Donnie Wahlbergin nettovarallisuus

Kuinka paljon Donnie Wahlberg on arvoinen?

Donnie Wahlbergin nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria

Donnie Wahlbergin nettovarallisuus ja palkka: Donnie Wahlberg on amerikkalainen näyttelijä, laulaja ja tuottaja, jonka nettovarallisuus on 25 miljoonaa dollaria. Hänestä tuli ensin tunnettu poikabändin New Kids on the Block jäsenenä. Hän on myös näyttelijä ja yrittäjä.

Aikainen elämä: Donnie Wahlberg syntyi Donald Edmond Wahlberg Jr 17. elokuuta 1969 Bostonissa Massachusettsissa. Hän varttui pääasiassa irlantilaisamerikkalaisessa naapurustossa Dorchesterissa.

Donnie on kahdeksas yhdeksästä lapsesta, jotka ovat syntyneet joukkue- ja toimituskuorma-autonkuljettaja Donaldille ja sairaanhoitajan avustajalle Almalle. Hänen nuorempi veljensä on näyttelijä / laulaja / tuottaja Mark Wahlberg . Äitinsä puolella Wahlberg on etäällä Nathaniel Hawthornesta. Kun Donnie kasvoi, perhe oli tiukka ja meni kirkkoon yhdessä joka sunnuntai. Tällaisen suuren perheen saaminen ei tullut ongelmitta, vaikka sisarukset taistelivat usein ja perhe oli usein käteisellä. Heidän vanhempansa erosivat vuonna 1982, kun Donnie oli 12-vuotias. Hän ja Mark päättivät asua äitinsä kanssa, kun taas muut sisarukset olivat joko yksin yksin aikuisina tai olivat menneet asumaan isänsä luo.

Kun Donnie aloitti ala-asteen koulun 70-luvulla, Boston oli syvästi kiistelty pakollisesta bussiliikenteestä julkisen koulun desegraation toteuttamiseksi. Wahlberg liikennöi melkein tunnin päivässä pääosin afrikkalaisamerikkalaiselle William Monroe Trotter -koululle. Wahlberg kehitti syvän rakkauden ja kiintymyksen afrikkalaisamerikkalaisten ystäviensä suosittua soul- ja rap-musiikkia kohtaan. Hänen kasvava idoli oli Michael Jackson. Wahlberg muistelee kouluretkistämistä yhtenä suurimmista asioista, joita hänelle ja hänen urallensa on koskaan tapahtunut, kun hän vietti aikansa bussissa iltapäivisin sävellessään rap-sanoituksia ystäviensä keskuudessa - hänen suurimpia vaikutteitaan.

Musiikin ura: Wahlberg ja hänen läheinen ystävänsä Danny Wood menivät Copleyn lukioon. Täällä he perustivat rap-ryhmän, The Kool Aid Bun. 15-vuotiaana Donnie kuuli musiikkituottaja Maurice Starrin. Hän piti avoimia koe-esityksiä luodakseen amerikkalaisen ensimmäisen big boy -bändin. Starr vaikutti Wahlbergin laulu-, tanssi- ja räppitaitojen kolminkertaiseen uhkaan, ja hänet värvättiin välittömästi ryhmään. Wahlberg rekrytoi veljensä Markin ja ystävänsä Danny Woodin yhdessä Jordan Knightin ja Knightin vanhemman veljen Jonathanin kanssa. Mark ei ollut tyytyväinen bändin taiteelliseen suuntaan ja lähti pian sen jälkeen.

Ryhmä kutsui itseään New Kids on the Blockiksi. He allekirjoittivat sopimuksen Columbia Recordsin kanssa ja julkaisivat ensimmäisen albuminsa vuonna 1986. Heidän singlensä Be My Girl ei saanut lainkaan yhtään esitystä ja albumimyynti oli räikeästi vähäistä. Kaksi vuotta myöhemmin ryhmä julkaisi toisen albuminsa Hangin 'Tough. Se oli hidas menestyksen alku, mutta heidän johtavan singlensä Please Don't Go Girl alkoi saada merkittävää kansallista ilmaisua. Sinkku pääsi Billboard-listan numeroon 10. NKOTB julkaisi kaksi muuta menestyksekästä singleä, You Got It (The Right Stuff) ja I'll Be Loving You (Forever), jotka olivat korkeimmillaan numero 3 ja vastaavasti nro 1. Hangin 'Toughista tuli maan ensimmäinen albumi vuoteen 1989 mennessä.

Donnie oli yksi popmusiikin varhaisimmista prototyypistä. Menestyksensä huipulla NKOTB myi kymmeniä miljoonia levyjä ja yli 400 miljoonan dollarin arvosta kauppatavaraa. Kun NKOTB: n suosio alkoi hiipua 90-luvun alussa, Donnie auttoi aloittamaan Markin rap-uran. Donnie on kirjoittanut ja tuottanut Marky Markin ja Funky Bunchin debyyttialbumin 'Music for the People', joka lopulta tuli platinaksi. Donnie aloitti sitten näyttelijäuran.

Donnie palasi NKOTB: n entisten jäsenten joukkoon yhdistämislevylle, vuoden 2008 The Block -levylle. Se saavutti Billboard-listan ykkönen. He kiertelivät ympäri maailmaa mainostaakseen albumia. Donnie ja muu NKOTB esiintyivät Package Tourilla vuonna 2013, mukana 98 astetta ja Boyz II Men.

(Kuva: Daniel Boczarski / Getty Images)

Näyttelijäura: Wahlbergin ensimmäinen elokuva oli 1996 Tupac Shakur- ja Mickey Rourke -elokuva 'Bullet'. Samana vuonna hän oli mukana sieppaajana Ransomissa Mel Gibsonin kanssa. Wahlberg otti pääroolin vuonna 1999 Southie-nimisessä pienessä elokuvassa Southie, pääosassa Rose McGowan. Se tarjottiin alun perin hänen veljelleen Markille, mutta hänen täytyi hylätä se, kun hänelle tarjottiin päärooli Boogie Nightsissa. Vaikka pieni elokuva, Donnie esittämä Danny Quinn ansaitsi hänelle hieman kriittistä suosiota.

Donnie sai lisää kiitosta pienestä osasta vuoden 1999 elokuvassa The Sixth Sense ja HBO: n minisarjassa Band of Brothers, jossa hän soitti toisen luutnantti C. Carwood Liptonin kanssa. Vuonna 2003 Donnie näytteli Dreamcatcher-elokuvassa, joka on Stephen Kingin muukalais-invaasio-trillerin Dreamcatcher sovitus. Wahlberg näytteli lipputulot onnistuneen Saw -sarjan toisessa erässä vuonna 2005. Hänellä oli pieni rooli lyhytaikaisessa CW-draamassa Runway vuonna 2006. Donnie näytti vuonna 2007 kahdessa tv-sarjassa: A & E: n South Beachin Kings ja The Kill Point . Hän esiintyi vuonna 2008 elokuvassa Righteous Kill ja Mikä ei tapa sinua.

Wahlberg aloitti pääosassa televisiosarjassa Blue Bloods etsivänä Daniel Reagan vuonna 2010. Hän aloitti pääosissa myös tv-sarjoissa Wahlburgers vuonna 2014 ja Donnie Loves Jenny vuonna 2015. Wahlberg nimitettiin Primetime Emmy -palkintoihin Wahlburgerien erinomaisesta rakenteettomasta todellisuusohjelmasta vuonna 2014 ja 2015. Hänet nimitettiin myös Teen Choice -palkinnolle vuonna 2006 Saw II -palkinnoksi ja People's Choice -palkinnoksi vuonna 2017 TV-rikosnäyttelijän suosikkinäyttelijäksi. Hän johtaja tuotti todellisuusdokumentin `` Boston's Finest '' vuosina 2014--2015. Hänen viimeisin elokuvansa on vuoden 2011 komedia Zookeeper.

Siniveristen palkka: Näyttelyn alkukausina Donnie ansaitsi 60 000 dollaria jaksoa kohden, noin 1,3 miljoonaa dollaria vuodessa. Viime vuosina hänen jaksokohtainen palkkansa on ollut 150 000 dollaria, mikä on noin 3,3 miljoonaa dollaria vuodessa.

Henkilökohtainen elämä: Wahlberg syytettiin tuhopoltosta vuonna 1991, kun hän oli sytyttänyt tulipalon Seelbach-hotellissa Louisville, Kentucky. NKOTB oli juhli fanien kanssa, kun Wahlberg pudotti vodkan käytävän matolle ja aloitti sen syttymisen liekkeihin. Syy vähennettiin väärinkäytökseen ja hylättiin sen jälkeen, kun Donnie suostui tulemaan PSA: han paloturvallisuuden ja rattijuopumuksen parissa.

Wahlberg oli naimisissa Kim Feyn kanssa vuosina 1999-2008 ja naimisissa mallin / koomikon kanssa Jenny McCarthy vuonna 2014 ja sillä on kaksi lasta. Hän omistaa yhdessä hampurilaisravintolan Wahlburgers, joka näkyy esityksessä veljiensä Paulin ja Markin kanssa.

Donnie Wahlbergin nettovarallisuus

Donnie Wahlberg

Nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 17. elokuuta 1969 (51 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Ammatti: Laulaja, näyttelijä, levytuottaja, elokuvantuottaja, lauluntekijä, musiikkijärjestäjä, radiohenkilöstö, televisiotuottaja, laulaja-lauluntekijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu