Downtownin PublicUs suunnittelee laajennusta olutpuutarhalla ja harjoitustilalla

Ruokailijat vierailevat kuumien juomien ääressä PublicUsissa maanantaina 28. joulukuuta 2015 Las Vegasissa. Keskustaravintolassa on laaja valikoima kuumia ja jäähdytettyjä juomia. David Becker/Las VegasJournalRuokailijat vierailevat kuumien juomien ääressä PublicUsissa maanantaina 28. joulukuuta 2015 Las Vegasissa. Keskustaravintolassa on laaja valikoima kuumia ja jäähdytettyjä juomia. David Becker/Las VegasJournal PublicUs -ravintola East Fremont Streetillä Maryland Parkwaylla esitetään maanantaina 28. joulukuuta 2015 Las Vegasissa. David Becker/Las VegasJournal PublicUs -vieraanvaraisuusjohtaja Cole McBride seisoo pihalla keskustan ruokapaikan takana maanantaina 28. joulukuuta 2015 Las Vegasissa. McBride sanoo, että tilasta tulisi tehdä olutpuutarha ensi vuonna. David Becker/Las VegasJournal Ihmiset kävelevät East Fremont Streetillä julkisivuravintolan lähellä sijaitsevan julkisivurivin edessä maanantaina 28. joulukuuta 2015 Las Vegasissa. David Becker/Las VegasJournal Private label -kahvi esitetään PublicUs -ravintolassa maanantaina 28. joulukuuta 2015 Las Vegasissa. Keskustaravintolassa on laaja valikoima kuumia ja jäähdytettyjä juomia. David Becker/Las VegasJournal Keaton Christoffersen, vasen, ja Carly Cottle siemailevat kuumia juomiaan PublicUs -ravintolassa maanantaina 28. joulukuuta 2015 Las Vegasissa. David Becker/Las VegasJournal Ajoneuvoliikenne kulkee PublicUs -ravintolan ohi East Fremont Streetillä maanantaina 28. joulukuuta 2015 Las Vegasissa. David Becker/Las VegasJournal Caleb Eggleston valmistaa asiakkaiden juomia PublicUsissa maanantaina 28. joulukuuta 2015 Las Vegasissa. Keskustaravintolassa on laaja valikoima kuumia ja jäähdytettyjä juomia. David Becker/Las VegasJournal PublicUsin vieraanvaraisuuden johtaja Cole McBride poseeraa keskustan ruokailumahdollisuudessa maanantaina 28. joulukuuta 2015 Las Vegasissa. McBride, myös ammattimainen barista, odottaa innokkaasti kilpailevansa Yhdysvaltain kahvimestaruuskilpailussa ensi vuonna. David Becker/Las VegasJournal

Viimeisen kahden vuoden aikana Las Vegasin keskustan alue Fremont Street Experiencen turistikohteesta karkeaseen Maryland Parkwayen on nähnyt korkeita profiileja, kuten Konttipuisto , Venue -tapahtumakeskus ja Natalie Youngin Chow -ravintola.

Mutta vastapäätä suljettua, aidattua Travellers-motellia Fremont Streetillä ja Maryland Parkwaylla, tyylikäs PublicUs-kahvila, joka ankkuroi jonkun vaatimatonta myymälää, suunnittelee hiljaa laajentumista naapurustossa, joka kamppailee toipuakseen.

American Gaming Systemsin johtajan Kimo Akionan omistama PublicUs avattiin maaliskuussa. Se lisää olutpuutarhan myymälöiden takana olevaan tuuletusaukkoon ja muuttaa samalla varastointiin käytetyn viereisen myymälän harjoituspaikaksi pyrkiville baristille.Se antaa naapurustolle kasvojen kohotuksen, sanoi asiakas Lizeth Fernandez, joka vieraili PublicUsissa perheen ja ystävien kanssa maanantaina.

PublicUs suunnittelee harjoittelutilan vieressä olevan liiketalon alivuokraamista, sanoi vieraanvaraisuudesta vastaava johtaja Cole McBride, joka sijoittui toiseksi viime vuonna baristan mestaruuskisoissa.

mikä on Chanelin länsirannikon nettovarallisuus

Sen on oltava oikea henkilö ja oikea istuvuus, McBride sanoi maanantai -iltapäivällä.

Myymälät viittaavat yhteisesti nimellä Fremont Village, ja he alkavat pikkuhiljaa ratsastaa gentrifikaatiojunalla Fremontin käytävää pitkin.

PublicUs tunnetaan kahvista, voileipistä ja brunsseista, jotka vaihtelevat 7 dollarin vohveliruoasta 14 dollarin paistettuun kanaan.

Fremont Villagella ei ole taloudellista tukea yhteydet Downtown Projectiin , Hsiehin 350 miljoonan dollarin kunnostushanke, joka on ostanut Fremontin käytäväkiinteistöjä. Kiinteistönomistaja Dave Charron omistaa myymälät.

3300 neliömetrin PublicUs: n lisäksi muut vuokralaiset ovat Legal Wings, laillinen asiakirjakuriiriliiketoiminta, joka on ollut siellä noin 10 vuotta; Downtown Tattoo, joka muutti muutama vuosi sitten; ja Family Foods Market Fremontin ja 11th Streetin kulmassa.

Charron sanoi, että parturi muuttaa yksikköön osoitteessa 1112 Fremont St.

Kun keskustan projekti irtisanottiin 30 henkilöä , se iski meihin. Mutta asiat paranevat lopulta. Olemme nyt alueella, jolla odotamme olevan, ja asiat paranevat. Downtown Project on tuonut paljon hypeä, Charron sanoi.

Olemme kuin muutkin. Toivomme, että se voi olla hieman nopeampi, hän sanoi. Muissa Fremont Streetin ja alueen muutoksissa:

-Tapahtumapaikka 750 Fremont Street, joka avattiin lokakuussa Container Park -puistoa vastapäätä, suunnittelee paljastavansa katolla olevan mikologiaan keskittyvän baarin helmikuussa ja komediaklubin huhtikuussa.

- Kauneushoitola nimeltä Bombshell avautuu Downtown Projectin entiseen ikkunatilaan Ogdenin pohjakerroksessa, josta Downtown Project -kierrokset alkoivat. Bombshell, yksi projektin pienyrityssijoituksista, sijaitsee Las Vegas Boulevardilla ja Ogden Avenuella. Downtown Projectilla on päävuokrasopimus Ogdenin pohjakerroksessa.

kuinka paljon romeo miller on arvoinen

- Jotkut Big Rig Jig -taideteoksista ovat saapuneet. Downtown Project suunnittelee kuuluisan taideteoksen asentamista ehdotettuun Fergusons Motel -mallin jälleenrakennusmyymälään, joka sijaitsee osoitteessa 1028 E. Fremont St.

Meillä ei tällä hetkellä ole aikataulua Big Rig Jigille tai Fergusons Motel -projektille, mutta suunnittelutiimi työskentelee parhaillaan Big Rig Jigin asennussuunnitelman parissa, Downtown Projectin tiedottaja Maria Phelan sanoi tällä viikolla.