Eli Manning Nettovarallisuus

Paljonko Eli Manning kannattaa?

Eli Manningin nettovarallisuus: 150 miljoonaa dollaria

Eli Manningin palkka

18 miljoonaa dollaria

Eli Manning Nettovarallisuus: Eli Manning on eläkkeellä oleva amerikkalainen ammattilaisjalkapalloilija, jonka nettovarallisuus on 150 miljoonaa dollaria. Pelattuaan koko 16 vuoden uransa New York Giantsissa hän jäi eläkkeelle NFL: stä 22. tammikuuta 2020. Eläkkeelle siirtyessään hän oli liigahistorian eniten ansainnut pelaaja, jonka uran ansiot olivat 252 miljoonaa dollaria. yksin.

Aikainen elämä: Elisha Nelson Manning IV syntyi New Orleansissa Louisianassa 3. tammikuuta 1981, nuorin kolmesta pojasta. Hänen isänsä on NFL: n puolustaja Elisha Archibald 'Archie' Manning III. Hänen vanhimmat veljensä ovat entinen NFL: n puolustaja Peyton Manning ja Fox Sports -isäntä Cooper Manning . Hän osallistui Isidore Newman -kouluun New Orleansissa, jossa hän pelasi lukion jalkapalloa ja koripalloa. Lukion jalkapallo-uransa aikana Manning läpäisi 7389 telakkaa ja 89 kosketusta.

Jalkapallon ura: Kun Manning liittyi Mississippin yliopiston joukkoon, joka tunnetaan paremmin nimellä Ole Miss, hän oli hyvin isänsä varjossa, jota pidettiin koulun legendana. Lisäksi hänen vanhempi veljensä Cooper Manning oli aiemmin sitoutunut pelaamaan Ole Mississä, ennen kuin selkärangan ahtauman diagnoosi lyhensi hänen uraansa. Hän esiintyi vasta kuudessa ottelussa hänen ensimmäisenä vuonna, mutta vanhemman pelaajan Romaro Millerin lähdön jälkeen Manningista tuli toisen vuoden aloituspelaaja. Hänen vanhempansa, hän johti kapinalliset 10-3 ennätys, samoin kuin voitto SBC Cotton Bowl Classic yli Oklahoma State. Yliopisto-uransa lopussa hän voitti useita palkintoja, kuten Maxwell-palkinnon maan parhaana pelaajana, Johnny Unitasin Golden Arm -palkinnon ja SEC: n arvokkaimman pelaajan palkinnon. Hän oli myös ehdokas vuoden 2003 Heisman Trophylle ja sijoittui lopulta kolmanneksi äänestyksessä. Hänen korkeakoulujen tilastoihin sisältyy 10119 ohittavaa telakkaa, 81 kosketussyöttöä ja ohikulkijoiden luokitus 137,7. Hän valmistui Ole Missiltä markkinointiin.

Ammattimainen jalkapallo-ura: Manning meni vuoden 2004 NFL-luonnokseen halutuimpana pelaajana. San Diego Chargersilla oli oikeudet luonnoksen ensimmäiseen yleiseen valintaan, mutta Manning ja hänen isänsä ilmoittivat julkisesti, että hän kieltäytyisi pelaamasta Chargersin puolesta, jos he laativat heidät, huolestuneisuudesta heidän tukensa ja kohtelunsa heidän puolustajansa Ryan Leaf . San Diego Chargers laati kuitenkin Manningin New York Giantsin kanssa tekemänsä sopimuksen takia, jossa Giants laati ja vaihtoi Philip Riversin ja vuoden 2004 kolmannen kierroksen, 2005 ensimmäisen ja 2005 viidennen kierroksen. . Tämän seurauksena Manning allekirjoitti kuuden vuoden 45 miljoonan dollarin sopimuksen Giantsin kanssa. Vanhemman veljensä Cooper Manningin kunnia, jonka lupaava jalkapallo-ura (hän ​​oli sitoutunut pelaamaan myös Ole Mississä) keskeytyi hänen diagnoosinsa seurauksena: harvinainen selkärangan ahtauma,

Manningin NFL-debyytti tuli kauden viikolla Philadelphia Eaglesia vastaan, kun hän helpotti Kurt Warneria viimeisellä neljänneksellä. Hän pelasi viidessä muussa ottelussa tulokasvuotensa aikana ja päätti kauden 1043 syöttöpallolla, 6 kosketuksella ja 9 keskeytyksellä. Warnerin lähdettyä joukkueesta Manning nimettiin alkukaudeksi 2005. Hän päätti kauden viiden parhaan puolustajan joukossa sekä ohimennen että telakoiden ja kosketuksissa, mikä osoitti arvonsa.

Vuonna 2008 Manning johti jättiläiset ensimmäiseen Super Bowlin esiintymisensä vuodesta 2001. Super Bowl XLII: ssä jättiläinen ylitti odotukset ja voitti tuolloin voittamattomat New England Patriotsin 17-14. Pelin aikana Manningista tuli ensimmäinen puolustaja, joka heitti viime hetken mestaruuden voittaneen kosketuksen NFL: n otsikkopelissä, kun kenttämaali ei pystyisi ainakin tasoittamaan peliä, kun Plaxico Burress tarttui 13 jaardin kosketukseen vain 35 sekuntia jäljellä kelloon. Esityksestään Manning nimettiin pelin arvokkaimmaksi pelaajaksi. Hän seurasi tätä menestystä uudelleen vuonna 2012 Super Bowl XLVI: ssä, kun hän johti Giantsin voittoon Patriots 21: stä 21-17: een, ja hänet nimettiin jälleen pelin MVP: ksi.

Menestyksekkään 16 vuoden uransa jälkeen Giantsissa Manning jäi eläkkeelle NFL: stä 22. tammikuuta 2020. Giants lopetti eläkkeensä # 10-pelipaidastaan. Viimeisen ammattikaudensa hän päätti 1042 syöttöpallolla, 6 kosketuksella ja 5 keskeytyksellä, pelattuaan vain neljä peliä. Jotkut hänen uransa aikana asettamistaan ​​ennätyksistä sisältävät eniten viimeisen vuosineljänneksen kosketuspelejä kaudessa, 15 vuonna 2011 ja useimmat jaardit yhdessä postikaudessa.

Muut hankkeet: Kentän ulkopuolella Manning oli ammattilaisuransa aikana yksi maailman eniten palkattuista julkkisjäsenistä. Hän ansaitsi säännöllisesti 8-10 miljoonaa dollaria vuodessa mainostamalla tuotemerkkejä kuten Gatorade, DirecTV, Toyota, Reebok, Kraft, Citizen ja Samsung. Hän esiintyi myös yhdessä veljensä Peytonin kanssa kampanjoissa NFLShop.comissa ja Oreossa. Lisäksi Eli, Peyton ja Archie Manning kokoontuivat yhdessä ja kirjoittivat yhdessä lasten kirjan 'Family Huddle', joka kertoo kolmesta yhdessä jalkapalloa pelaavasta Manning-veljestä.

Henkilökohtainen elämä: Manning tapasi ensimmäisen kerran Abby McGrew'n, kun he molemmat olivat Mississippin yliopiston opiskelijoita. Hän ehdotti hänelle vuonna 2007, ja pari meni yksityiseen seremoniaan San José del Cabossa Meksikossa 19. huhtikuuta 2008. Heillä on yhdessä kolme tytärtä ja poika, ja perhe asuu Summitissa New Jerseyssä.

Eli Manning Nettovarallisuus

Eli Manning

Nettovarallisuus: 150 miljoonaa dollaria
Palkka: 18 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 3. tammikuuta 1981 (40 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 3 tuumaa (1,93 m)
Ammatti: Amerikkalainen jalkapalloilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Eli Manning -tulos

Napsauta laajentaaksesi
  • New York Giants (2009--2010) 20 500 000 dollaria
  • New York Giants (2008-09) 9 950 000 dollaria
  • New York Giants (2007-08) 6 450 000 dollaria
  • New York Giants (2006-07) 1 641 000 dollaria
  • New York Giants (2005-2006) 9305000 dollaria
  • New York Giants (2004–2005) 4744.000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu