Dennis Collinsin nettovarallisuus

Paljonko Dennis Collins on arvoinen?

Dennis Collinsin nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria

Dennis Collinsin nettovarallisuus: Dennis Collins on amerikkalainen yrittäjä, jonka nettovarallisuus on 30 miljoonaa dollaria. Dennis Collinsin kotipaikka on Wylie, Texas, jossa hän johtaa Collins Brothers Jeepiä. Hän on omistanut Collins Brothers Jeepin 29 vuotta. He ovat erikoistuneet Jeep-restaurointiin ja Jeep-muunnosprojekteihin. He tekevät vain Wrangler-sarjan ja CJ-sarjan jeeppejä.

Aikainen elämä: Collinsin elinikäinen kiinnostus autoihin alkoi, kun hän oli lapsi, joka pelasi poliiseja ja ryöstöjä makuuhuoneen matolla Matchbox- ja Hot Wheels -autoilla lapsena. Lukiossa hän ajoi sinisellä 1966 Ford Mustangilla. Hänellä on tutkinnot Texasin yliopistossa Dallasissa taloustieteessä.

Ura: Yliopiston jälkeen Dennis ei kestänyt kauan ymmärtää, että oman yrityksen omistaminen ei ollut vain parempi valinta, mutta ylivoimaisesti älykkäämpi valinta. Hän aloitti uransa varustamalla Jeepit osilla ja huoltamalla niitä omassa Collins Bros Jeep -kaupassa, jonka hän avasi vuonna 1984. Hän omistaa myös Black Mountain Jeep Conversions.

Jeepin osien ja ajoneuvojen lisäksi hän työskentelee myös Healeysin kanssa. Hän on omistanut tai työskennellyt yli 200 ajoneuvossa, mukaan lukien Goldie, 100-6-näyttelyauto. Hän on tällä hetkellä ensimmäisen 1950-luvulla valmistetun Nash-Healeyn omistaja. Monet ihmiset uskovat, että auto on ensimmäinen todellinen urheiluauto, vaikka siitä on keskusteltu jo jonkin aikaa.

Jeep on hänen ensisijainen liiketoimintansa, mutta intohimonsa klassisiin autoihin ei ole koskaan vähentynyt. Jokaisesta myymälässään myydystä tai huolletusta Jeepistä klassinen auto löytää uuden kodin Dennisin tahdon vuoksi löytää harvinaisia, matalan mittarilukeman klassisia autoja ja myydä niitä ihmisille, jotka etsivät niitä.

Collins on esiintynyt todellisuusnäyttelyssä 'Fast N Loud' yhdessä muiden auto-harrastajien ja ystävien kanssa, Richard Rawlings . Hän tapasi Rawlingsin vuonna 1996 Harley Davidsonin kutsukutsun aikana, joka sisälsi kyydin Dallasista Daytonaan, ja he ovat olleet ystäviä siitä lähtien.

Collins osti Super Boss 429 hevosvoiman auton nimeltä Lawn Man Mustang alle 100 tuhannella dollarilla, vaikka samaa mallia on myyty yli 2 miljoonalla dollarilla. Vuonna 2017 hän myi kuusi mustangiaan, jotka rikkoivat maailmanennätykset Barrett-Jacksonin huutokaupoissa Scottsdalessa Arizonassa. Hänen maailmanennätyksiä myyviin autoihinsa kuuluvat muun muassa 1994 Ford Mustang GT Cabriolet 44 tuhannella dollarilla, 1989 Mustang LX Hatchback 5.0 71,5 tuhannella dollarilla, 1999 Mustang 35th Anniversary Cabriolet Limited Edition 55 tuhannella dollarilla, 1990 Ford Mustang Convertible 7UP Limited Edition 82,5 dollarilla tuhat, 1999 Triple White LX Cabriolet 44 tuhatta dollaria ja 1985 Ford Mustang SVO Viistoperä 63,8 tuhatta dollaria.

Henkilökohtainen elämä: Dennis Collins ja hänen vaimonsa Kim asuvat Texasissa ja ovat olleet naimisissa vuodesta 1993. Heillä on kaksi lasta, jotka ovat aikuisia ja asuvat yksin.

Hän ja Richard Rawlings ovat myös Cannonball-ennätysten haltijoita. Collinsilla ja Rawlingsilla oli kerran maailmanennätys Cannonball Runin nopeimmalla ajankohdalla, kunnes heidän ennätyksensä oli vuonna 2013. Tämän vuoden 1979 jälkeen ennätyksen voittamiseksi Rawlings ja Collins matkustivat 2811 mailia New Yorkista Los Angelesiin 31 tunnissa. ja 59 minuuttia. Tämä vastaa keskimääräistä ajonopeutta 87,6 MPH.

Kiinteistöt: Collinsin koti on rönsyilevä kahden hehtaarin kokoinen kiinteistö, johon kuuluu 7964 karjatyyppinen koti sekä erillinen kahden rakennuksen autotallikompleksi, joka on ilmastoitu ja riittävän suuri yli 20 auton säilyttämiseen ja sisältää suuren työpajan. Mukana on myös yksityinen baseball-timantti, joka voi toimia kaksinkertaisena helikopteri, aidattu koiranjälki ja maailmanluokan ulkotilat. Pihalla on ammattimainen äänijärjestelmä, kaksinkertainen kokoinen uima-allas ainutlaatuisella V-muodolla, paloallas ja kaksipuolinen takka sekä suihkulähde, joka muuttuu 16 hengen kylpytynnyriksi.

Päärakennuksessa on gourmet-keittiö, kolme makuuhuonetta, kaksi ja puoli kylpyhuonetta ja vierassiipi, jossa on oma keittiö ja olohuone sekä puolitoista kylpyhuonetta ja yksi makuuhuone. Muita ominaisuuksia ovat kattoikkunat, kolme takkaa, viinikaappi, baarikeittiö ja unelmakaappi. Master-sviitin 600 neliön putiikkikaappiin pääsee yksityisiä portaita pitkin, ja siinä on olohuone ja parveke, jolta on näkymät uima-altaalle. Koti on sen oma lomakeskus, joka istuu hiljaisessa kaupungissa Texasissa Murphyssä, noin 30 mailin päässä Dallasin keskustasta ja 38 mailin päässä DFW: n lentokentältä. Koti saatettiin markkinoille 1,988 miljoonalla dollarilla vuonna 2017.

Collins ja hänen vaimonsa rakensivat uuden nykyaikaisen kodin golfkentälle.

Dennis Collinsin nettovarallisuus
Nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu