Eagles nostaa kanteen Hotel California -omistajia vastaan

The Eagles esiintyy 42. Country Music Awards -tapahtumassa Nashvillessä Tennesseessä 12. marraskuuta 2008. Tami Chappell/ReutersThe Eagles esiintyy 42. Country Music Awards -tapahtumassa Nashvillessä Tennesseessä 12. marraskuuta 2008. Tami Chappell/Reuters

Eagles on nostanut kanteen, jossa syytetään Meksikon hotellin omistajia käyttämästä nimeä Hotel California, joka on epäilemättä bändin tunnetuin kappale, ilman lupaa.

Maanantaina myöhään tehdyssä kantelussa Eagles sanoi, että Baja California Surissa sijaitsevan 11 huoneen Todos Santos -hotellin omistajat kannustavat vieraita uskomaan, että hotelli liittyy bändiin, jotta he voivat myydä t-paitoja ja muita tavaroita sekä saada vieraita tuntea olonsa tervetulleeksi.

Tähän väitettiin sisältyvän Hotel Californian ja muiden Eagles-kappaleiden johtaminen hotellin äänijärjestelmän kautta ja t-paitojen myynti, joissa viitataan hotelliin legendaarisena, mikä aiheuttaa ilmeistä hämmennystä monien online-arvosteluja lähettäneiden asiakkaiden keskuudessa.

i heart radio las vegas 2018

Eagles totesi myös, että vastaaja Hotel California Baja LLC on hakenut Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkivirastolta rekisteröidäkseen Hotel California -nimen.

Vastaajat saavat yhdysvaltalaiset kuluttajat uskomaan, että Todos Santos -hotelli liittyy Eaglesiin ja että se toimi muun muassa inspiraationa Hotel California -laulun sanoituksissa, mikä on valhetta.

Los Angelesin liittovaltion tuomioistuimessa nostetussa kanteessa vaaditaan erilaisia ​​vahingonkorvauksia ja lopetetaan kaikki rikkomukset.

Hotelli tai tavaramerkkihakemuksen jättänyt asianajaja eivät vastanneet heti tiistaina kommenttipyyntöihin.

kuinka paljon dustin diamond on arvoinen

Todos Santos -hotelli nimettiin Hotel Californiaksi, kun se avattiin vuonna 1950, mutta se kävi läpi useita nimimuutoksia, ennen kuin kanadalainen pari, John ja Debbie Stewart, osti sen vuonna 2001, ja Eaglesin mukaan alkoi käyttää alkuperäistä nimeä markkinoinnissa. Sen verkkosivusto on.

Hotel California on vuoden 1976 samannimisen Eagles -albumin nimikkokappale ja voitti vuoden 1977 Grammy -palkinnon vuoden levystä.

Se tunnetaan pitkistä kitara -outroistaan, joissa on mukana Don Felder ja Joe Walsh, sekä monimutkaisista sanoituksista, joita Don Henley laulaa.

Haastattelussa CBS Newsille viime vuonna Henley sanoi, että kappale kertoo matkasta viattomuudesta kokemukseen. Kyse ei todellakaan ole Kaliforniasta; kyse on Amerikasta.

kuinka paljon arvoinen andy samberg on

Asia on Eagles Ltd vastaan ​​Hotel California Baja LLC et ai, U.S. District Court, Central District of California, nro 17-03276.