Drew Carey Nettovarallisuus

Paljonko Drew Carey Worth on?

Drew Careyn nettovarallisuus: 165 miljoonaa dollaria

Drew Careyn palkka

12,5 miljoonaa dollaria

Drew Careyn nettovarallisuus ja palkka: Drew Carey on amerikkalainen näyttelijä, koomikko ja televisio-isäntä, jonka nettovarallisuus on 165 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan eniten roolistaan ​​The Drew Carey -näyttelyssä ja elokuvan The Price is Right isäntänä. Aikana Drew Carey -näyttelyssä hän oli yksi maailman parhaiten palkattuista viihdyttäjistä ja ansaitsi miljoonan dollarin inflaatiokorjatun vastaavuuden jaksoa kohden.

Hinta on oikea palkka : Drew ansaitsee 12,5 miljoonaa dollaria vuodessa järjestämällä 'Price' -palvelun. Se riittää tekemään hänestä yhden 20 eniten palkatusta TV-isännästä maailmassa.

Varhainen elämä ja uran alku: Drew Allison Carey syntyi 23. toukokuuta 1958 ja kasvoi Clevelandissa, Ohiossa, nuorimpana kolmesta kappaleesta. Hänen isänsä kuoli sydänkohtauksesta kahdeksanvuotiaana. Hän valmistui James Ford Rhodesin lukiosta vuonna 1975, jossa hän soitti trumpettia marssiorkesterissa. Hän jatkoi opintojaan Kentin osavaltion yliopistossa, jossa hänet erotettiin kahdesti huonon akateemisen suorituskyvyn takia, lopulta kolmen vuoden jälkeen ja poistui yliopistosta Yhdysvaltain merijalkaväen reserviin vuonna 1980. Merijalkaväenä hän palveli kuusi vuotta kenttänä radio-operaattori Ohiossa.

Hän aloitti komediauransa vuonna 1985, kun hänen ystävänsä David Lawrence ehdotti, että hän lainaisi kirjastosta kirjoja vitsien kirjoittamisesta. Vuonna 1986 hänestä tuli seremoniamestari Cleveland Comedy Clubilla voitettuaan avoimen mikrofonikilpailun. Seuraavien vuosien aikana hän esiintyi komediaklubeilla Clevelandissa ja Los Angelesissa.

Parannettu ja näyttelevä ura: Carey sai ensimmäisen kerran kansallisen tunnustuksen koomikkona, kun hän esiintyi vuoden 1988 Tähtihaku-sarjassa, jota seurasivat esiintymiset kuten The Tonight Show Starring Johnny Carson ja Late Night David Lettermanin kanssa. Hänen ensimmäinen stand up -komedian erikoisuutensa Drew Carey: Ihmisen sarjakuva esitettiin Showtime-ohjelmassa vuonna 1994 ja voitti hänelle CableACE-palkinnon parhaasta kirjoituksesta. Hänen menestyksensä stand up -komediassa auttoi häntä saamaan tukirooleja televisio-ohjelmissa ja elokuvissa, kuten Coneheads (1993) ja sitcom 'The Good Life' (1994).

Yhdessä kirjailija Bruce Helfordin kanssa Carey kehitti tarinan The Drew Carey Show -sitcomille, joka pyöri Careyn fiktiivisen version ympärillä. Sen ensi-ilta oli ABC: llä syyskuussa 1995. Sillä oli korkeat luokitukset ensimmäisinä kausinaan, mutta se lopulta peruutettiin luokitusten laskun ja lisääntyneiden tuotantokustannusten vuoksi (noin 3 miljoonaa dollaria jaksoa kohden). Yhdeksän vuoden aikana sillä oli yhteensä 233 jaksoa.

Pääosissa 'The Drew Carey Show' -elokuvassa hän alkoi osallistua myös muihin projekteihin, mukaan lukien improvisaatiokomediaesitys 'Kenen linja on se joka tapauksessa?' vuonna 1998. Näyttelyssä hänellä oli yhdistävä rooli isäntänä ja osallistujana, hän ilmoitti improvisointivieraista, ohjasi pelejä ja osallistui yleensä kunkin jakson viimeiseen peliin. Näyttely kesti 220 jaksoa, kunnes se peruttiin vuonna 2006. Hän myös tuotti ja näytteli Drew Careyn Green Screen Show -elokuvaa, joka on spin-off elokuvasta Kenen linja ?, jonka Comedy Central otti alun perin huolimatta. WB peruutti. Hän jatkoi rakentaa 'Kenen linjaa?' Menestys, isännöimällä Dimet Careyn Improv-A-Ganza -elokuvan improvisaatiota, joka kuvattiin MGM Grandissa Las Vegasissa Nevadassa. Se otti lähtökohdaksi 'Kenen linja?' ja esitti monia samoja esiintyjiä alkuperäisestä näyttelystä, joka esitti improvisaatiota yleisön antamien ehdotusten perusteella.

(Kuva: Michael Buckner / Getty Images)

Hosting-ura: Carey aloitti ensimmäisen kerran pelinäyttelyiden järjestämisen vuonna 2007, hänen ensimmäinen keikkansa oli CBS: n pelinäyttelijät 'Power of 10' (elokuu 2007 - tammikuu 2008). CBS otti häneen yhteyttä mahdollisuudesta korvata Bob Barker The Price Is Right -isäntänä, kun hän oli nauhoittanut 'Power of 10' -pilottijakson. Hän nauhoitti ensimmäisen The Price -jaksonsa elokuussa 2007, ja jaksot alkoivat ilmestyä lokakuussa 2007. Carey juhli kymmenvuotista vuosijuhliaan näyttelyn isäntänä vuonna 2017, jolloin hänestä tuli vain toinen isäntä Bob Barkerin rinnalla kunniaksi saavutus.

Yritysyritykset ja muut harrastukset: Carey alkoi ensimmäisen kerran ilmestyä mainoksissa 1990-luvun lopulla. Hänen kaksivuotinen työsuhteensa kanadalaisen A&W Food Servicesin kanssa katkesi marraskuussa 1998 sen jälkeen, kun McDonald'sissa esiintyi The Drew Carey Show -jakso, ja Carey haastoi yrityksen korvaukseen. Vuonna 1999 Disneyn Hollywood Studios (osa Walt Disney World Resortia Floridassa) esitteli vetovoiman Sounds Dangerous! että mukana Carey. Lisäksi hän julkaisi vuonna 1997 omaelämäkerran Dirty Jokes and Beer: Stories of the Refrined.

Henkilökohtainen elämä ja ansiotiedot: Hän oli aiemmin kihloissa Nicole Jaraczin kanssa vuosina 2007--2012 ja ilmoitti kihlauksestaan ​​seksiterapeutti Amie Harwickille tammikuussa 2018, vaikka pari lopetti kihlauksensa myöhemmin samana vuonna marraskuussa.

Hänen vaikuttava nettovarallisuus on seurausta monien vuosien komediasta. Menestyksensä lisäksi televisiokomediassa ja pelimaailmassa Carey on kuuluisa myös aktiivisuudestaan ​​julkisten kirjastojen asian hyväksi. Hän lahjoittaa usein aikaa ja rahaa kirjastojen pitämiseen avoimina ja toimintakykyisinä. Carey, joka on hieman vasta-intuitiivinen, koska hän on kiinnostunut kirjastoista, on myös suorapuheinen libertarialainen puolue, joka on vaatinut rajoitettua hallitusta ja alempia veroja. Mutta useimpien katsojien silmissä hän on edelleen rakastettava vanha Drew tavaramerkkinsä kanssaan ja hieman hermostuneella näytöllä.

Drew Careyn palkka ja tulot : Huipussaan Drew Carey oli yksi eniten palkattuja viihdyttäjiä maailmassa. Pelkästään vuonna 1998 hän ansaitsi 45 miljoonaa dollaria erilaisista ponnisteluistaan. Se on sama kuin noin 70 miljoonaa dollaria tänään inflaation sopeutumisen jälkeen. Vuosien 2001 ja 2004 välillä hän ansaitsi 750 000 dollaria The Drew Carey Show -jaksoa kohden. Se on sama kuin ansaita noin miljoona dollaria per jakso tänään. Hän kuvasi 79 jaksoa tällä nopeudella, mikä on 59 250 000 dollaria (ennen inflaatiota) kolmen viimeisen kauden aikana. Hän ansaitsee 12,5 miljoonaa dollaria vuodessa isännöimällä 'Hinta on oikea'. Se riittää tekemään hänestä yhden 20 eniten palkatusta TV-isännästä maailmassa.

Drew Carey Nettovarallisuus

Drew Carey

Nettovarallisuus: 165 miljoonaa dollaria
Palkka: 12,5 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 23. toukokuuta 1958 (62 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Ammatti: Koomikko, näyttelijä, Game Show Host, TV-tuottaja, käsikirjoittaja, valokuvaaja, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Drew Careyn tulos

  • Drew Carey Show 750 000 dollaria / jakso
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu