Tohtori Mehmet Oz nettovarallisuus

Kuinka paljon tohtori Oz on arvoinen?

Tohtori Oz nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria

Tohtori Oz: n palkka

20 miljoonaa dollaria

Tohtori Mehmet Oz Nettovarallisuus ja palkka: Tohtori Mehmet Oz on turkkilaisamerikkalainen kardiotorakakirurgi, kirjailija ja televisiohenkilöstö, jonka nettovarallisuus on 100 miljoonaa dollaria. Tämän kirjoituksen jälkeen hän on kirjoittanut kuusi kirjaa ja on oman aikakauslehtensä kustantaja, mutta hän on tunnetuin syndikoidusta televisio-ohjelmastaan ​​The Dr. Oz Show, joka debytoi vuonna 2009.

Mehmet Oz (alias tohtori Oz) syntyi 11. kesäkuuta 1960 Clevelandissa Ohiossa. Tohtori Oz sai suuren tauonsa televisiossa Oprah Winfrey -näyttelyssä vuonna 2004, ja myöhemmin hän esiintyi Larry King Livessä sekä muissa TV-ohjelmissa. Vuonna 2009 Winfreyn Harpo Productions ja Sony Pictures käynnistivät päivittäisen lääketieteellisiin kysymyksiin ja henkilökohtaiseen terveyteen keskittyvän televisio-ohjelman Dr.Oz Show.

Mehmet oli vain seitsemän vuotta vanha, kun hän päätti haluavansa työskennellä lääketieteen alalla. Hän sai inspiraationsa nähtyään omakohtaisesti toivon, jonka isä toi potilailleen kirurgiksi Wilmington Medical Centerissä. Valmistuttuaan Harvardin yliopistosta Oz jatkoi MBA-tutkintoa Wharton-koulusta ja MD Pennsylvanian yliopiston lääketieteellisestä yliopistosta.

Oz osoitti olevansa poikkeuksellinen kirurgi, josta tuli sydämensiirtojen ja vähän invasiivisten toimenpiteiden asiantuntija. Uransa alussa hän kohteli potilasta, jonka perhe ei sallinut verensiirtoa uskonnollisista syistä. Vaikka kohtaaminen aluksi häiritsi häntä, se lopulta sai Ozin laajentamaan lähestymistapaansa parantamiseen. Kokemus sai hänet etsimään vaihtoehtoisia hoitoja ja yhdistämään ne länsimaisiin lääketieteellisiin käytäntöihin. Vuonna 1994 Oz perusti kardiovaskulaarisen instituutin ja integroivan lääketieteen ohjelman New York-Presbyterian -sairaalaan. Seurasi tiedotusvälineille altistuminen, ja Oz kirjoitti yhdessä vaimonsa kanssa vuoden 1998 kirjan 'Parantaminen sydämestä: johtava kirurgi yhdistää itäiset ja länsimaiset perinteet tulevaisuuden lääketieteen luomiseksi'.

Aviomies ja vaimo ryhtyivät jälleen luomaan toisen lausunnon tohtori Ozin kanssa, televisio-ohjelma, joka toi kirurgin lääketieteellisen asiantuntemuksen entistä laajemmalle yleisölle sen ainoan kauden aikana vuonna 2003. Hänen suosionsa oli niin suuri, että Oprah Winfrey tarjoutui yhteistuotantoon tv-sarja hänelle. Dr.Oz Show debytoi vuonna 2009 korkeimpien päiväsaikojen TV-luokituksiin yhdeksän vuoden aikana ja voitti kolme peräkkäistä Emmy-palkintoa.

Kiista : Jotkut kriitikot ovat kutsuneet tohtori Ozia 'sarlataniksi'. Vuonna 2014 joukko lääketieteellisiä tutkijoita tutki tohtori Ozin neuvoja ja väitteitä ja ilmoitti, että jopa 60 prosentilla mainituista neuvoista ei ollut lainkaan tieteellistä perustaa. Raportin julkaisemisen jälkeen 1 300 lääkäriä allekirjoitti avoimen kirjeen, jossa Oz väitti olevan 'mäkki ja väärennös ja sarlataani ... [jonka neuvot vaarantavat potilaat'.

Henkilökohtainen elämä : Tohtori Oz on ollut naimisissa Lisa Lemolen kanssa vuodesta 1985 lähtien. Heillä on neljä yhteistä lasta. Heidän vanhin tyttärensä Daphne Oz on kirjailija ja televisio-isäntä.

Kiinteistöt : Elokuussa 2000 Mehmet ja Lisa käyttivät 750 000 dollaria ostamaan 9000 neliömetrin koti Cliffside Parkissa New Jerseyssä. Nykyään tämän kodin arvo on todennäköisesti noin 3 miljoonaa dollaria viimeaikaisen vertailukelpoisen myynnin perusteella. Kesäkuussa 2018 Mehmet ja Lisa osti runsas 12 000 neliömetrin merenrannan koti Palm Beachiltä Floridasta 18 miljoonalla dollarilla.

Tohtori Mehmet Oz nettovarallisuus

Mehmet Oz

Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria
Palkka: 20 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 11. kesäkuuta 1960 (60 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,85 m)
Ammatti: Lääkäri, Kirjoittaja, Kirurgi, Kirjoittaja, Tutkija, Sydänkirurgi, Keskusteluohjelman isäntä, Television tuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu