Don Sitruuna nettovarallisuus

Paljonko Don Lemon arvoinen?

Don Sitruunan nettovarallisuus: 12 miljoonaa dollaria

Don Sitruunan palkka

4 miljoonaa dollaria

Don Sitruunan nettovarallisuus ja palkka: Don Lemon on amerikkalainen toimittaja ja televisiouutisankkuri, jonka nettovarallisuus on 12 miljoonaa dollaria. Tänään Lemon tunnetaan parhaiten yhdestä CNN: n johtavista ankkureista ja esittäjistä, vaikka hän vietti aikaa myös NBC: n ja MSNBC: n kaltaisissa verkoissa. CNN Tonight -tapahtumiensa ja muiden näyttelyiden ansiosta Don on voittanut useita palkintoja, mukaan lukien kolme Emmyä. Don Lemonia pidetään yhtenä vaikutusvaltaisimmista afrikkalaisista amerikkalaisista maailmassa ja yksi lähetystoiminnan vaikutusvaltaisimmista LGBTQ-ihmisistä.

Aikainen elämä: Donald Carlton Lemon syntyi 1. maaliskuuta 1966 Baton Rougessa, Louisianassa. Kreolitalossa kasvatettu Lemon äänestettiin luokan presidentiksi lukion vanhempana vuotena. Vuonna 2010 Don Lemon myönsi suorassa haastattelussa, että teini-ikäinen poika oli häntä seksuaalisesti ahdistellut viiden vuoden ikäisenä, eikä hän kertonut kenellekään vasta 30-vuotiaana.

Valmistuttuaan Donald osallistui Louisianan osavaltion yliopistoon ennen siirtymistään Brooklyn Collegeen New Yorkiin. Brooklyn Collegessa ollessaan Don erikoistui journalismiin. Yliopisto-opiskelijana hän hankki myös kokemusta työskentelemällä uutistoimittajana Fox Newsin tytäryhtiössä New Yorkissa.

Ura: Ennen valmistumistaan ​​Lemon työskenteli useissa Fox New -tytäryhtiöissä. Poistuttuaan yliopistosta Donald aloitti NBC: n kirjeenvaihtajana Philadelphiassa ja Chicagossa. Aluksi hän työskenteli tytäryhtiöissä Birminghamissa, Alabamassa ja Pennsylvaniassa. Seuraavien vuosien aikana hän siirtyi kirjeenvaihtajan roolista viikonlopun uutisankkuriksi. Lisäksi hän työskenteli tutkivana toimittajana tytäryhtiössä St. Louisissa tänä aikana.

Lopulta Lemon alkoi työskennellä NBC Newsin New Yorkin pääkeskuksessa. Hän esiintyi sekä Today- että NBC Nightly News -lehdissä työskennellessään myös MSNBC: n Weekend Today -ankkurina. Vuonna 2002 Donald voitti Edward R.Murrow -palkinnon kattavuudestaan ​​DC-ampujasta. Hänelle myönnettiin palkinto myös tunnustuksena hirmumyrsky Katrina -raporteista.

Vuonna 2003 hän muutti jälleen - tällä kertaa Chicagoon. Hänen toimintansa NBC: n tytäryhtiössä WMAQ-TV aiheutti melkoisen surinaa, ja hän voitti kolme Emmyä työskennellessään toimittajana ja paikallisena uutisankkurina tässä asemassa. Hänen Emmys tuli sen jälkeen, kun hän oli ollut mukana yhdessä ikimuistoisessa liiketoiminnassa nimeltä Elämä Craigslistissa ja uudessa raportissa HIV / AIDS-epidemiasta Afrikassa.

Saatuaan laajaa tunnustusta työstään, Don Lemon suostui liittymään CNN: ään vuonna 2006. Verkostoon liittymisestä lähtien Donald on tullut melko tunnetuksi vahvista näkemyksistään ja luultavasti luopunut perinteisestä taipumuksesta, jota useimmat toimittajat ovat puolueettomaan journalismiin. Monissa tapauksissa hän on esittänyt kommentteja, jotka yleisöt ovat pitäneet kiistanalaisina, ja hän on tehnyt useita ns. Don väittää saaneensa lukuisia kuolemanuhkia työskennellessään CNN: n kanssa.

Donald Trumpin kritiikki: Presidentti Donald Trumpin valinnan jälkeen vuonna 2016 Don Lemon alkoi tulla suoremmaksi henkilökohtaisten mielipiteidensä kanssa CNN: n ohjelmoinnin aikana. Hän on syyttänyt Trumpia rasistisuudesta ja valkoisten ylivaltaa tukevasta. Vuoden 2020 vaalien jälkeen Lemon jatkoi Trumpin lisäksi myös hänen kannattajiensa (noin puolet maasta tuolloin) pilkkaa.

Yhden erityisen erimielisen osan aikana Don ja kaksi vierasta pilkkasivat Trumpin kannattajia väärennetyillä eteläisillä aksentteilla ja loukkaavat näennäisesti heidän älykkyyttään. Jotkut tarkkailijat pitivät Sitruunan myöhempää 'nauruvuutta' epäammattimaisena. Sen jälkeen kun Lemon 'nauroi niin kovasti ja itki', Ivanka Trump twiittasi: 'Pidät jatkuvasti hauskaa puolesta maasta ja valitat sitten, että se on jakautunut'.

Palkka: Don Lemon ansaitsee roolistaan ​​CNN: ssä 4 miljoonan dollarin palkan vuodessa.

Ihmissuhteet: Vuonna 2011 Don Lemon ilmoitti julkisesti olevansa homo. Hän kertoi tietävänsä olevansa homo äärimmäisen nuoresta iästä lähtien vuoden 2011 muistelmissaan 'Läpinäkyvä', ja viittasi jälleen lapsena kärsimäänsä seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Donald muistutti myös yleisöä siitä, että vaikka tämä ilmoitus saattaa olla shokki monille ihmisille, hän oli ollut avoin seksuaalisuudestaan ​​ystävien, perheen ja läheisten työtovereiden kanssa monien vuosien ajan. Siitä huolimatta tämä julkinen ilmoitus teki hänestä yhden harvoista homoseksuaalisista afrikkalaisista amerikkalaisista lähetystoimialalla. Vuonna 2017 Don Lemon aloitti tapaamisen kiinteistönvälittäjän Tim Malonen kanssa. Pari ilmoitti vuonna 2019 olevansa kihloissa.

Lakiasiat: Vuonna 2019 New Yorkin baarissa työskentelevä baarimikko syytti Lemonia hänen hyökkäyksestään. Tapaus tapahtui vuonna 2018, ja Lemon väitetysti `` hieroi omia sukuelimiään '' ennen kuin työnsi sormiaan kantajan kasvoihin. Baarimikon nimi on Dustin Hice, ja hän väittää, että Lemon on tehnyt lukuisia tarjouksia selvittääkseen tuomioistuimen ulkopuolella kuusinumeroiset summat. Julkisesti Donald on kiistänyt kaikki Hicen väitteet.

Kiinteistöt: Vuonna 2020 kerrottiin, että Don Lemon myi kodinsa Harlemissa 1,75 miljoonalla dollarilla. Tyylikkäässä huoneistossa on 1400 neliömetriä asuintilaa, kaksi makuuhuonetta ja 2,5 kylpyhuonetta. Lemon hankki alun perin seitsemän vuotta aikaisemmin 1,5 miljoonan dollarin hinnan, mikä viittaa siihen, että hänellä on mukava suhteellisen pieni voittomarginaali tässä myynnissä. Itse asiassa hän todennäköisesti pyrkii yksinkertaisesti saavuttamaan tasapainon.

Lisäominaisuuksiin kuuluu lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja suuri parveke, jolta on panoraamanäkymät Harlemiin. Lemon oli aiemmin omistanut toisen yksikön samassa rakennuksessa, jonka hän myi 970 000 dollaria vuonna 2016. Hänellä on myös Sagtonin Hamptonin naapurustossa sijaitseva koti, jonka hän osti vuonna 2016 3 miljoonalla dollarilla.

Don Sitruuna nettovarallisuus

Don Sitruuna

Nettovarallisuus: 12 miljoonaa dollaria
Palkka: 4 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1. maaliskuuta 1966 (55 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,68 m)
Ammatti: TV-toimittaja, toimittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu