DJ Khaled Net Worth

Kuinka paljon DJ Khaled Worth maksaa?

DJ Khaledin nettovarallisuus: 75 miljoonaa dollaria

DJ Khaled Nettovarallisuus: DJ Khaled on yhdysvaltalainen levytuottaja, radiohenkilöstö, räppäri, DJ ja levy-yhtiöiden johtaja, jonka nettovarallisuus on 75 miljoonaa dollaria. DJ Khaled on myös radio-isäntä Miamissa sijaitsevalle kaupunkimusiikkiradioasemalle WEDR ja DJ hiphop-ryhmälle Terror Squad. DJ Khaled ansaitsee myös kymmeniä miljoonia merkintäsopimuksista sellaisten yritysten kanssa kuin Weight Watchers, T-Mobile Ciroc ja Apple.

Aikainen elämä: Khaled Mohamed Khaled syntyi 26. marraskuuta 1975 New Orleansissa Louisianassa Yhdysvaltoihin muuttaneiden palestiinalaisten vanhempien luona. Hän on kuvannut itseään uskolliseksi muslimiksi. Hänen veljensä Alec Ledd (Alaa Khaled) on näyttelijä. Hänen vanhempansa olivat muusikoita, jotka soittivat arabialaista musiikkia. Khaled kiinnostui rapista ja soul-musiikista nuorena poikana, ja hänen vanhempansa tukivat häntä. Hän työskenteli paikallisessa levymyymälässä, joka auttoi luomaan perustan hänen musiikkiuralleen.

Ura: Khaled tuli ensimmäisen kerran tunnetuksi 1990-luvulla, kun hän oli DJ Miamin hiphop-radioasemalla 99 Jamz. Hänen työnsä radioasemalla sai Terror Squad -ryhmän palkkaamaan Khaledin DJ: ksi. Kun hänellä oli muutama hyvitys nimestään Terror Squadissa, Khaled siirtyi kuratoimaan albumeita ja julkaisi debyyttialbuminsa 'Listennn ... the Album' vuonna 2006. Khaled julkaisi 'We The Best' vuonna 2007, 'We Global'. vuonna 2008, 'Victory' vuonna 2010, 'We the Best Forever' vuonna 2011, 'Kiss the Ring' 2012, 'Suffering of Success' vuonna 2013, 'I Changed A Lot' vuonna 2015, 'Major Key' 2016, '' Grateful '' vuonna 2017 ja '' Asahdin isä '' vuonna 2019. Hänen levynsä 'Khaled Khaled' on tarkoitus julkaista vuonna 2020.

Yksi Khaledin menestyneimmistä kappaleista kappaleessa All I Do Is Win, jossa esiintyvät Ludacris, Rick Ross, Snoop Dogg ja T-Pain. Kappale on pois Khaledin vuoden 2010 Victory-albumilta ja se oli albumin toinen single. RIAA on sertifioinut kappaleen kolme kertaa platinaa.

Jo vuoden 2015 lopulla ja vuoden 2016 alussa jotkut Snapchat-videot Khaledista, joka puhui menestyksen avaimestaan, sai paljon huomiota elämänsä suuremman persoonallisuuden vuoksi. Hänestä tuli Internet-tähti, ja jotkut ihmiset kutsuivat häntä 'eläväksi meemiksi'. Nykyään Khaled on yksi halutuimmista hiphop-tuottajista ja erittäin suosittu sosiaalisen median persoonallisuus.

Vuonna 2018 hän liittyi Demi Lovatoon hänen Tell Me You Love Me -kiertueensa avajaisiksi, joka alkoi San Diegossa Kaliforniassa helmikuussa 2018 ja jatkui heinäkuuhun 2018.

21. toukokuuta 2019 DJ Khaled jakoi uuden videon Wish Wish -elokuvalle, mukana Cardi B ja 21 Savage. Khaledin ja Eif Riveran ohjaamassa leikkeessä on paljon räjähdyksiä, tulipaloa ja motocross-ajajia, mikä näyttää siltä, ​​että B-tason 2000-luvun alkupuolella toimiva katurataelokuva kilpaillaan tuotantoon hyödyntämään ensimmäisen menestystä. Nopea ja raivokas .

Khaled kirjoitti kirjan 'Avaimet', joka pääsi New York Timesin bestseller-listalle. Kirja sisältää hänen mielipiteensä menestyksestä, kertoo elämäntarinoita ja kuvailee muiden muusikoiden mielipiteitä.

Hän on työskennellyt myös näyttelijänä, pääosissa vuoden 2017 Pitch Perfect 3 -elokuvassa Spies in Disguise ja vuoden 2020 elokuvassa Bad Boys for Life.

Getty Images

Palkinnot: Vuonna 2008 hän sai Vuoden DJ-palkinnot sekä Ozone Awards- että BET Hip Hop Awards -palkinnoissa. Vuonna 2016 hän voitti ASCAP Rhythm and Soul -palkinnot parhaista R & B / Hip-Hop-kappaleista elokuvista Hold You Down ja How Many Times. Molemmissa kappaleissa esiintyvät Chris Brown, August Alsina, Future ja Jeremiah. Vuonna 2017 hän voitti ASCAP Rhythm and Soul -palkinnot parhaasta R & B / Hip-Hop-kappaleesta elokuvasta I Got the Keys (mukana Jay-Z ja Future) ja parhaan rap-laulun palkinnon elokuvasta For Free (mukana Drake). Myös vuonna 2017 hän voitti Suosikki Rap / Hip-Hop -kappaleen palkinnon American Music Awards -palkinnossa elokuvasta 'Olen yksi' (mukana Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper ja Lil Wayne).

Oikeudelliset kysymykset : Marraskuussa 2018 Khaled suostui yhteensä 750 000 dollarin selvitykseen Securities and Exchange Commissionin kanssa, koska se ei ilmoittanut alkuperäisen kolikoiden liikkeeseenlaskijoilta hyväksyttyjä maksuja, joissa yksilöitiin henkilökohtainen 50000 dollarin myynninedistämismaksu piilotetulta kryptovaluuttayritykseltä Centra Tech Inc. - perustajia syytettiin petoksista toukokuussa 2018. SEC: n mukaan '' ne ovat sen ensimmäisiä tapauksia, joissa on maksettu sääntöjen rikkomisesta ns. alkuperäisiin kolikoihin tai ICO: iin tehtyjen investointien mainostamiseksi ''. Nyrkkeilijä Floyd Mayweather Jr. oli myös mukana tässä tapahtumassa.

Henkilökohtainen elämä: Khaledilla ja hänen vaimollaan Nicole Tuckilla on poika Asahd Tuck Khaled, syntynyt 23. lokakuuta 2016. Khaled sai kansallista huomiota suoratoistona syntymän suorana lähetyksenä Snapchat-tilillään. 20. tammikuuta 2020 Tuck synnytti toisen poikansa.

Palkan kohokohdat: Syyskuusta 2017 syyskuuhun 2018 DJ Khaled ansaitsi vaikuttavan 30 miljoonaa dollaria kiertämisen, tuotannon ja, mikä tärkeintä, suositusten ansiosta. Suurin osa hänen ansaitsemistaan ​​kuluvasta vuodesta on saatu merkinnöistä sellaisten yritysten kanssa kuin Ciroc, Apple ja jopa Weight Watchers. Hän on yksi hiphopin eniten palkattuista ihmisistä, eikä hänen rahoillaan ole oikeastaan ​​niin paljon tekemistä hiphopin tai edes musiikin kanssa.

DJ Khaledin uran ansiot vuodelta :

2014: 7 miljoonaa dollaria
2015: 8 miljoonaa dollaria
2016: 15 miljoonaa dollaria
2017: 24 miljoonaa dollaria
2018: 27 miljoonaa dollaria
2019: 39 miljoonaa dollaria
2020: 35 miljoonaa dollaria

Yhteensä (toistaiseksi): 155 miljoonaa dollaria

Kiinteistöt: Tammikuussa 2017 Khaled osti Robbie Williamsin entisen talon Mulholland Estatesissa, aidatulla alueella Los Angelesissa, 9,9 miljoonalla dollarilla.

Vuonna 2018 Khaled osti rantakadun Miamista 25,9 miljoonalla dollarilla.

DJ Khaled Net Worth

DJ Khaled

Nettovarallisuus: 75 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 26. marraskuuta 1975 (45 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,68 m)
Ammatti: Levytukka, Levytuottaja, Radiohenkilöstö, Räppäri, Musiikin johtaja, Laulukirjoittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu