Jätkä, täydellinen nettovarallisuus

Paljonko Dan the Dude Worth on?

Dan the Dude nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria

Dude Perfect -kanavan nettotulos: Dude Perfect on urheilu- ja komediaviihdebrändi, jonka nettovarallisuus on 50 miljoonaa dollaria. Dude Perfect koostuu Coby ja Cory Cotton, Cody Jones, Garrett Hilbert ja Tyler Toney. He ovat kaikki entisiä lukion koripalloilijoita ja yliopiston kämppäkavereita Texas A&M Universityssä. He ovat tunnettuja temppukuvistaan ​​ja myös stereotyyppisarjastaan, jotka ovat keskimäärin kertoneet noin 10 miljoonaa katselukertaa. Tämän kirjoituksen jälkeen heillä on yli 60 miljoonaa YouTube-tilaajaa ja heidän videoita on katsottu yli 12 miljardia kertaa. Yksi heidän suosituimmista videoistaan, Ping Poing Trick Shots 2, on katsottu yli 240 miljoonaa kertaa. Heidän suosituinta videota, vesipullo Flip 2, on katsottu yli 250 miljoonaa kertaa.

Dude Perfect on ollut esillä ESPN: n E: 60-, First Take-, Pardon the Interruption-, Arven the Horn- ja SportsNation -elokuvissa. He esittivät Panda-maskotin, joka esiintyy Texas A & M -koripallopeleissä. He ovat työskennelleet ammattilaisurheilijoiden ja kuuluisuuksien kuten Tyreke Evans, Jason Belmonte, Tim McGraw, Johnny Manziel, Ryan Tannehill, Ricky Stenhouse Jr., Travis Pastrana, James Buescher, James Hinchcliffe, Greg Zuerlein, John Hekker, Jacob McQuaide, Travis Labhart, Tyler Seguin ja Jamie Benn. Ryhmä julkaisi vuonna 2013 matkapuhelimen nimeltä Dude Perfect ja julkaisi kirjan Go Big.

Ryhmä on voittanut useita Guinnessin maailmanennätyksiä. Heidän televisiosarja The Dude Perfect Show alkoi ilmestyä vuonna 2016 CMT-verkossa. Dude Perfectillä on myös ollut useita Face-Off-videoita Whistle Sports Networkin YouTube-kanavalla.

Ansiot : Vuonna 2019 Dude Perfect ansaitsi yli 20 miljoonaa dollaria erilaisista ponnisteluistaan. He ansaitsivat 25 miljoonaa dollaria vuonna 2020.

Jätkä, täydellinen nettovarallisuus

Jätkä täydellinen

Nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu