Eddie Van Halen nettovarallisuus

Paljonko Eddie Van Halen on arvoinen?

Eddie Van Halenin nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria

Eddie Van Halenin nettovarallisuus: Eddie Van Halen oli hollantilaisamerikkalainen kitaristi, lauluntekijä, kosketinsoittaja, tuottaja ja keksijä, jonka nettovarallisuus kuollessaan vuonna 2020 oli 100 miljoonaa dollaria. Hänet tunnettiin parhaiten perustajana - veli / rumpali Alex Van Halenin kanssa , amerikkalaisen hard rock -yhtyeen Van Halen. Hänet tunnustettiin yleisesti yhdeksi kaikkien aikojen suurimmista rock-kitaristeista. Monissa musiikkijulkaisuissa häntä on kutsuttu kaikkien aikojen suurimpana. Van Halen perustettiin vuonna 1972 ja myi yli 56 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti useiden päälaulajien, erityisesti David Lee Rothin ja Sammy Hagarin, kanssa. Valitettavasti Eddie Van Halen kuoli 6. lokakuuta 2020 65-vuotiaana syöpään.

Aikainen elämä: Edward Lodewijk Van Halen syntyi 26. tammikuuta 1955 Amsterdamissa, Alankomaissa. Hän on Janin ja Eugenia van Halenin poika. Hänellä on vanhempi veli Alex. Alkuvuodesta 1962 Van Halenin perhe muutti Pasadenaan Kaliforniaan. Eddie ja Alex oppivat soittamaan pianoa lapsena. Eddie Van Halen ei lue musiikkia. Hän oppi katsomasta ja kuuntelemasta. Eddie vaihtoi instrumenttia ja alkoi oppia soittamaan kitaraa. Eddie ja Alex perustivat ensimmäisen bändin, The Broken Combs, kolmen muun pojan kanssa, kun Eddie oli neljännellä luokalla.

(Kuva: Ethan Miller / Getty Images)

Ura: Vuonna 1972 Eddie ja Alex Van Halen perustivat Mammoth-yhtyeen. He muuttivat bändin nimen Van Haleniksi vuonna 1974, koska siellä oli jo Los Angelesin alueen yhtye nimeltä Mammoth. Van Halenista tuli musiikkikentän perusta Los Angelesissa 1970-luvun puolivälissä. He pelasivat tunnettuja klubeja, kuten Whisky a Go-Go. Warner Bros. tarjosi Van Halenille äänityssopimuksen vuonna 1977. Bändin debyyttialbumista Van Halen (1978) tuli yksi rock-historian menestyneimmistä debyyttialbumeista. Vain muutama vuosi myöhemmin Van Halen oli kaikkien aikojen menestynein rock-bändi. Van Halen julkaisi Van Halen II -lehden vuonna 1979 ja oikeudenmukaisen varoituksen vuonna 1981. Bändin neljäs albumi, Diver Down, julkaistiin vuonna 1982 ja vietti 65 viikkoa Yhdysvaltojen listoilla. Heidän seuraava albumi '1984' sai viisi kertaa platinaa vuoden sisällä julkaisemisestaan ​​ja synnytti ykköshitti Jump-singlellä. 5150 julkaistiin vuonna 1986 ja OU812 vuonna 1988.

Vuoden 1991 'For Unlawlic Carnal Knowlege' ansaitsi yhtyeelle vuoden 1992 Grammyn parhaasta hard rock -esityksestä. Tammikuussa 2007 Van Halen otettiin Rock and Roll Hall of Fameen.

Van Halen on julkaissut yhteensä 12 studioalbumia ja heidän levynsä '5150,' OU812, '' For Unlawful Carnal Knowledge '' ja vuoden 1995 '' Balance '' saavuttivat Billboard 200 -listalla ykkönen.

Eddie sijoittui 1. sijalle Guitar World -lehden lukijakyselyssä, johon osallistui kaikkien aikojen 100 suurinta kitaristia vuonna 2012.

Eddie on soittanut kitaraa useilla elokuvan ääniraidoilla, kuten 'Back To The Future', 'Over The Top', 'Twister' ja 'Lethal Weapon 4'.

Lyö se : Yksi Eddien tunnetuimmista panoksista suosittuun musiikkiin ei ollut edes Van Halenin kanssa. Hän soitti myös kitaraa Michael Jacksonin Beat It -elokuvassa. Vuonna 1982 Eddie sai puhelun tuottajalta Quincy Jonesilta ja kysyi voisiko hän soittaa kitaraa uudella Michael Jacksonin kappaleella. Legendan mukaan Eddie ajatteli sen olevan aluksi kutsu. Hän oli myös erittäin skeptinen siitä, että Michaelin R & B-yleisö huolehtii hänen kovasta rock-kitarasta. Tuolloin Eddie muisti Michaelin lähinnä A-B-C: n laulajana.

Eddie saapui studioon ilman mitään valmistautumista ja pyysi improvisoimaan kuultuaan loput kappaleesta. Viimeisen riffin keksiminen kesti 20 minuuttia. Hän päätyi myös järjestämään kappaleen keskiosan. Hän oli huolissaan Michaelin raivostumisesta uudelleenjärjestelystä, onneksi MJ oli yli kuun lopputuloksen kanssa. Eddie oli studiossa alle tunnin.

Eddie suoritti työn ilmaiseksi. Häntä ei hyvitetä kappaleessa, eikä hän saanut yhtään kappaleen voittopisteitä. Vuosikymmenien aikana nuo pisteet olisivat tuottaneet kymmeniä miljoonia rojalteja.

Henkilökohtainen elämä: Eddie Van Halen tapasi näyttelijä Valerie Bertinellin vuonna 1980 Shreveportissa, Louisianassa, Van Halen -konsertissa. He menivät naimisiin vuonna 1981 ja saivat poikansa Wolfgangin vuonna 1991. Vuonna 2001 he erosivat. He erosivat vuonna 2007.

Eddien akrobaattiset liikkeet lavalla aiheuttivat hänelle useita vammoja. Vuonna 1999 hänellä oli lonkan korvaava leikkaus. Seuraavana vuonna hänelle tehtiin kielisyöpä, joka poisti noin kolmanneksen hänen kielestään.

Vuosien varrella Eddie Van Halen on taistellut huumeiden ja alkoholin kanssa. Hän aloitti juomisen ja tupakoinnin 12-vuotiaana. Hänestä tuli niin alkoholisti, että alkoi tarvita alkoholia toimiakseen. Hän meni kuntoutukseen vuonna 2007 ja on ollut raitti vuodesta 2008.

Vuonna 2007 Janie Liszewskista, entisestä näyttelijästä ja stuntwomanista, tuli Van Halenin publicisti. Hän ja Eddie alkoivat seurustella ja hän ehdotti vuonna 2008. He menivät naimisiin kesäkuussa 2009. Alex Van Halen toimi häät, Wolfgang Van Halen oli hänen paras mies, ja hänen entinen vaimonsa Valerie Bertinelli oli läsnä.

Kesäkuussa 2020 Sammy Hagar jakoi videon Van Halenin kappaleesta 'Right Now', koska hän tajusi For For Unlawful Carnal Knowledge -kappaleen laulun sanoitukset ennustivat tänään tapahtumia yli 30 vuotta sitten. 'Right Now' -tekstin sanat näyttävät viittaavan mielenosoituksiin rasismia ja poliisin julmuutta vastaan ​​sekä muihin sosiaalisiin kysymyksiin. Asia on, että kappale heijasteli myös 1990-luvun alun sosiaalisia kysymyksiä. Hagar sanoi: 'Kun kirjoitin tämän kappaleen Eddie Van Halenin kanssa yli 30 vuotta sitten, minulla ei ollut aavistustakaan, että se olisi niin merkityksellinen tänään. #LetTheMusicDoTheTalking #StopTheViolence #GivePeaceAChance. '

Eddin poika Valerie Bertinellin kanssa, Wolfgang, joka kulkee Wolfin ohi, on Van Halenin jäsen.

Terveysongelmia : Elokuussa 2012 Van Halenille tehtiin hätäleikkaus vakavan divertikuliittijakson vuoksi.

Sekä Eddie että hänen veljensä Alex ovat Yhdysvaltain kansalaisia.

Loppuvuodesta 2019 paljastui, että Eddie taisteli jälleen kielisyöpää vastaan ​​ja oli ollut viimeiset viisi vuotta. Hän joutui sairaalaan marraskuussa 2019 komplikaatioilla syöpähoidoista. Eddie Van Halen oli ollut hoidossa kurkun syöpään noin vuodesta 2015 lähtien.

Tammikuussa 2020 David Lee Roth kertoi Las Vegas Review-Journalille, ettei Eddie mennyt hyvin. Hän sanoi: 'Edillä ei mene hyvin, ja laulu ja tanssi ovat pilaantuvia taitoja. Jos sinulla on kapasiteettia, se on jotain, jota on käytettävä rutiininomaisesti, ellei sen jännitystä ja taika luoda muiden hehkuvien henkien kanssa. Syyskuussa 2019 Roth sanoi myös: 'Luulen, että Van Halen on päättynyt, ja tämä on seuraava vaihe. 'Ja siitä huolimatta, Eddie on saanut oman tarinansa kerrottavanaan. Ei minun kertoa siitä. '' Eddie ja hänen vaimonsa Janie surevat Janien nuoremman veljen Tomin kuolemaa, joka kuoli julkistamattomista syistä kesäkuussa 2020.

Valitettavasti Eddie kuoli 6. lokakuuta 2020 65-vuotiaana.

Kiinteistöt : Eddie asui suurimman osan aikuiselämästään Los Angelesissa, jossa hänellä oli useita koteja. Eddie van Halen omisti 10000 neliöjalan kodin Los Angelesin Coldwater Canyonin kaupunginosassa 1980-luvun alkupuolelta lähtien. Kutsuttu nimellä 5150 Estate, siellä hän rakensi irrotetun 5150-studion, jossa Van Halen on levyttänyt jokaisen albuminsa vuodesta 1984.

Eddie Van Halen nettovarallisuus

Eddie Van Halen

Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 26. tammikuuta 1955 - 6. lokakuuta 2020 (65 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,73 m)
Ammatti: Muusikko, lauluntekijä, kitaristi, kosketinsoittaja, levytuottaja, kirjailija, basisti, rumpali
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu