Don Henley Net Worth

Kuinka paljon Don Henley Worth on?

Don Henley Nettovarallisuus: 250 miljoonaa dollaria

Don Henley Nettovarallisuus: Don Henley on amerikkalainen laulaja, lauluntekijä ja rumpali, jonka nettovarallisuus on 250 miljoonaa dollaria. Henley tunnetaan parhaiten Palkitun amerikkalaisen rock-yhtyeen Eaglesin perustajajäseninä. Lahjakas muusikko Henley voi soittaa rumpuja tai kitaraa. Hän laulaa myös laulua.

Hänen monumentaalinen nettovarallisuutensa heijastaa suurelta osin Eaglesin sijoitusta Yhdysvaltojen historian myydyimpänä bändinä. Eagles-yhteistyönsä ulkopuolella Don Henley on aloittanut menestyvän soolouran. Ringo Starrin, Phil Collinsin ja Dave Grohlin jälkeen Don Henley on maailman neljänneksi rikkain rumpali (vuodesta 2012). Monissa julkaisuissa häntä pidetään yhtenä kaikkien aikojen suurimmista laulavista rumpaleista.

Aikainen elämä: Donald Hugh Henley syntyi 22. heinäkuuta 1947 Gilmerissä, Teksasissa. Läheisessä Lindenin kaupungissa kasvanut Don kiinnostui musiikista ensimmäisen kerran, kun hänet pakotettiin lopettamaan lukion jalkapallojoukkue pienen kasvunsa vuoksi. Sitten hän liittyi koulubändiin sen sijaan, että hänestä tuli lopulta osa lyömäsoittimia.

Lukion aikoina Don liittyi yhtyeeseen nimeltä Four Speeds. Henley kirjoitti yhtyeelle kappaleen nimeltä Hurtin, jonka he julkaisivat uudella nimellä Felicity. Kuultuaan singlen Kenny Rogers alkoi auttaa bändiä, ja he julkaisivat muutaman singlen uudella nimellä Shiloh. Valmistuttuaan lukiosta hän osallistui Stephen F.Austinin valtionyliopistoon ennen siirtymistään Texasin osavaltion yliopistoon.

Ura: Kun Shiloh hajosi vuonna 1971, Henley tapasi Glenn Freyn ollessaan Los Angelesissa. Sitten parista tuli osa Linda Ronstadtin vararyhmää vuonna 1971. Kiertueella yhdessä Frey ja Henley päättivät perustaa oman bändin ja rekrytoivat Randy Meisnerin ja Bernie Leadonin. Yhdessä heistä tuli Eagles.

Perustamisensa jälkeen vuonna 1971 Eagles allekirjoitti levy-sopimuksen David Geffenin levy-yhtiöllä, Asylum Records. Heidän debyyttialbuminsa vuonna 1972 sisälsi hittejä, kuten Take It Easy. Henley oli keskeinen rooli bändin luovassa prosessissa ja kirjoitti monia sen menestyneimmistä kappaleista. Näihin kuuluivat 'Witchy Woman', 'Desperado' ja monet muut. Henley esitti myös laulun monille ryhmän tunnetuimmista kappaleista, mukaan lukien One of These Nights, Hotel California, Life in the Fast Lane ja muut. Tällaiset osumat auttoivat Eaglesia voittamaan useita Grammyjä 1970-luvulla. Henleyn ja Freyn laulukirjoituskumppanuus auttoi luomaan nämä mieleenpainuvat kappaleet, ja paria on verrattu Paul McCartneyn ja John Lennonin kanssa luovuuden suhteen.

Vuonna 1980 oli selvää, että kotkat olivat suorittaneet kurssinsa. Sisäiset konfliktit lisääntyivät ja jatkuva kiertueohjelma alkoi hukuttaa bändin jäseniä. He hajosivat virallisesti sinä vuonna. Ryhmä kokoontui kuitenkin vuonna 1994 ja alkoi kiertää laajasti. Vuodesta 2020 lähtien Don Henley jatkoi nauhoittamista ja kiertuetta ryhmän kanssa. Vuonna 2007 he julkaisivat albumin 'Long Road Out of Eden'.

Kun Eagles hajosi vuonna 1980, Henley aloitti soolouran. Vuonna 1981 hän ja hänen sitten tyttöystävänsä tekivät yhteistyötä osuman Nahka ja pitsi kanssa. Ensi vuonna hänen debyyttisoololevynsä 'I Can't Stand Still' saavutti merkittävän menestystason, mutta se silti kalpea verrattuna hänen aikaisempaan työhönsä Eaglesin kanssa. Silti hitti Dirty Laundry onnistui saavuttamaan listan kolmannen sijan. Tuona vuonna hän osallistui myös kappaleeseen 'Rakkaussäännöt' elokuvan 'Fast Times at Ridgemont High' ääniraitaan.

Vuonna 1984 hän voitti Grammy-palkinnon parhaan miespuolisen rock-lauluesityksen jälkeen julkaisemalla The Boys of the Summer. Tämän menestyksen pohjalta Don julkaisi vuoden 1989 albumin The End of Innocence, joka sisälsi lukuisia osumia. Henley voitti toisen Grammy-palkinnon parhaan miespuolisen rock-laulun esityksestä kyseisen albumin nimikkokappaleesta.

Getty Images

Lakiasiat: Henley on joutunut merkittäviin laillisiin taisteluihin Geffen Recordsin kanssa, ja yhdessä vaiheessa hänet nostettiin 30 miljoonan dollarin takuunsa sopimuksen rikkomisesta. Henley halusi lähteä, mutta Geffen huomautti, että hän oli edelleen yritykselle velkaa kaksi studioalbumia ja suurimman hittikokoelman. Lopulta hän löysi keinon lähteä, mutta Geffen sai Sonyn ja EMI: n molemmat sopimaan olemasta allekirjoittamatta Henleyä hänen lähdettyään. Tämä raivostutti Henleyä, ja hänestä tuli lauluhahmo taistelussa muusikon oikeuksista tulevaisuudessa.

Vuonna 1980 ensihoitajat saapuivat Henleyn kotiin löytääkseen 16-vuotiaan tytön ja 15-vuotiaan tytön, jotka molemmat olivat olleet huumeiden vaikutuksen alaisena. 16-vuotias tyttö löydettiin alastomana, ja hän väitti, että hän oli juuri yliannostanut huumeita. Hänet pidätettiin lopulta prostituution vuoksi, kun taas toinen tyttö pidätettiin huumeiden vaikutuksen alaisena. Henleyä syytettiin osallistumisesta alaikäisen rikokseen ja hänelle annettiin kahden vuoden koeaika.

Ihmissuhteet: 1970-luvulla Henley treffasi kuuluisuuksia kuten Loree Rodkin, Stevie Nicks ja Lois Chiles. 80-luvulla hän kihlasi näyttelijä Maren Jensenin kanssa, mutta pari erottui vuonna 1986. Vuoteen 1995 mennessä Don oli naimisissa Sharon Summerallin kanssa. Heillä oli myöhemmin kolme lasta. Vuodesta 2019 lähtien perhe asuu Dallas Texasissa.

Kiinteistöt: Vuonna 2018 Don Henley osti kodin Länsi-Hollywoodista 2,2 miljoonalla dollarilla. Espanjalaistyylinen kiinteistö listattiin alun perin 1,85 dollariin, mutta Henley onnistui voittamaan tarjoussodan tarttumaan 1800 neliömetrin kotiin. Vaikka talo rakennettiin jo vuonna 1923, sitä on päivitetty voimakkaasti vuosien varrella. Siinä on tammilattiat ja olohuone, jossa on Batchelderin kaakeloitu takka.

Don Henley Net Worth

Don Henley

Nettovarallisuus: 250 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 22. heinäkuuta 1947 (73 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Ammatti: Lauluntekijä, laulaja, muusikko, rumpali, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu