Donald Trump Jr. Nettovarallisuus

Paljonko Donald Trump Jr. on arvoinen?

Donald Trump Jr. Nettovarallisuus: 300 miljoonaa dollaria

Donald Trump Jr. nettovarallisuus ja palkka: Donald Trump Jr. on amerikkalainen liikemies ja TV-persoona, jonka nettovarallisuus on 300 miljoonaa dollaria. Donald Trump Jr. ansaitsi nettovarallisuutensa johtajana isänsä yrityksessä The Trump Organization. Donaldilla ja hänen sisaruksillaan, Ivankalla ja Ericillä, ei vielä ole teknistä omistusosuutta isänsä yrityksissä. He omistavat kuitenkin kukin 7,5% Trump International -hotellista Washington DC: ssä.Kukin on ansainnut isänsä yrityksestä noin 35 miljoonaa dollaria vuosien varrella.

Aikainen elämä: Hän syntyi Donald John Trump, Jr., 31. joulukuuta 1977 New Yorkissa. Hän on ensimmäinen kiinteistökehittäjästä tullut presidentti Donald Trump ja entinen olympiahiihtäjä Ivana Trump . Hänen vanhempansa erosivat, kun hän oli 13-vuotias, ja äiti kertoi hänelle, että hänen isällä oli avioliiton ulkopuolinen suhde. Trump Jr. erottui isänsä vuodesta avioeron jälkeen. Hänellä on kaksi nuorempaa sisarusta, Ivanka ja Eric, sekä kaksi puoli-sisarusta, Tiffany ja Barron. Trump Jr. löysi roolimallin äidiltään isoisältä, jolla oli koti Prahassa, ja hän vietti siellä kesät tšekin kieltä. Trump Jr. osallistui The Hill Schooliin, korkeakoulun valmistelukouluun Pennsylvaniassa, ja valmistui Pennsylvanian yliopistosta vuonna 2000 B.S. taloustieteessä.

Trump-organisaatio: Trump Jr muutti Aspeniin Coloradoon valmistuttuaan yliopiston, jossa hän asui kuorma-autossa ja työskenteli baarimestana vuoden ajan ennen paluutaan liittymään Trump-organisaatioon New Yorkiin. Donald Jr. toimii Trump Organisation varatoimitusjohtajana ja toimii yhdessä veljensä Eric Trumpin kanssa kiinteistöyhtiön kansallisen ja kansainvälisen laajentamisen parissa. Hän auttoi käynnistämään Trump-asuntolainan, joka romahti alle vuotta myöhemmin. Trump Jr. on tiukan koulutuksensa, luontaisen liiketoimintatuntonsa ja laajan kokemuksensa ansiosta kiinteistökehityksestä vahvasti mukana kaikessa yrityksen kehityksen näkökulmassa. Hän valvoo toimintaa aina kauppojen arvioinnista, analysoinnista ja kehityksen ennakkosuunnittelusta rakentamiseen, brändäykseen, markkinointiin, toimintaan, myyntiin ja leasingiin. Hänen johtamiinsa projekteihin kuuluvat Trump Place ja Trump Park Avenue New Yorkissa, Trump International Hotel & Tower Chicagossa, Trump International Hotel Las Vegasissa sekä Trump International Golf Links Aberdeenissä Skotlannissa. Vuonna 2010 hänestä tuli suhdetoimintayrityksen Cambridge Who Who Who tiedottaja.

Osallistuminen politiikkaan: Trump Jr. oli isänsä vuoden 2016 presidenttikampanjan avainjäsen, ja hänet luonnehdittiin kampanjan '' läheiseksi poliittiseksi neuvonantajaksi ''. Hän ja hänen sisaruksensa puhuivat republikaanikokouksessa. Trump Jr. vaikutti isänsä valintaan Ryan Zinkeen sisäministeriksi. 9. kesäkuuta 2016 Trump Jr. osallistui Jared Kushnerin ja Paul Manafortin kanssa pidettyyn kokoukseen useiden venäläisten edunvalvojien kanssa. Trump Jr. kertoi alun perin tiedotusvälineille, että venäläisten lasten adoptointi oli kokouksen pääaihe, mutta paljastui, että Trump Jr. oli suostunut osallistumaan kokoukseen tietäen, että hän saisi Hillary Clintonista 'oppositiotutkimusta'. Oikeusministeriö ja Robert Mueller tutkivat tapaamisen ja Trump Jr: n sähköpostit. Marraskuussa 2017 paljastui, että Julian Assange oli käyttänyt WikiLeaks Twitteriä kirjeenvaihtoon Trump Jr: n kanssa vuoden 2016 presidentinvaalien aikana ja että Trump Jr.: tä oli kehotettu hylkäämään vaalien tulokset aikana, jolloin näytti todennäköiseltä, että hänen isä menettäisi. WikiLeaks kehotti myös Trump Jr: tä jakamaan perusteettoman väitteen, jonka mukaan Hillary Clinton olisi halunnut hyökätä Assangeen droneilla. Tätä kirjeenvaihtoa tutki myös D.O.J. Vuonna 2017, kun hänen isänsä oli ottanut Yhdysvaltain presidentin roolin, Trump Jr. pyysi, että hänen salaisen palvelunsa tiedot poistettaisiin yksityisyyden puutteen vuoksi, mutta hänen suojansa palautettiin vain viikkoja myöhemmin.

Trump Jr. kampanjoi aktiivisesti republikaanien ehdokkaiden välivaaleissa 2018 ja keräsi heille miljoonia dollareita. Trump Jr. on joutunut tulipaloon aikaisemmin tuntemattomien rotuun ja maahanmuuttoon liittyvien kommenttien takia, ja hän uudelleensuuntaa salaliittoteoristit.

Shannon Finney / Getty Images

Muut hankkeet: Kiinteistösijoitustensa lisäksi Donald Trump Jr. on myös arvostettu ja haluttu julkinen puhuja. Hän on puhunut laajasti kaikkialla Yhdysvalloissa ja pitänyt pääpuheita kansainvälisesti, erityisesti Dubaissa ja Intiassa. Lisäksi hän toimi neuvonantajana arvostetuissa NBC-ohjelmissa Oppipoika ja Julkkisoppipoika. Innokas hyväntekijä, herra Trump Jr., istuu Operation Smile -hallituksessa ja oli vahvasti mukana Eric Trump -säätiössä. Hän julkaisi kirjan Triggered: How the Left Thrives on Hate and Wants to Silence Us '' vuonna 2019. Kirja oli New York Timesin bestselleri, jonka ainakin yhdeksän republikaanijärjestö osti.

Yksityiselämä: Trump Jr. oli naimisissa pastakastikkeen perillisen ja mallin kanssa Vanessa Haydon Trump Vuodesta 2005 vuoteen 2018. He alkoivat seurustella vuonna 2003 ja menivät naimisiin Mar-a-Lagossa Palm Beachillä. Pariskunnalla on viisi yhteistä lasta. Maaliskuussa 2018 ilmoitettiin, että he olivat erossa ja hän oli hakenut avioeroa. Heidän avioeronsa saatiin päätökseen vuoden 2018 lopussa. Hän alkoi seurustella uutisankkurin kanssa Kimberly Guilfoyle vuonna 2018.

Henkilökohtainen kiinteistö : Don Jr. on omistanut lähes 6000 neliömetrin asunnon Manhattanilla monien vuosien ajan. Hän ja Eric ovat osaomistajia 170 hehtaarin metsästysalueella New Yorkin osavaltiossa. Huhtikuussa 2018 Don Jr. käytti 4,5 miljoonaa dollaria 7 makuuhuoneen kartanoon Hamptonsissa.

Donald Trump Jr. Nettovarallisuus

Donald Trump, nuorempi

Nettovarallisuus: 300 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1977-12-31
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,8542 m)
Ammatti: Bisneshenkilö
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu