Tohtori Ben Carson Net Worth

Paljonko tohtori Ben Carson on arvoinen?

Tohtori Ben Carson Nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria

Tohtori Ben Carsonin nettovarallisuus : Tohtori Ben Carson on amerikkalainen neurokirurgi, jonka nettovarallisuus on 30 miljoonaa dollaria. Hän oli ehdokas Yhdysvaltain presidentiksi republikaanilipulla vuonna 2016.

Aikainen elämä: Benjamin Solomon Carson vanhempi syntyi Detroitissa Michiganissa 18. syyskuuta 1951. Carsonin äiti Sonya oli vasta 13-vuotias, kun hän meni naimisiin isänsä, 28-vuotiaan Robert Solomon Carsonin kanssa. Kun hänen isänsä oli suorittanut asepalveluksensa, perhe muutti Chattanooga Tennesseeen. Vuonna 1959 Carsonin vanhemmat erosivat ja hän asui äitinsä ja veljensä kanssa Bostonissa. Kaksi vuotta myöhemmin he muuttivat takaisin Detroitiin, jossa Carson kävi Southwestern High Schoolissa ja valmistui luokassaan kolmanneksi.

Koulutus ja ura kirurgina: Carson valmistui Yalen yliopistosta täysikokoisella apurahalla ja jatkoi sitten lääketieteellisen tutkintonsa Michiganin yliopiston lääketieteellisessä koulussa. Aluksi akateemisen kamppailun jälkeen häntä kannustettiin joko keskeyttämään tai ottamaan alennettu luokkakuorma ja suorittamaan kauemmin. Hän jatkoi säännöllistä koko luokan kuormitusta ja arvosanansa paranivat hitaasti. Hän valmistui vuonna 1977 ja hänet valittiin Alpha Omega Alpha Honor Medical Society -yhdistykseen. Carson hyväksyttiin myöhemmin Johns Hopkinsin yliopiston lääketieteellisen korkeakoulun neurokirurgiaohjelmaan, jossa hän palveli vuoden kirurgisena harjoittelijana ja sitten viisi vuotta neurokirurgian asukkaana. Hän suoritti viimeisen vuoden pääasukkaana vuonna 1983. Carson vietti vuodet 1983-1984 vanhempana kirjaajana neurokirurgiassa sairaalassa Perthissä, Länsi-Australiassa.

Vuonna 1984 Carson nimitettiin Johns Hopkinsin yliopiston lasten neurokirurgian johtajaksi. Hän on toiminut neurokirurgian, onkologian, plastiikkakirurgian ja lastenlääketieteen professorina John Hopkinsissa, ja hänellä oli myös noin 300 lasta vuodessa. (Alle alkuperäisestä 500: sta vuodessa.) Kirurgina hän erikoistui traumaattisiin aivovammoihin, aivojen ja selkäytinten kasvaimiin, epilepsiaan ja muihin neurologisiin ja synnynnäisiin häiriöihin. Carson oli osa hemisfektektomian elpymistä, kirurgista toimenpidettä, jossa osa tai kaikki aivopuoliskot poistetaan aivojen vakavan epilepsian hallitsemiseksi. Hän tarkensi menettelyä ja suoritti sen monta kertaa.

Carson tunnetaan yleisimmin miehenä, joka johti ensimmäisen onnistuneesti erotettujen kaksosien parin leikkausta vuonna 1987. Hän johti 70 kirurgin joukkoa erottamaan Patrick ja Benjamin Binder, jotka olivat liittyneet pään takaosaan. Ryhmä harjoitti leikkausta viikkoja, harjoitellen kahta tarranauhalla kiinnitettyä nukkeja. Valitettavasti, vaikka Carson pystyi erottamaan pojat, molemmat kaksoset jäivät vegetatiiviseen tilaan, eikä kumpikaan kaksosista kyennyt puhumaan tai huolehtimaan itsestään, ja heistä tuli valtion virkailijoita. Vuoden 2015 setänsä mukaan Patrick Binder oli kuollut joskus viime vuosikymmenen aikana. Binder-leikkaus toimi suunnitelmana yhdistettyjen kaksosien erottamiseksi, ja sitä puhdistettiin seuraavina vuosikymmeninä ja sitä käytettiin menestyksekkäästi ainakin yhdessä muussa lopputuloksessa. Leikkaus toi hänet yleisön valokeilaan, mikä johti useisiin julkaisusopimuksiin ja sivurahaan motivoivana puhujana.

Varsinkin Carsonin työtä lasten neurokirurgiassa on pidetty uraauurtavana, ja vuonna 2008 hänelle myönnettiin presidentin vapausmitali. Carson on havainnut havainnot ja tutkimuksen yli sadassa julkaisussa. Heinäkuussa 2013 Carson jäi eläkkeelle kirurgian alalta.

(Kuva: Justin Sullivan / Getty Images)

Poliittinen ura: Hän teki otsikoita sen jälkeen, kun hän piti monien mielestä erittäin konservatiivista puhetta vuoden 2013 kansallisessa rukousaamiaisessa. Tapahtuma on luonteeltaan normaalisti epäpoliittinen, ja Carson otti presidentti Barack Obaman politiikkaa ja filosofioita vastaan, kun hän istui vain kymmenen metrin päässä.

Vuonna 2016 Carson oli ehdokas Yhdysvaltain presidentiksi republikaanien esivaaleissa. Varhaisessa vaiheessa hän johti kyselyjä, mutta sitten laski lukumääränsä sen jälkeen, kun hän julkaisi kiistanalaisia ​​mainoksia eikä toiminut hyvin presidenttikeskusteluissa. Carson keskeytti osallistumisensa 4. maaliskuuta supertiistain vaalien jälkeen. Hän ilmoitti olevansa uusi kansallinen puheenjohtaja My Faith Votes -ryhmässä, joka kannustaa kristittyjä äänestämään. Carsonin kampanjassa käytettiin 58 miljoonaa dollaria, ja suurin osa rahoista meni poliittisiin konsultteihin ja varainhankintaan. Viikko kampanjan keskeyttämisen jälkeen hän hyväksyi Donald Trumpin.

Maaliskuussa 2017 presidentti Donald Trump nimitti hänet Yhdysvaltain 17. asunto- ja kaupunkikehityssihteeriksi. Carson on tunnistanut olevansa demokraatti (ennen vuotta 1981), republikaani (vuosina 1981–1999 ja uudestaan ​​vuodesta 2014) ja riippumaton (1999--2014).

Kirjoittaja: Carson on kirjoittanut useita artikkeleita vertaisarvioiduissa lehdissä. Hän on kirjoittanut myydyimmät kirjat Lahjatut kädet: Ben Carsonin tarina vuonna 1992, Think Big: Unleashing Your Potential of Excellence in 1996, The Big Picture: Getting Perspective on elämässä todella tärkeitä vuonna 2000, ota riski: oppiminen tunnistamaan, Valitse ja elää hyväksyttävällä riskillä vuonna 2009, Kaunis Amerikka: Löydä uudelleen se, mikä teki tämän kansan suureksi vuonna 2013, yksi kansa: mitä voimme kaikki tehdä Amerikan tulevaisuuden pelastamiseksi vuonna 2014, yksi ääni: Tee äänesi kuuletuksi vuonna 2014, sinulla on aivot: Teini-ikäisten opas ajatteluun ISO. vuonna 2015, Elämäni: Perustuu kirjan lahjakkaisiin käsiin vuonna 2015, ja täydellisempään unioniin: Mitä ihmiset voimme tehdä palauttamaan perustuslailliset vapautemme vuonna 2015.

Henkilökohtainen elämä: Carson meni naimisiin kirjailijan Candy Carsonin kanssa vuonna 1975, ja pariskunnalla on kolme lasta, Rhoeyce, Benjamin Jr ja Murray. Heidän vanhin poikansa Murray syntyi Perthissä, kun Carson asui siellä. Carson diagnosoitiin eturauhassyöpä vuonna 2002 ja hänelle tehtiin onnistunut kahden tunnin leikkaus Johns Hopkinsin sairaalassa. Ben ja Candy ostivat 48 hehtaarin kiinteistön Uppercosta, Marylandista vuonna 2001. Vuonna 2013 he muuttivat West Palm Beach Floridaan. Helmikuussa 2017 Carson vahvisti asumisen ja kaupunkikehityksen sihteerinä, minkä jälkeen hän osti 1,22 miljoonan dollarin koti Wienissä, Virginiassa, ja myi West Palm Beachin kodinsa yli 900 000 dollarilla.

Tohtori Ben Carson Net Worth

Ben carson

Nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 18. syyskuuta 1951 (69 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Lääkäri
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu