Eazy-E-nettovarallisuus

Paljonko Eazy-E arvoinen on?

Eazy-E-nettovarallisuus: 8 miljoonaa dollaria

Eazy-E-nettovarallisuus : Eazy-E oli amerikkalainen räppäri ja levynjohtaja, joka esiintyi hip hop -ryhmässä N.W.A. Kuolemansa aikaan Eazy-E: n nettovarallisuus oli 8 miljoonaa dollaria.

Aikainen elämä: Eazy-E syntyi Eric Wrightina 7. syyskuuta 1963 Comptonissa Kaliforniassa Richardin ja Kathie Wrightin luona. Hänen isänsä oli postityöntekijä ja äitinsä luokanopettaja. Wright jätti lukion kymmenennellä luokalla, mutta sai myöhemmin GED: n. Hän tuki itseään ensisijaisesti myymällä huumeita, ja Wright oli 23-vuotiaana ansainnut jopa 250 000 dollaria huumeiden kaupasta. Kuitenkin, kun serkkunsa ammuttiin ja tapettiin, hän päätti ansaita elantonsa kukoistavassa Los Angelesin hiphop-kohtauksessa.

Ura: Parempaan elämään pyrkien hän pääsi musiikkielämään, jossa hänen suosionsa kasvoi nopeasti. Hän aloitti kappaleiden tallentamisen 1980-luvun puolivälissä vanhempiensa autotallissa ja aloitti Ruthless Recordsin. Vuoteen 1987 mennessä Eazy-E oli ryhmän jäsen N.W.A. kanssa Tohtori Dre , Jääkuutio , DJ Yella, MC Ren ja Arabian Prince. N.W.A. muodostui kun Ruthless Records Dre ja Ice Cube kirjoittivat 'Boyz-n-the-Hoodin'. Ryhmän kokoelma-albumi 'N.W.A. ja Possee 'julkaistiin 6. marraskuuta 1987, ja se saisi edelleen sertifioidun kullan Yhdysvalloissa. Eazy-E: n debyyttialbumi 'Eazy-Duz-It' julkaistiin 16. syyskuuta 1988 ja siinä oli 12 kappaletta. Se myi yli 2,5 miljoonaa kappaletta ja saavutti Billboard-listan 41. sijan. Hän jatkoi menestyvän uran rakentamista N.W.A. hittikappaleiden kirjoittaminen ja esittäminen, mukaan lukien seitsemän hittialbumin Niggaz4Life kahdeksantoista kappaleesta.

Ice Cube jätti N.W.A: n vuonna 1989 sisäisen kiistan takia ja ryhmä jatkoi neliosaisena. He julkaisivat 100 Miles and Runnin -lehden vuonna 1990 ja 1991, N.W.A. alkoi hajota, kun Jerry Helleristä tuli bändin johtaja. Maaliskuussa 1991 Eazy hyväksyi kutsun lounaalle, joka hyödyttää republikaanisen senaattorin sisäpiiriä, jonka isännöi silloinen presidentti George H.W.Bush. Räppärin tiedottaja sanoi, että Eazy-E tuki Bushia, koska hän käsitteli Persianlahden sotaa.

Samaan aikaan Heller näytti katsovan Eazy-E: n etuja muita bändin jäseniä edeltäneeksi, ja tohtori Dre pyysi Eazyä lopulta vapauttamaan hänet Ruthless Records sopimuksen. Eazy kieltäytyi ja umpikuja johti kiihkeään riitaan kahden bändikaverin välillä. Viha johti lopulta Dren vapautumiseen Ruthless Recordsilta, mutta Dre jatkoi Eazyn hyökkäystä kappaleessaan 'The Chronic', kun Eazy ampui takaisin EP: n kanssa 'It's On (Dr.Dre) 187um Killa'. Vuoden 1993 albumi sisälsi kuvia Dre: stä pitsisillä asuilla ja meikkeillä hänen aikastaan ​​Electro-hop-yhtyeessä, World Class Wreckin 'Cru. 30. tammikuuta 1996, kymmenen kuukautta Eazy-E: n kuoleman jälkeen, julkaistiin hänen viimeinen albumi 'Str8 off tha Streetz of Muthaphukkin Compton'.

(Kuva: Michael Ochs Archives / Getty Images)

Henkilökohtainen elämä: Wright tapasi Tomica Woodsin Los Angelesin yökerhossa vuonna 1991. He menivät naimisiin vuonna 1995, vain kaksitoista päivää. 24. helmikuuta 1995 Eazy-E pääsi Cedars Siinain lääketieteelliseen keskukseen väkivaltaisen yskän ja hänen mielestään astman kanssa. Sen sijaan hänelle diagnosoitiin AIDS. Hän ilmoitti sairaudestaan ​​julkisessa lausunnossa 16. maaliskuuta. Eazyn seksuaalinen toiminta johti paitsi kuolemaan johtaneeseen sairauteen myös 11 lapseen kahdeksan eri naisen kanssa. Hänen tunnetut lapset ovat Eric Darnell Wright (tunnetaan myös nimellä Lil Eazy-E), Erin, Dominick ja Daijah, syntyneet kuusi kuukautta hänen kuolemansa jälkeen. Hän kuoli 26. maaliskuuta 1995, kuukauden kuluttua diagnoosistaan ​​30 vuoden ikäisenä. Kuolemaansa edeltävien viikkojen aikana Eazy hyvitti tohtori Dr Dren ja Snoop Doggin kanssa. Hänet on haudattu Rose Hills Memorial Parkin hautausmaalle. Hänen hautajaisiin osallistui yli 3000 ihmistä, mukaan lukien Jerry Heller ja DJ Yella. Hänet haudattiin kultaiseen arkkuun ja pukeutui flanellipaitaan, farkkuihin ja Compton-hattuun. Hänen tyttärensä Erin käynnisti lokakuussa 2016 joukkorahoituskampanjan tuottaakseen elokuvan `` Ruthless Scandal: No More Lies '' isän kuoleman tutkimiseksi. Kampanja päättyi epäonnistuneesti joulukuussa 2016. Eazy-E: n kuoleman jälkeen Tomica otti haltuunsa Ruthless Recordsin.

Eazy-E: n varallisuus: On joitain raportteja siitä, että Eazy-E: n arvo oli jopa 35 miljoonaa dollaria elinaikanaan. Tämä on voinut olla totta NWA: n menestyksen absoluuttisella huipulla, kun Ruthless Records ansaitsi noin 10 miljoonaa dollaria kuukaudessa levymyynnistä. Valitettavasti Eazyn runsas kulutus ja huono liiketoimintatapa saivat hänen omaisuutensa laskemaan elämänsä loppupuolella. Hän omisti kartanon Calabasasissa Kaliforniassa, jonka hän osti 1,1 miljoonalla dollarilla vuonna 1991. Tämä talo jätettiin hänen vaimonsa Tomican kuoleman jälkeen. Valitettavasti talo menetettiin sulkemiseen vain yhdeksän kuukautta myöhemmin.

Eazy-E-nettovarallisuus

Eazy E

Nettovarallisuus: 8 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 7. syyskuuta 1963 - 26. maaliskuuta 1995 (31 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,65 m)
Ammatti: Levytuottaja, räppäri, lauluntekijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu