Ed Sheeran Nettovarallisuus

Paljonko Ed Sheeran Worth on?

Ed Sheeran Nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria

Ed Sheeranin nettovarallisuus: Ed Sheeran on englantilainen laulaja-lauluntekijä, jonka nettovarallisuus on 200 miljoonaa dollaria. Hän on yksi rikkaimmista ja menestyneimmistä laulajista maailmassa. Tiettynä vuonna, kun hän kiertää, Ed voi ansaita helposti 70-100 miljoonaa dollaria. Esimerkiksi hän ansaitsi 65 miljoonaa dollaria kesäkuun 2019 ja kesäkuun 2020 välillä erilaisista ponnisteluistaan.

Aikainen elämä: Edward Christopher Sheeran syntyi Halifaxissa Englannissa 17. helmikuuta 1991 ja varttui Framlinghamissa Englannissa. Hän aloitti laulamisen paikallisessa kuorossa ennen lastentarhan aloittamista ja siirtyi sitten kitaransoittoon. Hän aloitti omien kappaleiden kirjoittamisen opiskellessaan Thomas Millsin lukiossa ja hänet hyväksyttiin myöhemmin kansalliseen nuorisoteatteriin.

Musiikin ura: Sheeran aloitti musiikin nauhoittamisen vuonna 2004 ja julkaisi kokoelman teoksia, Spinning Man , itsenäisesti. Hän julkaisi ensimmäisen EP: n vuonna 2005 ja julkaisi sitten kaksi albumia seuraavien kolmen vuoden aikana. Hän alkoi saada pieniä seuraa esiintyessään pienemmissä paikoissa Lontoossa ja sen ympäristössä. Sheeran teki myös yhteistyötä useiden taiteilijoiden kanssa ja kiersi Just Jackin kanssa. Vuonna 2010 hän vieraili Los Angelesissa, missä hän kiinnitti Jamie Foxxin huomion, joka antoi hänelle ilmaisen äänitystilan ja yöpymispaikan ollessaan kaupungissa. Hän julkaisi kaksi muuta EP: tä. Takaisin Lontooseen, huhtikuussa 2011, Sheeran soitti ilmaisen esityksen Camden Townin Barfly-tapahtumassa, jossa esiintyi yli 1000 fania. Hänen EP: nsä, ei. 5 Collaborations Projectista tuli iTunes-hitti, ja hänet allekirjoitettiin Asylum / Atlantic Records -sivustolle. Sheeran julkaisi debyyttialbuminsa, +, vuonna 2011, joka saavutti ykkönen neljässä maassa ja neljänneksi Yhdysvalloissa. Hänen singlensä 'Shape of You' saavutti ykkönen 10 maassa, ja hänellä on myös ollut massiivisia hittejä kappaleilla 'The A-Team', 'Lego House', 'I See Fire', 'Sing', 'Don't' , 'Thinking Out Loud', 'Photograph', 'Castle on the Hill', 'Galway Girl' ja 'Perfect'.

Hänen toinen albuminsa x , julkaistiin vuonna 2014 yhdeksässä maassa, kuten Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Sheeran otti vuoden mittaan tauon ja sosiaalinen media katkesi pian menestyksen jälkeen x ja palasi maaliskuussa 2017 levyn julkaisun myötä Jakaa . Se debytoi Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Yhdysvalloissa ja monissa muissa maissa numero 1: stä ja siitä tuli Yhdistyneen kuningaskunnan miespuolisen sooloartistin myydyin levy. Se oli myös kolmanneksi eniten myyty brittiläinen kaavio historiassa Adeleen ja Oasisin takana. Sheeran ja Justin Bieber julkaisivat toukokuussa 2019 singlen 'En välitä', joka debytoi 10,977 miljoonalla päivittäisellä suoratoistolla Spotifyssa, mikä teki siitä alustan yhden päivän suoratoistolevyn. Sheeran julkaisi albumin, nimeltään No. 6 Collaborations Project, 12. heinäkuuta 2019. Se debytoi numerolla 1 Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Australiassa ja muilla markkinoilla. Hänen neljä albumiaan vietti yhteensä 41 viikkoa nro 1 Isossa-Britanniassa. Joulukuussa 2019 Official Charts Company nimitti hänet vuosikymmenen taiteilijaksi. Hänen laulunsa 'Shape of You' nimettiin vuosikymmenen ykkössiirtokappaleeksi ja Spotify nimitti hänet vuosikymmenen toiseksi eniten suoratoistettavaksi artistiksi Draken takana ykköseksi. Hänellä on myös ennätys eniten tuottaneesta konserttikiertueesta. Sheeran on myynyt yli 150 miljoonaa levyä.

Ansio ja kiertue : Suurin osa Edin tuloista saadaan kiertueella. Hänen Divide-kiertueensa keräsi 780 miljoonaa dollaria maaliskuusta 2017 elokuuhun 2019.Se riitti tullakseen kaikkien aikojen eniten tuottaneelle konserttikiertueelle, joka oli U2: n 360 Degrees -kiertueen kärjessä vuosina 2009-2011.

Näyttelijäura: Vuonna 2014 Sheeran debytoi näyttelijöissään cameo-roolilla Uuden-Seelannin saippuaoopperassa Shortland Street . Vuonna 2015 hän toimi Australian saippuassa Kotiin ja pois . Sheeran esiintyi myös itseään vuoden 2016 Bridget Jones's Baby -elokuvassa. Heinäkuussa 2017 Sheeran esiintyi kohtauksessa Valtaistuinpeli Maisie Williamsia vastapäätä. Sheeran on työskennellyt Heinz Tomato Ketchupin mainosten parissa, mihin hänellä on erityinen kiintymys (hän ​​on väittänyt, että laittaa sen kaikkeen, kuljettaa pullon mukanaan kiertueella ja hänellä on Heinz Ketchup -tatuointi käsivarteensa). Kesäkuussa 2019 Sheeran esiintyi itseään Richard Curtis / Danny Boyle -elokuvassa Eilen .

Ian Gavan / Getty Images

Henkilökohtainen elämä: Sheeran osti ja remontoi talon Framlinghamissa Suffolkissa vuoden 2011 alussa. Vuonna 2014 hän osti kodin Lontoon Notting Hillistä. Sheeran treffasi skotlantilaista muusikkoa Nina Nesbittiä ennen hajoamista vuonna 2012. Hän treffasi Athina Adrelosia vuosina 2014--2015. Heinäkuusta 2015 lähtien Sheeran on ollut suhteessa lapsuudenystävän Cherry Seabornin kanssa. He ilmoittivat kihlauksestaan ​​tammikuussa 2018 ja naimisiin salaa vuotta myöhemmin. Poliittisesti Sheeran tukee työväenpuoluetta ja vastusti julkisesti Brexitiä.

Filantropia: Sheeran keräsi 40 000 dollaria keikalla Bristolissa hyväntekeväisyyteen, joka tukee kadun seksityöntekijöitä. Hänet voidaan usein löytää lahjoittamalla vaatepusseja hyväntekeväisyysliikkeille Suffolkissa, kotimaassaan. Ed on East Anglian Lasten sairaalan suurlähettiläs. Hän liittyi hyväntekeväisyysryhmään Band Aid 30 marraskuussa 2014 yhdessä muiden brittiläisten ja irlantilaisten pop-esitysten kanssa. Hän äänitti version 'Tietävätkö he, että joulu on?' kerätä rahaa Länsi-Afrikan Ebola-virusepidemiaan. Vuonna 2015 Sheeran liittyi 30 muuhun julkkiseen tukemaan No Cold Homes -kampanjaa ja lahjoitti talvivaatteita ihmisille Isossa-Britanniassa, jotka kamppailivat pitämään kodinsa lämpimänä talvella. Sheeran on osallistunut BBC: n kaksivuotiseen puhelinverkkoon Humoristinen kevennys ja ilmestyi vuonna 2017 jaksossa Telkkari osana Ison-Britannian Stand Up to Cancer -varainhankintakampanjaa.

Tunnustukset: Sheeran sai kunniatutkinnon Suffolkin yliopistosta Ipswichissä vuonna 2015 erinomaisesta panoksestaan ​​musiikkiin. Vuonna 2017 Sheeran nimitettiin Britannian imperiumin ritarikunnan jäseneksi 'musiikkipalveluista ja hyväntekeväisyydestä'. Sheeran on voittanut neljä Grammy-palkintoa, mukaan lukien Vuoden laulu, viisi Brit-palkintoa ja kuusi Billboard-musiikkipalkintoa. Hän sai Ivor Novello -palkinnon vuoden lauluntekijöistä vuosina 2015 ja 2018. Tähän mennessä Sheeran on nimitetty yli 300 palkinnoksi ja voittanut 115. Sheeran tunnusti myös hänen syntymämaansa vuonna 2018 järjestetyssä kyselyssä, jossa hän sijoittui kaikkien aikojen neljänneksi suurin Yorkshireman.

Uratulot: Kesäkuusta 2014 kesäkuuhun 2015 Ed Sheeran ansaitsi vajaat 60 miljoonaa dollaria. Kesäkuusta 2016 kesäkuuhun 2017 hän ansaitsi 70 miljoonaa dollaria. Kesäkuun 2017 ja kesäkuun 2018 välisenä aikana hän ansaitsi järkyttävän 110 miljoonaa dollaria. Kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2019 välisenä aikana hän ansaitsi vielä 110 miljoonaa dollaria.

Ed Sheeran Nettovarallisuus

Ed Sheeran

Nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 17. helmikuuta 1991 (30 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 7 tuumaa (1,71 m)
Ammatti: Lauluntekijä, laulaja, levytuottaja, muusikko, räppäri
Kansalaisuus: Englanti
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu