Tohtori Phil Net Worth

Paljonko tohtori Phil Worth maksaa?

Tohtori Phil Net Worth: 460 miljoonaa dollaria

Tohtori Philin palkka

80 miljoonaa dollaria

Tohtori Phil McGraw nettovarallisuus ja palkka: Phil McGraw, joka tunnetaan paremmin nimellä Dr. Phil, on amerikkalainen TV-persoona, kirjailija ja entinen psykologi, jonka nettovarallisuus on 460 miljoonaa dollaria. Joka vuosi tohtori Phil ansaitsee 60 - 90 miljoonaa dollaria erilaisista ponnisteluistaan. McGraw omistaa 100% show-sisällöstään. Hän maksaa tosiasiallisesti CBS: lle levittämään ohjelmaa vastineeksi mainostulojen ja tuotesijoittelun suuresta leikkauksesta. Hän johtaa myös elokuvia The Bull ja The Doctors ja on telelääketieteen sovelluksen Doctors on Demand perustaja.

McGrawilla on tohtori. kliinisessä psykologiassa, mutta hänellä ei ole lupaa harjoittaa. Hän sai ensimmäisen kerran julkkisaseman, kun hän alkoi esiintyä Oprah Winfrey Show -elokuvassa 1990-luvun lopulla. Tällä hetkellä hän asuu Beverly Hillsissä Kaliforniassa vaimonsa Robinin kanssa.

Aikainen elämä: Tohtori Phil syntyi Vinitassa Oklahomassa 1. syyskuuta 1950. Hän varttui Pohjois-Texasin öljykentillä, missä hänen isänsä oli laitetoimittaja. Hänen perheensä muutti, kun tohtori Phil oli lapsi, jotta hänen isänsä voisi jatkaa elinikäistä tavoitettaan tulla psykologiksi. McGraw osallistui Shawnee Mission North -lukioon Overland Parkissa Kansasissa.

Hän ilmoittautui Tulsa-yliopistoon vuonna 1968 jalkapallo-apurahalle. Hän soitti keskikokoonpanijaa. McGraw oli joukkueessa, joka hävisi Houstonin yliopistolle pisteillä 100-6, joka on yksi NCAA-historian huonoimmista pisteistä. Seuraavalla kaudella McGraw siirtyi Midwestern State Universityyn Wichita Fallsissa, Texasissa, missä hän sai kandidaatin tutkinnon psykologiasta vuonna 1975. Hän sai maisterin tutkinnon vuonna 1976 kokeellisesta psykologiasta ja tohtoriksi. kliinisessä psykologiassa vuonna 1979 Pohjois-Teksasin yliopistosta. Valmistuttuaan McGraw työskenteli yksityisyrittäjänä useita vuosia.

Ura: Vuonna 1990 hän perusti CSI Courtroom Sciences, Inc. -organisaation, joka neuvoi yrityksiä ja yksittäisiä kantajia ratkaisujen löytämisessä. Aloitettuaan CSI: n McGraw lopetti psykologian harjoittamisen. Hän piti ajokorttinsa ajan tasalla ja hyvässä asemassa, kunnes valitsi eläkkeelle 15 vuotta myöhemmin vuonna 2006.

Vuonna 1995 Oprah palkkasi Philin yrityksen neuvomaan häntä kunnianloukkauksessa, jota hän oli edessään, kun hän esitti halveksivia kommentteja naudanlihasta näyttelyssään liittyen hullun lehmän tautiin. Oprah kutsui tohtori Philin näyttelyynsä vuonna 1998. Hänen esiintymisensä oli niin onnistunut, että hän alkoi ilmestyä viikoittain The Oprah Winfrey Show -ohjelmassa parisuhde- ja elämänstrategia-asiantuntijana tiistaisin. Nämä varhaiset esiintymiset toivat hänelle kansallista tunnustusta ja mainetta, ja ajan myötä johtivat hänen omaan esitykseen, joka debytoi vuonna 2002. 'The Dr. Phil Show' on edelleen ilmassa tänään ja se on syndikoitu ympäri maata. 'Phil Phil Show' on tuottanut Oprah's Harpo Studios.

Vuonna 2003 McGraw aloitti laihdutusliikkeen, joka myi ravisteluja, ravintolisiä ja energiapalkkeja. Nämä tuotteet olivat esillä hänen näyttelyssään sisariensa Deanan, Brendan ja veljenpoikan Tonyn kanssa, jotka tarjosivat suosituksia tuotteiden toimivuudesta. Tuotteita markkinoitiin nimellä Shape It Up, Woo Woo. Liittovaltion kauppakomissio käsitteli pian tohtori Philin tapausta ja tutki väitteitä, joiden mukaan tuotteet 'voivat auttaa sinua muuttamaan käyttäytymistään painosi hallitsemiseksi'. FTC: n valvonnassa McGraw veti ravintolisänsä markkinoilta maaliskuussa 2004, ja FTC lopetti tutkimuksen. Vuonna 2005 hänet haastettiin ryhmäkanteessa ihmisiltä, ​​jotka käyttivät hänen tuotteitaan eivätkä laihtuneet. McGraw ratkaisi oikeudenkäynnin vuonna 2006 10,5 miljoonalla dollarilla, vaikka 6 miljoonaa dollaria siitä maksettiin kantajille Amway-tuotemerkin vitamiinien muodossa.

Vuonna 2008 tohtori Phil käynnisti Dr. Phil 'spinoff' The Doctors ', tuottaja Dr. Phil ja hänen poikansa Jay McGraw. Se on ensimmäinen näyttely, joka on kolmannen sukupolven show spinoff, koska 'Dr. Phil on erotettu Oprah Winfrey -näyttelystä. Näyttelyä isännöi ER-lääkäri ja entinen kandidaatin tutkija Travis Stork. 'Lääkärit' keskittyy terveys- ja lääketieteellisiin kysymyksiin yhdessä terveydenhuollon ammattilaisryhmän kanssa, joka puhuu terveyteen liittyvistä aiheista ja vastaa katsojien kysymyksiin, jotka ovat liian hämmentyneitä kysymään omilta lääkäreiltä. Se debytoi 8. syyskuuta 2008.

Televisio-ohjelma 'Bull', pääosissa Michael Weatherly, perustuu tohtori Philin kokemuksiin hänen päivinä Courtroom Science, Inc: n kokeilukonsulttina. Hänet hyvitetään yhtenä vuonna 2016 ensi-iltansa esittäneen sarjan luojista.

McGraw on myös kirjoittanut useita myydyimpiä suhde- ja ruokavalion kirjoja, mukaan lukien elämänstrategiat, suhteiden pelastus ja 20/20 ruokavalio.

Kevin Winter / ImageDirect

Henkilökohtainen elämä : McGraw meni naimisiin ensimmäisen vaimonsa Debbie Higgins McCallin kanssa vuonna 1970, kun hän oli vain 20-vuotias. Tämä avioliitto päättyi kolme vuotta myöhemmin mitätöimällä. McGraw alkoi seurustella Robin Jo Jamesonin kanssa käydessään läpi ensimmäisen avioliitonsa. He menivät naimisiin vuonna 1976 ja saivat kaksi lasta, Jay ja Jordan. McGraw on myös yksityislentäjä, jolla on instrumenttiluokitus ja joka lentää yksimoottorisia lentokoneita. Vuonna 2003 McGraw perusti Dr. Phil -säätiön tehtävänä torjua lasten liikalihavuutta.

Palkan kohokohdat: Syndikaation ansiosta tohtori Phil on yksi television parhaiten palkattuista henkilöistä. Huipussaan hän ansaitsi 88 miljoonaa dollaria vuodessa. Vuonna 2006 hän ansaitsi 45 miljoonaa dollaria. Vuonna 2008 hänen tulonsa laskivat 30 miljoonaan dollariin. Vuonna 2011 hän vihasi 80 miljoonaa dollaria. Vuonna 2012 hän teki 64 miljoonaa dollaria. Vuonna 2014 hän teki 72 miljoonaa dollaria. Vuonna 2014 hän ansaitsi 77 miljoonaa dollaria Vuonna 2015 70 miljoonaa dollaria. Vuonna 2016 hän teki 88 miljoonaa dollaria. Vuonna 2017 hän teki 79 miljoonaa dollaria ja vuonna 2018 77,5 miljoonaa dollaria. Vuodesta 2019 lähtien hänen vuositulot pelkästään näyttelystä ovat noin 80 miljoonaa dollaria. Vaikka hän ansaitsi kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2019 välisenä aikana 95 miljoonaa dollaria.

Kiinteistöt: Vuonna 2008 tohtori Phil ja hänen vaimonsa Robin ostivat kodin Beverly Hillsistä 7 miljoonalla dollarilla. Vuonna 2010 he listasivat tämän kodin 16,5 miljoonalla dollarilla. Huhtikuussa 2011 he myivät sen 12 miljoonalla dollarilla.

Vuonna 2010 McGraws osti valtavan rinteessä sijaitsevan kodin Beverly Hillsistä 29,5 miljoonalla dollarilla. Talo on Välimeren tyylinen huvila, joka sijaitsee kolmen hehtaarin alueella, ja siinä on 14 000 neliömetrin päärakennus, jossa on viisi makuuhuonetta ja 11 kylpyhuonetta. Siellä on myös guesthouse ja uima-allas.

Vuonna 2011 McGraw ja hänen vaimonsa listasivat toisen Beverly Hillsin talon 6,35 miljoonalla dollarilla. Tämä talo ei löytänyt ostajaa. He listasivat sen uudelleen tammikuussa 2020 hintaan 5,75 miljoonaa dollaria. Siinä on aseilla vuorattu ruokasali ja muita eklektisiä pintoja, jotka voidaan sisällyttää myyntiin, jos ostajat haluavat.

Tohtori Phil Net Worth

Phil McGraw

Nettovarallisuus: 460 miljoonaa dollaria
Palkka: 80 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1. syyskuuta 1950 (70 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 3 tuumaa (1,93 m)
Ammatti: Esittelijä, psykologi, kirjailija, televisio-ohjaaja, näyttelijä, elokuvantuottaja, lentäjä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu