Las Vegasin keskustan ravintola F.Pigalle sulkee äkillisesti ovensa

Pigallen ulkoasu esitetään osoitteessa 508 Fremont St. Las Vegasissa lauantaina 13. helmikuuta 2016. Bill Hughes/Las VegasJournalPigallen ulkoasu esitetään osoitteessa 508 Fremont St. Las Vegasissa lauantaina 13. helmikuuta 2016. Bill Hughes/Las VegasJournal Tyra Bell-Holland ja Rob Holland syövät pihvifonduea F. Pigallessa osoitteessa 508 Fremont St. Las Vegasissa lauantaina 13. helmikuuta 2016. Bill Hughes/Las VegasJournal Pigallen ulkoasu esitetään osoitteessa 508 Fremont St. Las Vegasissa lauantaina 13. helmikuuta 2016. Bill Hughes/Las VegasJournal Gaby Lara, vasemmalla, ja manageri Kevin Naylor esitetään F. Pigallen työssä osoitteessa 508 Fremont St. Las Vegasissa lauantaina 13. helmikuuta 2016. Bill Hughes/Las VegasJournal

Fremont East Entertainment -alueella on nyt yksi ravintola vähemmän, koska Punaisten lyhtyjen teemalla toimiva fondueravintola F.Pigalle on sulkenut äkillisesti ovensa.

Ravintola avattiin viime talvena, kun se erottui muista keskustan ruokapaikoista, ja sen sisustus muistutti Pariisin tunnetusta ja turvallisesta työalueesta.

Sen suosio kasvoi välittömästi suusanallisesti (etenkin sen jälkeen, kun vieraat löysivät tuttipullosta tarjoillun loputtoman punaviini- tai valkoviinivirran).Maanantaina ravintola ilmoitti sulkeutumisestaan ​​salaisessa postauksessa ravintolan virallisella Facebook -sivulla. Postaus, joka viittaa F. Pigallen mahdolliseen kunnostamiseen ja uudelleensuunnitteluun, lukee: Anteeksi, kun muutumme jännittävään uuteen baarikonseptiin keskustassa.


Muutama asiakas vastasi F. Pigallen viestiin toivoen saadakseen selvennystä siihen, mitä salaperäinen teksti tarkalleen tarkoitti ravintolan tulevaisuudelle. F. Pigalle vastasi vastauksiin kertomalla yhdelle kommentoijalle, Wendy Peterson-Webbille, että tulemme pian takaisin ja ilmoittamalla Brittney Melnickille, joka sanoi tuoneensa ravintolaan niin paljon ihmisiä, että rakastat uutta inkarnaatiotamme.

Ei tiedetä, tarkoittaako tämä ravintolan avaamista uudelleen vai kokonaan.


kuinka paljon tracy Lawrence on arvoinen


kuinka paljon serena williams on arvoinen

F. Pigallen sulkeminen ei ole täydellinen yllätys joillekin usein käytäville keskustalaisille. Ravintolan sijainnista, 508 Fremont Street, on tullut synonyymi kiroukselle, koska viime vuosina on avattu - ja suljettu - paljon ravintoloita.

Paikka oli aiemmin Radio City Pizzan koti, joka oli muuttanut Tivoli Villagesta Las Vegasin keskustaan ​​vuonna 2013. Ennen siirtymistä F. Pigalleen, Retroscena -niminen baari avattiin F. Pigallen takapihalla.

Virallisesti avoinna yrityksille. #retroscenalv #dtlv #kippis

Kuva, jonka lähetti @retroscenalv 19. kesäkuuta 2015 klo 21.16 PDT


Kristen Bailey, jolle lehden kerrottiin toimittavan kaikki sulkemista koskevat tiedustelut, ei ollut vastannut yrityksiin tavoittaa hänet julkaisuajankohtana. Suora viesti F. Pigallelle Facebookissa nähtiin, mutta siihen ei vastattu.

F. Pigalle on hauska, funky ja uusi paikka keskustassa