Jonasin kanssa, Future Now Tour vuonna 2016.Lisäksi hän on esiintynyt lukuisilla festivaaleilla ja muissa live-tapahtumissa, esimerkiksi 2. helmikuuta 2020, esittäessään The Star-Spangled Banner Super Bowl LIV. Hänen kiertueensa ovat tuottaneet kymmeniä miljoonia dollareita. Vuoden 2017 Tell Me You Love Me World Tour on hänen menestyksekkäin tähän mennessä, sillä se on kerännyt hieman yli 21,4 miljoonaa dollaria. Lisäksi hän on voittanut useita palkintoja, mukaan lukien viisi People's Choice Awards -palkintoa, MTV Video Music Awards -palkinnon ja Billboard Women in Music Award -palkinnon. Hän on myös saanut kaksi Grammy-ehdokasta, neljä Billboard Music Awards -ehdoketta ja kolme Brit-palkinnon ehdokasta.

(Kuva: Jason Merritt / Getty Images)

Televisio-projektit: Vuonna 2012 Lovatosta tuli tuomari ja mentori musiikkikilpailun amerikkalaisen version toiselle kaudelle X-tekijä muiden tuomareiden Britney Spearsin, Simon Cowellin ja L.A.Reidin rinnalla. Hän palasi toisen kauden vuonna 2013. Hänen palkkansa näyttelyssä olleen jopa 2 miljoonaa dollaria vuodessa. Kun hän aloitti kuvaamisen toisen kauden aikana X-tekijä USA , hän oli 19 vuotta 9 kuukautta ja 5 päivää vanha, joten hänestä tuli Guinnessin maailmanennätysrekisteri nuorimmalle tuomarille X-tekijä maailmanlaajuinen franchising.

Henkilökohtainen elämä: Lovatolla on ollut osansa henkilökohtaisista ongelmista. Häntä hoidettiin Timberline Knolls Facility -sovelluksessa Illinoisissa bulimiasta ja itsensä väärinkäytöstä. Hoidon aikana havaittiin, että hänellä on myös kaksisuuntainen mielialahäiriö. Lävistettyään Alex Welchin (Jonas Brothersin laulaja) Lovato piti parasta hakea ammattiapua. Hän oli raittiina useita vuosia heinäkuuhun 2018 asti, jolloin hän ilmoitti yliannostaneensa lääkkeitä ja siirtyneen uudelleen hoitolaitokseen. Heti yliannostuksen jälkeen hän vietti 10 päivää Cedars-Siinain lääketieteellisessä keskuksessa ja meni sitten suoraan kuntoutukseen.

Hän on treffannut useita korkean profiilin tähtiä, mukaan lukien Disney Channel -tähti Joe Jonas vuosina 2008–2010. Vuosina 2010--2016 hän oli pitkäaikaisessa suhteessa näyttelijä Wilmer Valderraman kanssa ja myöhemmin treffannut ammattimaista MMA-taistelijaa Luke Rockholdia. muutama kuukausi vuonna 2016. Muita hän on treffannut muun muassa MMA-taistelija Guilherme 'Bomba' Vasconcelos, muotisuunnittelija Henri Alexander Levy ja malli Austin Wilson.

Kiinteistöt: Kun Lovato oli 16-vuotias, hän osti perheelleen 1,88 miljoonan dollarin talon Toluca-järven alueelta Los Angelesista. Kaksi vuotta myöhemmin, vuonna 2010, Lovato pudotti 2,25 miljoonaa dollaria uudelle perheyritykselle Sherman Oaksissa Kaliforniassa.

Syyskuussa 2016 Lovato käytti 8,3 miljoonaa dollaria kotiin Hollywood Hillsin alueella Los Angelesissa. Hän listasi myytävän kodin syyskuussa 2018 hintaan 9,5 miljoonaa dollaria. Tämä koti oli pohjimmiltaan painajainen Lovatolle. Muutama kuukausi muuttamisen jälkeen voimakkaat sateet uhkasivat kodin liukumista alas vuorelta. Mutamäki nousi yllä olevia kukkuloita pitkin ajotieltä ja sai palomiehet pitämään taloa väliaikaisesti käyttökelvottomana. Juuri tästä kodista vuonna 2018 hänet löydettiin kuolemaan johtaneen yliannostuksen jälkeen oksikodonista, joka oli sidottu tappavaan fentanyyliin. Yritettyään myydä taloa useita vuosia, Demi lastasi sen lopulta kesäkuussa 2020 8,25 miljoonalla dollarilla.

Syyskuussa 2020 Demi maksoi 7 miljoonaa dollaria hiljattain rakennetusta kartanosta Studio Cityssä Kaliforniassa.

Demi Lovato Nettovarallisuus

Demi Lovato

Nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 20. elokuuta 1992 (28 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 ft 3 tuumaa (1,61 m)
Ammatti: Näyttelijä, muusikko, tanssija, TV-persoona, laulaja ja lauluntekijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu