Dick Van Dyke nettovarallisuus

Paljonko Dick Van Dyke on arvoinen?

Dick Van Dyke nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria

Dick Van Dyke nettovarallisuus: Dick Van Dyke on legendaarinen näyttelijä, koomikkoohjaaja ja tuottaja, jonka nettovarallisuus on 50 miljoonaa dollaria. Hän ansaitsi nettovarallisuutensa näyttelijärooleistaan ​​monissa menestyneissä elokuvissa, musikaaleissa, TV-komedioissa ja draamoissa sekä kyvyksi ohjaajana ja tuottajana. Hänet tunnetaan ehkä parhaiten rooleistaan ​​ikonisissa musiikkielokuvissa, kuten Bye Bye Birdie (1963), Mary Poppins (1964) ja Chitty Chitty Bang Bang (1968).

Aikainen elämä: Richard Wayne Van Dyke, joka tunnetaan paremmin nimellä Dick Van Dyke, syntyi West Plainsissa Missourissa 13. joulukuuta 1925. Hänen äitinsä Hazel Victoria (os. McCord) oli stenografi ja hänen isänsä Loren Wayne 'Cookie' Van Dyke , oli myyjä. Hänet kasvoi Danvillessä Illinoisissa yhdessä nuoremman veljensä Jerry Van Dyken kanssa, joka oli myös näyttelijä.

Hän jätti lukion vuonna 1944, kun hän oli vanhempi, tarkoituksenaan liittyä Yhdysvaltain armeijan ilmavoimiin ja kouluttaa lentäjänä toisen maailmansodan aikana. Häneltä evättiin värvääminen useita kertoja alipainonsa vuoksi, mutta hänet hyväksyttiin lopulta radioilmoittajaksi ja myöhemmin erityispalvelujen jäseneksi, jossa hän viihdytti joukkoja.

Ura: 1940-luvun lopulla Van Dyke alkoi työskennellä radio-DJ: nä kotikaupungissaan. Hän oli myös osa komediaduoa pantomiimiesittäjän Phil Ericksonin kanssa, ja he kiertelivät yhdessä ympäri länsirannikkoa sekä esiintyivät paikallisessa televisio-ohjelmassa The Merry Mutes Atlantassa Georgiassa 1950-luvun alussa. Hänen muut aikaiset esiintymisensä televisiossa ovat 'Chance of a Lifetime' vuonna 1954 'The Phil Silvers Show' (1957-1958) 'The Pat Boone Chevy Showroom' ABC: ssä ja 'The Polly Bergen Show' NBC: ssä. Vuonna 1959 Van Dyke debytoi Broadwaylla The Girls Against the Boys -tuotannossa. Sitten hän näytteli pääosassa 'Bye Bye Birdie' vuosina 1960-1961. By Bee Bye Birdie -esityksestään Van Dyke voitti vuonna 1961 Tony-palkinnon parhaasta näyttelijästä. Musikaali voitti neljä muuta Tony-palkintoa.

Vuodesta 1961 lähtien Van Dyke esiintyi omassa CBS-komediasarjassaan The Dick Van Dyke Show, joka soitti komediakirjailija Rob Petrie. Näyttely kesti vuoteen 1966, ja tänä aikana hän voitti kolme Emmy-palkintoa erinomaisesta pääosasta komediasarjassa. Sarja sai myös neljä Emmy-palkintoa erinomaisesta komediasarjasta. Hänen kanssaan näyttelyssä esiintyi kaikkien tähtien näyttelijä, jossa esiintyi merkittäviä näyttelijöitä, kuten Rose Marie, Morey Amsterdam, Jerry Paris, Ann Morgan Guilbert ja Mary Tyler Moore. Van Dyken seuraava projekti oli erilainen, etuyhteydettömät komediat The New Dick Van Dyke Show, joka kesti vuosina 1971-1974. Tämä näyttely ei ollut yhtä onnistunut kuin hänen ensimmäinen näyttely, mutta hän sai silti Golden Globe -ehdokkuuden esityksestään. Kolmas hänen nimensä mukainen näyttely Van Dyke and Company oli lyhytikäinen luonnoskomediaesitys, jossa esiintyivät myös Andy Kaufman ja Super Save Osborne. Se juoksi vain kolme kuukautta, mutta onnistui silti voittamaan Emmy-palkinnon erinomaisesta komedia-lajikesarjasta.

(Kuva: Larry Ellis / Express / Hulton-arkisto / Getty Images)

Televisiossa esiintymistensä lisäksi Van Dyke nautti myös erittäin menestyksekkäästä elokuvaurasta. Hänen ensimmäinen elokuvaesityksensä vuonna 1963 oli mukautus hittimusiikkiin Bye Bye Birdie, jossa hän oli esiintynyt Broadwaylla. Sitten hän esiintyi elokuvassa, joka on tullut katsottavaksi klassiseksi elokuvaksi, Walt Disneyn Mary Poppins (1964). Siinä hän pelaa hahmoa Bertiä, jolla on cockney-aksentti. Van Dyken yritystä aksenttiin pidetään yleisesti kaikkien aikojen pahimpana aksenttina elokuvassa. Koko 1960-luvun loppupuolella hän esiintyi joukossa elokuvia, jotka kaikki esiintyivät melko huonosti lipputuloissa, lukuun ottamatta mainittua musikaalia 'Chitty Chitty Bang Bang' (1968). Itse asiassa Van Dyken elokuvaroolit vaikuttivat hänen televisiotyöhön sen jälkeen, kun hän oli esiintynyt Dick Tracy -elokuvassa (1990), jossa hän on D.A. Fletcherille hänelle tarjottiin mahdollisuus pelata tohtori Mark Sloanin roolissa Jake and the Fatman -jaksossa. Hän päätyi saamaan oman televisio-ohjelman, jossa oli mukana Sloan-hahmo, Diagnosis: Murder, joka kesti vuosina 1993-2001. Monet hänen perheenjäsenistään, mukaan lukien hänen poikansa Barry Van Dyke, ja pojanpoikansa Shane Van Dyke ja Carey Van Dyke, ovat esiintyi useissa 'Diagnosis: Murder' jaksoissa.

Muu työ: Sen lisäksi, että Van Dyke on kuuluisa näyttelijä, hän on myös julkaistu kirjailija. Hän on julkaissut viisi kirjaa: 'Alttari Egos' (1967), 'Usko, toivo ja iloisuus' (1970), 'Nuo hauskat lapset!' (1975), 'My Lucky Life in and out of Show Business' (2011), 'Jatka liikkumista: ja muita vinkkejä ja totuuksia ikääntymisestä' (2015).

Henkilökohtainen elämä: Helmikuussa 1948 Van Dyke meni naimisiin ensimmäisen vaimonsa, Margerie Willettin kanssa, suorana lähetyksenä Morsiamen ja sulhasen radio-ohjelmassa. Heillä oli neljä lasta yhdessä. Pitkän eron jälkeen Van Dyke ja Willett erosivat vuonna 1984. Sitten Van Dyke asui pitkäaikaisen kumppaninsa Michelle Triola Marvinin kanssa, kunnes hän kuoli vuonna 2009. He olivat olleet yhdessä yli 30 vuotta. Vuonna 2012 Van Dyke meni naimisiin meikkitaiteilijan Arlene Silverin kanssa, joka oli tuolloin 46 vuotta nuorempi kuin hän. Van Dyke on ollut avoin ja äänellinen taistelustaan ​​alkoholismin kanssa, ja aiemmin hän oli hoitanut riippuvuuttaan vuonna 1972. Koko aikuisikään hän oli myös tupakoitsija, mutta paljasti vuonna 2013, että hän oli lopettanut ja kääntynyt Nicorette-purukumin puoleen. hallita hänen kiireitään.

Dick Van Dyke nettovarallisuus

Dick Van Dyke

Nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 13. joulukuuta 1925 (95 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,85 m)
Ammatti: Laulaja, koomikko, näyttelijä, televisiotuottaja, elokuvatuottaja, tanssija, käsikirjoittaja, radion ilmoittaja, käsikirjoittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu