DJ Pauly D Net Worth

Kuinka paljon DJ Pauly D Worth maksaa?

DJ Pauly D nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria

DJ Pauly D: n palkka

150 dollaria tuhatta jaksoa kohden

DJ Pauly D nettovarallisuus: Paul 'Pauly D' DelVecchio on amerikkalainen televisio-show-persoonallisuus ja DJ, jonka nettovarallisuus on 20 miljoonaa dollaria. DJ Pauly D sai nettovarallisuutensa näyttelijänä hittimestaruus MTV: ssä Jersey Shore ja yksinomaisena DJ: nä Moonille, Rainille ja Palms Poolille Palms Casino Resortissa Las Vegasissa, Nevadassa.

Aikainen elämä: Paul DelVecchio syntyi 5. heinäkuuta 1980 ja kasvoi Providence, Rhode Island alueella. Donna DiCarlo ja Paul D. DelVecchio Sr: n poika, Pauly D, on 100% italialaista alkuperää (hänen omin sanoin). Hänellä on sisar nimeltä Vanessa. Pauly D osallistui Johnstonin lukioon.

Ura: Hän aloitti uransa paikallisena DJ: nä nimellä Pauly D, ja yksi hänen ammattimaisista idoleistaan ​​oli DJ AM. Pauly D saavutti valtavan maineen nuorten keskuudessa yön yli yhtenä MTV-todellisuussarjan Jersey Shore -elokuvan näyttelijöistä vuonna 2009. Pauly D sanoi, että hänet ei valittu musiikkiin, vaan ulkonäönsä vuoksi. Roolijohtaja lähetti hänelle MySpace-viestin, jossa hän pyysi numeroa, ja lähetti sitten kameramiehistön Rhode Islandille kuvaamaan päivää elämässään. Kuusi kuukautta myöhemmin Pauly D valettiin näyttelyyn, ja hänet tapasi suuri fandom. Vuonna 2011 hän voitti Teen Choice -palkinnon suosikkitodellisuustähdestä: Mies. Jersey Shoren korkeudella Pauly D kertoi ilmoitetun 150 000 dollaria jaksoa kohden.

MTV valitsi Pauly D: n käsin omaan spinoff-näyttelyynsä, ja vuonna 2012 hänestä tuli ensimmäinen Jersey Shoren talonmies, joka sai oman spinoffinsa nimeltä The Pauly D Project. Sen ensimmäinen jakso kantaesitettiin 29. maaliskuuta 2012.

Musiikkiura: Pauly D julkaisi singlen Beat Dat Beat (It's Time To) vuonna 2010. Vuonna 2011 hän ilmoitti odottavasta kolmen albumin kaupasta 50 Centin G-Unit Records- ja G-Note Records -levyillä. Tämän sopimuksen vahvisti myöhemmin 50 Cent. Vuosina 2010 ja 2011, kun hänen menestyksensä Jersey Shoressa oli nostanut mainettaan, hänet nimitettiin Amerikan parhaaksi DJ-kilpailuksi. Vuonna 2011 hän ilmoitti avaavansa Britney Spearsin hänen Femme Fatale Tourillaan ja aloitti vuonna 2012 yhteistyön Big Seanin kanssa. Hän julkaisi ensimmäisen singlensä Back to Love, 15. tammikuuta 2012. Siinä esiintyi brittiläisen laulajan Jay Seanin laulu. Pauly D julkaisi singlen Did You Know (mukana Tdot ILLdude) vuonna 2016. Pauly D: n kolmas single, Silver & Gold, mukana James Kaye, julkaistiin 5. huhtikuuta 2019.

DJ Pauly D Net Worth

(Kuva: Earl Gibson III / Getty Images)

Muut hankkeet: Pauly D: stä tuli Wrestling Inc.:n SummerSlam-vuotuisen pay-per-view-paini -tapahtuman sosiaalisen median suurlähettiläs elokuussa 2012. Pauly D liittyi E! verkon todellisuusnäyttely Famous Single, joka seurasi kahdeksaa yksittäistä julkkista, jotka asuvat yhdessä talossa ja laativat romanttisia asioita. Hän tapasi näyttelyssä Aubrey O'Dayn, jonka kanssa hän meni naimisiin, ja molemmat liittyivät Marriage Bootcamp: Reality Stars 11 -elokuvan näyttelijöihin vuonna 2018.

Vuonna 2018 DelVecchio liittyi uudelleen Jersey Shore -hautajaisiin jatkosarjaan Jersey Shore: Perheloma Miamissa. Entisen Jersey Shore -mestarin Vinny Guadagninon lisäksi Pauly D esiintyi myös MTV: n todellisuusdeittaussarjassa Double Shot at Love huhtikuussa 2019.

Pauly D: llä on vahva sosiaalinen media. Hänellä on melkein neljä miljoonaa seuraajaa Twitterissä ja yli neljä miljoonaa Instagram-seuraajaa maaliskuussa 2020.

Henkilökohtainen elämä: Pauly D ja laulaja Aubrey O'Day olivat lyhyen naimisissa vuosina 2016-2018. Hän tapaili toista Jersey Shore -elokuvajäsentä Jenni Jwwow Farleyä vuonna 2009, mutta pari hajosi vain kahden kuukauden kuluttua.

Lokakuussa 2013 Pauly D ilmoitti olevansa isä pienelle tytölle nimeltä Amabella Sophia. Vauva asuu tällä hetkellä New Jerseyssä äitinsä kanssa, mutta Pauly D: n ja vauvan äidin välillä on meneillään huoltajuustaistelu.

DJ Pauly D Net Worth

Pauly D.

Nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria
Palkka: 150 dollaria tuhatta jaksoa kohden
Syntymäaika: 5. heinäkuuta 1980 (40 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 11 tuumaa (1,8288 m)
Ammatti: Levytukka, TV-persoonallisuus, näyttelijä, televisio-juontaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu