Denzel Washington Net Worth

Paljonko Denzel Washington Worth on?

Denzel Washingtonin nettovarallisuus: 250 miljoonaa dollaria

Denzel Washingtonin palkka

60 miljoonaa dollaria

Denzel Washingtonin nettovarallisuus ja palkka: Denzel Washington on amerikkalainen näyttelijä, käsikirjoittaja, tuottaja ja ohjaaja, jonka nettovarallisuus on 250 miljoonaa dollaria. Joka vuosi Denzel Washington ansaitsee 60-80 miljoonaa dollaria.

Aikainen elämä: Denzel Hayes Washington, nuorempi, syntyi Mount Vernonissa New Yorkissa 28. joulukuuta 1954. Hänen vanhempansa, kauneushoitolan omistaja Lennis ja helluntailaisten ministeri / kunnan työntekijä Denzel Washington, vanhempi, erosivat, kun Denzel oli 14.

Avioeron jälkeen Denzelin äiti lähetti hänet New Yorkin New Windsoriin Oaklandin sotilasakatemiaan. Näyttelijä hyvittää myöhemmin päätöstä henkensä pelastamisesta. Ennen kuin lähti sotakouluun, hän ja hänen lähimmät ystävänsä olivat menossa huonoa tietä. Parade Magazine -lehden haastattelussa Washington sanoi, että nämä ystävät palvelivat myöhemmin noin 40 vuotta vankilassa yhdessä.

Denzel osallistui New Yorkin Fordhamin yliopistoon, jossa hän pelasi kollegiaalista koripalloa. Hän otti lukukauden vapaata miettimään tulevaisuuttaan ja selvittämään, mikä hänen pääaineensa tulisi olla. Tuona aikana hän vietti kesän työskennellessään YMCA-leirillä. Denzelin suorituskyky leirin lahjakkuusnäyttelyssä vaikutti leiriläisiin ja hänen kollegoihinsa niin paljon, että yksi ehdotti hänen aloittavan näyttelemisen. Palattuaan Fordhamiin syksyllä hän aloitti draaman opinnot ja valmistui draaman ja journalismin kandidaatin tutkinnosta vuonna 1977.

Ura: Washington voitti täysikokoisen stipendin American Conservatory Theatre -tapahtumaan San Franciscossa, vaikka palasi vuoden kuluttua New Yorkiin harjoittelemaan ammattimaista toimintaa. Hän oli aiemmin esiintynyt useissa näyttelyesityksissä, mutta hänen ensimmäinen roolinsa ruudulla tuli vuonna 1977 televisioon tehdyn elokuvan Wilma kanssa. Useita pienempiä näyttämö- ja näyttelijärooleja seurasi pian, mutta Washington sai suuren tauonsa vuonna 1982, kun hän saapui paikalle menestyksekkäässä lääketieteellisessä draamassa St. Hän näytteli tohtori Phillip Chandlerina näyttelyn koko kuusivuotiskaudella.

Lipputulot: Washingtonin tähti nousi nopeasti, kun hän osoitti uskomatonta lahjakkuuttaan elokuvissa, kuten Malcolm X, Pelican Brief, Philadelphia ja Courage Under Fire. Hän ansaitsi pian suuria palkkaelokuviensa esityksiä. Vuonna 1995 hän vei kotiin 7,5 miljoonaa dollaria tieteiselokuva Virtuosity. Vuoden 1998 elokuvat Fallen ja The Siege sekä Oscar-voitettu esitys vuoden 2001 koulutuspäivänä ansaitsivat hänelle hienot 12 miljoonaa dollaria. Tänään Denzel Washington ansaitsee yli 60 miljoonaa dollaria vuodessa.

Palkinnot ja kunniamerkit: Vuonna 1988 Washington sai Oscar-ehdokkuuden parhaaksi naispääosaksi Apartheid-vastaisessa elokuvassa Cry Freedom, ja vuonna 1989 hän voitti saman palkinnon esityksestään Gloryssä.

Vuonna 1992 hän sai parhaan näyttelijän ehdokkuuden esityksestään Malcolm X: ssä, ja vuonna 1999 hänet nimitettiin uudelleen ja voitti myös Golden Globe -palkinnon Hurrikaanista. Vuonna 2002 hän voitti viime aikoina Oscar-palkinnon parhaasta näyttelijästä roolistaan ​​Training Day -tapahtumassa, josta hänestä tuli vain toinen afroamerikkalainen näyttelijä, joka voitti parhaan näyttelijän. Tuona vuonna hän esiintyi myös Disneyn jalkapallodraamassa Remember the Titans, joka ansaitsi yli 100 miljoonaa dollaria lipunmyynnissä ja sai hänelle Black Reel -palkinnon ja NAACP Image -palkinnon, molemmat parhaana näyttelijänä. Vuonna 2016 Denzel sai Cecil B.Demillen elämäntyöpalkinnon Golden Globe Awards -palkinnolla.

Vaikka näyttelijä ei ole koskaan valmistunut tutkijakoulusta, hän on saanut kolme kunniatohtorin tutkintoa. Ensimmäinen oli vuonna 1991 hänen alma mater -yrityksestään, Fordhamin yliopistosta, koska hän oli 'onnistunut vaikuttavasti tutkimaan monipuolisen kykynsä reunaa'. Vuonna 2007 hänelle myönnettiin humanististen tieteiden kunniatohtori Morehouse Collegesta, ja vuonna 2011 Pennsylvanian yliopisto antoi hänelle kunniatohtorin tutkinnon.

Uran ohjaaminen ja tuottaminen: Vuonna 2002 Washington astui kameran taakse ohjaamaan Antwone Fisheria, jonka hän on sittemmin ohjannut The Great Debaters (2007) ja Aidat (2016). Hän on myös tuottanut useita elokuvia, kuten Elin kirja ja Taajuuskorjain, sekä useita televisio-ohjelmia.

Henkilökohtainen elämä: Denzelin ensimmäinen elokuva, televisioon tehty urheiludraama Wilma, toi hänelle enemmän kuin uran tauon, jonka hän tapasi myös vaimonsa työskennellessään sarjassa. Hän meni naimisiin Pauletta Pearsonin kanssa vuonna 1983, ja pariskunnalla oli neljä lasta.

Uskollisena kristittynä Washington on harkinnut tulla saarnaajaksi ja jopa miettinyt, pitäisikö hänen jättää näyttelijä elääkseen elämää kirkossa. Fanien onneksi hän on päättänyt jäädä Hollywoodiin, mutta sanoo lukevansa edelleen Raamattua joka päivä.

Kolumbian vallankumoukselliset asevoimat pyysivät vuonna 2006 apua ryhmältä amerikkalaisia ​​taiteilijoita ja älymystöä, mukaan lukien Denzel Washington, Oliver Stone ja Michael Moore. He pyysivät ryhmää auttamaan vakuuttamaan silloisen presidentin George W. Bushin vapauttamaan 600 vangittua kapinallista vastineeksi 62 Kolumbiassa pidetystä panttivangista.

Filantropia: Denzel Washington ei ole pelkästään pitänyt mainettaan ja suuria palkkakuitiaan itsellään, vaan antanut tukensa - sekä taloudellisen että henkilökohtaisen - useille kelvollisille järjestöille. Hän on toiminut Amerikan poikien ja tyttöjen klubin tiedottajana vuodesta 1993 ja toiminut sen hallituksessa vuodesta 1995. Hän on maksanut huomattavia summia Nelson Mandelan Lastenrahastolle, Fordhamin yliopistolle, Fisher House -säätiölle ja Wiley Collegelle.

Yhteenveto: Denzel Washington on amerikkalainen näyttelijä, ohjaaja ja tuottaja, jonka nettovarallisuus on 250 miljoonaa dollaria. Hän on esiintynyt monissa lavalla ja näytöksissä 1970-luvun lopusta lähtien ja tunnetaan parhaiten rooleistaan ​​Hollywood-elokuvissa, kuten Glory, Malcolm X, Training Day ja Remember the Titans.

Denzel Washington Net Worth

Denzel Washington

Nettovarallisuus: 250 miljoonaa dollaria
Palkka: 60 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 28. joulukuuta 1954 (66 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,85 m)
Ammatti: Näyttelijä, elokuvantuottaja, elokuvaohjaaja, tiedottaja, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Denzel Washingtonin tulos

Napsauta laajentaaksesi
  • Amerikkalainen gangsteri 40 000 000 dollaria
  • Tulessa oleva mies 20 000 000 dollaria
  • Loppuunmyyty 20 000 000 dollaria
  • Koulutuspäivä 12 000 000 dollaria
  • Hurrikaani 10 000 000 dollaria
  • Piiritys 12 000 000 dollaria
  • Putosi 12 000 000 dollaria
  • Rohkeus tulen alla 10 000 000 dollaria
  • Virtuaalisuus 7500000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu