Duggar-perheen nettovarallisuus

Paljonko Duggar-perhe on arvoinen?

Duggar-perheen nettovarallisuus: 3,5 miljoonaa dollaria

Duggar-perheen nettovarallisuus: Duggar-perhe on amerikkalainen perhe, jonka nettovarallisuus on 3,5 miljoonaa dollaria. Duggar-perhe koostuu Jim bob ja Michelle Duggar ja heidän yhdeksäntoista lasta. Heistä tuli suosittuja esittelemällä TLC-todellisuustelevisio-ohjelmassa 19 Kids and Counting. Duggar-perheeseen kuuluu isä James Robert 'Jim Bob' Duggar, äiti Michelle Annette Duggar ja heidän 19 lasta: Joshua James, Jana Marie, John-David, Jill Michelle, Jessa Lauren, Jinger Nicole, Joseph Garrett, Josiah Matthew, Joy -Anna, Jedidiah Robert, Jeremiah Robert, Jason Michael, James Andrew, Justin Samuel, Jackson Levi, Johannah Faith, Jennifer Danielle, Jordyn-Grace Makiya ja Josie Brooklyn. Isä Jim Bob palveli Arkansasin edustajainhuoneessa vuosina 1999-2002 ja hävisi Tim Hutchinsonille, kun hän oli ehdolla Yhdysvaltain senaatin paikalle vuonna 2002. Duggar omistaa useita kaupallisia kiinteistöjä ja on toimiluvan saanut välittäjä. Yritys saada 20. lapsi päättyi keskenmenoon. Perhe on Institute for Basic Life Principles -järjestön jäseniä ja itsenäisiä baptistikristittyjä. Vuodesta 2008 lähtien Duggars oli esillä TLC-todellisuussarjassa 19 Kids and Counting. Sarja juoksi 10 vuodenaikaa ja 229 jaksoa, ennen kuin se päättyi toukokuussa 2015. Spin-off-sarja Counting On debytoi vuonna 2015.

Jim Bob ja hänen vaimonsa ovat kirjoittaneet kaksi kirjaa yhdessä. Heidän neljä vanhinta tyttärensä kirjoittivat myös kirjan Kasvaa Duggariksi. Pari hyväksyi Mike Huckabeen hänen vuoden 2008 kampanjassaan republikaanien presidenttiehdokkaaksi. Vuonna 2012 he hyväksyivät ehdokas Rick Santorumin, ja vuonna 2013 he alkoivat tukea Ken Cuccinellia.

Duggar-perheen nettovarallisuus

Duggar-perhe

Nettovarallisuus: 3,5 miljoonaa dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu