Drake nettovarallisuus

Paljonko Drake Worth on?

Drake-nettovarallisuus: 180 miljoonaa dollaria

Draken palkka

70 miljoonaa dollaria vuodessa

Drake Nettovarallisuus 2020 : Drake on kanadalainen syntynyt näyttelijä, tuottaja ja räppäri, jonka nettovarallisuus on 180 miljoonaa dollaria. Drake on jatkuvasti yksi maailman parhaiten palkattuista viihdyttäjistä. Ennen kuin hänestä tuli massiivinen rap-supertähti, Drake oli lapsinäyttelijä, joka esiintyi kanadalaisessa teinidraamassa Degrassi: seuraava sukupolvi . Ensimmäisen valtavirran saavuttamisen jälkeen Drake on ansainnut urallaan yli 430 miljoonaa dollaria ennen veroja ja elämäntapakustannuksia.

Drake ansaitsi 45 miljoonaa dollaria kesäkuusta 2017 kesäkuuhun 2018. Vuonna 2017 hän ansaitsi yhteensä 95 miljoonaa dollaria. Kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2019 välisenä aikana hän ansaitsi 75 miljoonaa dollaria. Seuraavan 12 kuukauden jakson aikana hän ansaitsi 50 miljoonaa dollaria. Vieritä alas Draken vuosiansioiden koko vuosikohtainen erittely.

Aikainen elämä : Aubrey Drake Graham 24. lokakuuta 1986 Torontossa, Kanadassa. Draken isä Dennis työskenteli rumpalina, joka soitti uransa aikana Jerry Lee Lewisin kaltaisten muusikoiden kanssa. Draken äiti Sandra, alias Sandi, työskenteli englanninopettajana ja kukkakauppana. Drake osallistui juutalaisten päiväkouluun ja piti virallisen Bar Mitzvah -juhlan.

Sandi ja Dennis erosivat, kun Aubrey oli viisivuotias. Hänen isänsä muutti myöhemmin Memphisiin, jossa hänet lopulta pidätettiin ja vangittiin useita vuosia huumeista. Aubrey jäi äitinsä luo Torontoon, vaikka hän kävi isänsä luona Memphisissä joka kesä (kun hänen isäänsä ei ollut vankilassa). Drake kuvailisi myöhemmin Dennistä poissaolevana lapsuutensa aikana, väittää, että Dennis on kiihkeästi kiistänyt ja väittänyt, että heitä koristeltiin myymään levyjä.

Kuudennesta luokasta lähtien Drake ja hänen äitinsä asuivat kaksikerroksisen kaupungin kodin alaosassa varakkaassa esikaupungissa nimeltä Forest Hill. Hänen äitinsä asui katutasossa, Drake asui kellarissa. He eivät olleet rikkaita, itse asiassa raha oli hyvin tiukkaa.

Käydessään Forest Hill Collegiate Institute -oppilaitoksessa Drake löysi kiinnostuksen näyttelemiseen ja laulamiseen. Myöhemmin hän osallistui Vaughan Road Academy -tapahtumaan, jossa häntä kiusattiin rodusta ja uskonnosta. Hän keskeytti jonkin aikaa, mutta valmistui lopulta vuonna 2012.

Degrassi : Kun hän oli 15-vuotias, lapsuudenystävän isä - toimiva agentti - auttoi Drakea saamaan roolin pitkäaikaisessa kanadalaisessa teinidraamasarjassa Degrassi: Seuraava sukupolvi. Esityksessä hän soitti Jimmy Brooksia, koripallotähteä, josta tuli vammainen luokkatoverin ampumisen jälkeen. Hän oli näyttelijänä kausien 1-7 välillä, vierailijana vuonna 2008.

Kun Drake ilmestyi Degrassiin, hänen äitinsä sairastui eikä voinut työskennellä. Hänen Degrassi-palkkansa olivat heidän ainoat tulonsa useita vuosia. Tuolloin hän ansaitsi näyttelystä 50000 dollaria vuodessa. Se on noin 2000 dollaria kuukaudessa verojen jälkeen. Myöhemmin hän kuvaili tätä ajanjaksoa seuraavasti:

' Äitini oli hyvin sairas. Olimme hyvin köyhiä, kuten rikki. Ainoa rahani, jonka minulla oli tulossa, oli pois Kanadan televisiosta. '

Musiikin ura : Jay-Z: n kaltaisten räppikuvakkeiden innoittamana, joka ansaitsi levytuotteita menestyneenä itsenäisinä artisteina, Aubrey - joka oli tähän mennessä käyttänyt etunimeään Drake - näyttämönä - alkoi julkaista miksauksia vuonna 2006.

Helmikuussa 2005 hän julkaisi ensimmäisen 'Room for Improvement' -teoksensa verkkosivustonsa ja virallisen MySpace-sivunsa kautta. Hän onnistui myymään suoraan yli 6000 kappaletta. Hän julkaisi toisen miksauksensa, Comeback Season, seuraavana vuonna. Hän julkaisi miksauksen oman äskettäin julkaistun julkaisunsa lokakuun Very Own (alias OVO Records) kautta. Tässä miksauksessa esiteltiin siitä, mistä tuli hittimusiikin single nimeltä nimeltään Replacement Girl. Kappaleen musiikkivideo oli ensimmäinen video allekirjoittamattomalta kanadalaiselta räppäriltä, ​​joka esiteltiin BET: ssä. Kappaleen yhdessä versiossa oli liitetty näyte Briscon, Flo Ridan ja Lil Waynen kappaleesta 'Man of the Year'.

Houstonissa toimiva tuottaja ja Rap-A-Lot Recordsin perustaja Jas Prince kuuli singlen ja välitti sen Lil Waynelle. Lil Wayne oli vaikuttunut ja soitti Drakeen kutsuen hänet lentämään Houstoniin liittymään Tha Carter III -kiertueelleen. Kiertueen edetessä Drake ja Wayne kirjoittivat ja äänittivät useita kappaleita, kuten 'Brand New', 'Forever' ja 'Ransom'.

Nuori raha -viihde : Huolimatta siitä mitä oletat, Drake ei ollut kirjautunut Waynen levy-yhtiöön tässä vaiheessa. Hän julkaisi kolmannen miksauksen, niin pitkälle menneen, vuonna 2009. Hän julkaisi miksauksen ilmaiseksi ladattavaksi OVO: n verkkosivustolle. Miksauksessa esiintyi Lil Wayne, Lloyd, Trey Songz, Omarian ja Bun B. julkaistiin lopulta EP: nä, joka debytoi Billboard 200: lla # 6 ja voitti vuoden 2010 Juno-palkinnon vuoden äänitallenteesta.

Edelleen itsenäisenä taiteilijana Drakella oli nyt suuri kysyntä musiikkiteollisuudessa. Tarjoussota johti siihen, että erilaiset tarrat sekoittivat hänet allekirjoittamaan. Epätoivoa on kuvattu 'musiikkihistorian suurimmaksi tarjoussodaksi', vaikka sitä ei ole vahvistettu.

Drake allekirjoitti 29. kesäkuuta 2009 sopimuksen Lil Waynen Young Money Entertainmentin kanssa. Levysopimus oli tosiasiallisesti Young Moneyin ja sen emoyhtiö Cash Money: n yhteisyritys, ja Universal Music hoiti levitystä.

Valtavirran menestys : Draken debyyttistudioalbumi, 'Thank Me Later', julkaistiin 15. kesäkuuta 2010. Levy osui # 1 Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Yhdysvalloissa se sijoittui Billboard 100: lla # 1, R & B / Hip Hop ja # 1 US Rap -listalle. RIAA sertifioi sen lopulta platinaksi.

Hänen toinen studioalbuminsa, 2011: n Take Care, saavutti myös ykkönen useissa maissa useilla kaavioilla, lopulta kuusi kertaa Platinum.

Jokainen albumi on siitä lähtien ollut vähintään 4 kertaa Platinum.

Drake on yksi menestyneimmistä ja tehokkaimmista voimista hip-hopissa ja koko musiikkiteollisuudessa. Hän on työskennellyt kymmenien musiikkialan suurimpien tähtien kanssa, mukaan lukien Kanye West, Eminem , Jay-Z ja Travis Scott. Drake on nimetty lukemattomille palkinnoille. Tämän kirjoituksen jälkeen hän on voittanut yli 180 suurta palkintoa, mukaan lukien neljä Grammyä yli 40 ehdokkaasta.

Drake kerää noin miljoona dollaria konsertilta.

Myydyt sinkut : Drake on myynyt enemmän digitaalisia sinkkuja kuin kukaan muu taiteilija historiassa. Tämän kirjoituksen jälkeen hän on myynyt yli 163 miljoonaa digitaalista singleä. Se on 40 miljoonaa enemmän kuin toiseksi tullut henkilö, Rihanna. Albumimyynniltä mitattuna kaikkien aikojen 80. myydyin muusikko arviolta 26 miljoonalla myydyllä albumilla. Tämä tekee hänestä kaikkien aikojen kolmanneksi myydyin kanadalainen muusikko Shania Twainin (48 miljoonaa) ja Celine Dionin (50 miljoonaa) takana.

Draken tulos vuodelta :

2010: 10 miljoonaa dollaria
2011: 11 miljoonaa dollaria
2012: 21 miljoonaa dollaria
2013: 11 miljoonaa dollaria
2014: 33 miljoonaa dollaria
2015: 40 miljoonaa dollaria
2016: 40 miljoonaa dollaria
2017: 95 miljoonaa dollaria
2018: 47 miljoonaa dollaria
2019: 75 miljoonaa dollaria
2020: 50 miljoonaa dollaria

Yhteensä: 433 miljoonaa dollaria

Drake nettovarallisuus

(Kuva: Christopher Polk / Getty Images)

Kiinteistöt : Vaikka hän on syntynyt Kanadassa, Drake on soittanut Kalifornian Hidden Hillsille kotiin vuodesta 2012, kun hän osti palatsin kartanon Los Angelesin Saddle Ranch Barin entiseltä omistajalta 7,7 miljoonan dollarin käteisellä. Lempinimellä YOLO Estate, kiinteistössä on useita asuntoja, mukaan lukien 12 000 neliömetrin päärakennus ja 2000 neliön jalkainen juhlatalo. Kartanossa on ratsastustalli, 25 hengen elokuvateatteri, täysikokoinen koripallokenttä, hiekkalentopallokenttä ja yksi Etelä-Kalifornian suurimmista yksityisomistuksessa olevista uima-altaista. Hänen laguunimaisessa uima-altaassaan, joka kiertää talon ulkopuolen, on useita vesiputouksia, uimabaari, 80 jalan vesiliukumäki ja Playboy-kartanotyylinen luola. Drake selitti Rolling Stone -haastattelussa, että hän oli katsonut tätä kartanoa vuosien ajan Googlen 'hullimpien asuin uima-altaiden' jälkeen ja nähnyt tämän yhtenä tuloksena. Motivaatioon hän käytti valokuvaa uima-altaasta taustakuvana tietokoneellaan vuosia. Entinen omistaja listasi talon vuonna 2009 27 miljoonalla dollarilla. Vuoteen 2012 mennessä entinen omistaja koki käteisongelman, joten Drake ryhtyi sisään ja osti sen 7,7 miljoonalla dollarilla.

Vuonna 2015 hän laajensi omaisuuttaan ostamalla viereisen 1,6 hehtaarin kiinteistön 2,8 miljoonalla dollarilla . Vuonna 2018 hän laajensi kiinteistöä uudelleen, kun hän käytti 4,5 miljoonaa dollaria toisen naapuritalon ostamiseen. Hänen yksityistilansa kattaa nyt 6,7 hehtaarin vierekkäisen omaisuuden umpikujan päässä, mikä edustaa yksinomaan kiinteistöjen hankintakustannuksia 15 miljoonaa dollaria.

Vuonna 2016 Drake käytti 6,7 miljoonaa dollaria tontin ostamiseen maata Toronton esikaupunkialueelle, jonne hän aikoo rakentaa 35 000 neliön jalkaisen chateau-tyylisen kartanon. Hänellä on myös huoneisto Toronton keskustassa.

Yhteensä Drake omistaa kiinteistöjä vähintään 25 miljoonan dollarin arvosta. Hänen kiinteistöomaisuutensa (erityisesti Hidden Hills -yhdistelmä) ovat todennäköisesti paljon arvokkaampia, kun hänen parannuksiaan sisältyy. On mahdollista, että Hidden Hillsin yhdiste saisi nyt 20-30 miljoonaa dollaria yksin. Vertailun vuoksi saman yhteisön 2 hehtaarin kokoinen kiinteistö listattiin 15,5 miljoonalla dollarilla toukokuussa 2019.

Yksityiskone : Toukokuussa 2019 Drake julkaisi Instagramissa videon, joka paljasti hänen äskettäin hankitun Boeing 767 -suihkukoneensa, jonka hän on kutsunut (ja maalannut) 'Air Drake'. Videon mukaan Drake on ylpeä voidessaan omistaa suihkukoneen ilmaiseksi ja selkeästi julistaen, että kaikki on hänen 'ilman vuokraa, ei aikaosuuksia, ei omistajia'. Samanlaisen mallin ja laadukkaan yksityisen suihkukoneen arvo olisi 75 - 100 miljoonaa dollaria.

Draken nettovaralliset virstanpylväät : Lisäsimme Draken ensimmäisen kerran Celebrity Net Worthiin marraskuussa 2009, ja sen alkuperäinen nettovarallisuusarvo oli miljoona dollaria. Hän oli allekirjoittanut Lil Waynen Young Money -sovelluksen vain muutama kuukausi aiemmin. Vuoteen 2012 mennessä hänen nettovarallisuus ylitti 25 miljoonaa dollaria. Vuoteen 2014 mennessä hän ylitti 45 miljoonaa dollaria. Vuoden 2016 loppuun mennessä hän ylitti 80 miljoonaa dollaria ensimmäistä kertaa. Uskomattoman lähes 100 miljoonan dollarin ansaintansa ansiosta 2017 hän ylitti helposti 100 miljoonaa dollaria vuoden 2018 alkuun mennessä. Toukokuussa 2019 hänen nettovarallisuutensa rikkoi ensimmäistä kertaa 150 miljoonaa dollaria.

Liiketoiminta : Vuosien varrella Drake on hyväksynyt monia merkittäviä tuotemerkkejä, muun muassa Sprite, Burger King, Whataburger, Nike ja Apple. Kun Apple Music käynnistettiin, Drake allekirjoitti 19 miljoonan dollarin yksinoikeussopimuksen. Tämä kauppa antoi Applelle mahdollisuuden olla Draken kaikkien tulevien soolojulkaisujen yksinomainen koti.

Vuonna 2012 Drake perusti oman levy-yhtiönsä, OVO Soundin, jonka levittää Warner Bros.Levords. Draken lisäksi OVO Sound toistaa tänään musiikkia taiteilijoille kuten PartyNextDoor, Majid Jordan, Kash Doll ja tuottajille kuten Boi-1da, Future the Prince, Mike Zombie ja muille.

Hän on Toronto Raptorsin 'globaali suurlähettiläs' ja isännöi tiimin kanssa vuosittain Drake Night -tapahtumaa.

Vuonna 2016 Drake lanseerasi oman bourbonipohjaisen viskin tuotemerkkinsä nimeltä Virginia Black. Yhtiö myi 4000 pulloa ensimmäisen viikon jälkeen. Myöhemmin tänä vuonna yhtiö toimitti vielä 30 000 yksikköä.

Retket : Draken ensimmäinen otsikkokierros oli vuoden 2010 Away From Home Tour. Hän aloitti viisi ylimääräistä pääkierrosta läpi vuoden 2019. Hän on myös ohjannut neljä kiertuetta, mukaan lukien hänen vuoden 2018 kiertueensa räppäryhmän Migos kanssa.

Hänen vuoden 2016 'Summer Sixteen Tour' oli kaikkien aikojen eniten tuottanut hiphop-kiertue siihen asti, ja bruttomäärä oli 84,3 miljoonaa dollaria 54 esityksestä. Se on keskimäärin 1,56 miljoonaa dollaria per konsertti. Hänen Migos-pääkiertue rikkoi ennätyksen vuonna 2018 80 miljoonan dollarin tuloilla 43 päivämäärän aikana. Se on keskimäärin 1,86 miljoonaa dollaria per konsertti.

Joka kesä Drake järjestää Torontossa festivaalin nimeltä OVO Fest, joka myydään heti.

Drake asuu parhaillaan XS-yökerhossa Las Vegasissa, mikä voi ansaita hänelle 500 000 dollaria yhdestä esiintymisestä. Hän ansaitsee nyt yli 2 miljoonaa dollaria muodollisemmasta konsertista.

Henkilökohtainen elämä : Drakella on ollut useita korkean profiilin suhteita vuosien varrella. Hän päivitti Rihannan päälle ja pois vuosina 2009--2016. Hän kuvailisi myöhemmin Rihanaa nainen, johon olen rakastunut 22-vuotiaasta asti. '

Lokakuussa 2017 ranskalainen malli / näyttelijä / taiteilija Sophie Brussaux synnytti poikansa Adonis. Drake vahvisti isyytensä vasta vuonna 2018.

Drake nettovarallisuus

Drake

Nettovarallisuus: 180 miljoonaa dollaria
Palkka: 70 miljoonaa dollaria vuodessa
Syntymäaika: 24. lokakuuta 1986 (34 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,83 m)
Ammatti: Näyttelijä, laulaja, lauluntekijä, räppäri, ääninäyttelijä, säveltäjä, levytuottaja
Kansalaisuus: Kanada
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu