Elin Nordegrenin nettovarallisuus

Paljonko Elin Nordegren on arvoinen?

Elin Nordegrenin nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria

Elin Nordegrenin nettovarallisuus: Elin Nordegren on ruotsalainen entinen lastenhoitaja, malli ja ammattilaisen golfaajan entinen vaimo Tiger Woods . Elinin nettovarallisuus on 200 miljoonaa dollaria. Erotuttuaan Tiger Woodsista Nordegren sai huomattavan summan osana avioerosopimusta. Hänen myrskyisä avioliitto golfaajan kanssa oli median huomion kohteena, ja hänen nimensä mainittiin usein useissa artikkeleissa, jotka kertoivat urheilijan alaspäin suuntautuvasta spiraalista. Huolimatta toteamuksesta, että hän on edelleen loukkaantunut epäonnistuneen suhteen seurauksena, hän on siirtynyt muihin suhteisiin.

Aikainen elämä: Elin Maria Pernilla Nordegren syntyi 1. tammikuuta 1980 Tukholmassa, Ruotsissa. Politiikassa toimiva äiti ja radiotoimittaja isä kasvattivat hänet kaksoissisaran ja -veljen rinnalla. Elin oli omistautunut opinnoistaan ​​nuorena opiskelijana, ja hän aloitti myös erilaisia ​​satunnaisia ​​töitä koulutuksensa rahoittamiseksi. Vuonna 2000 myös Nordegren aloitti mallintamisen elättääkseen itsensä. Hän esiintyi kerran Cafe Sportin kannessa.

Muutto Yhdysvaltoihin: Elin Nordegren alkoi olla kiinnostuneempi golfyhteisöstä, kun hän tapasi Jesperin ja Mia Parnevikin. Jesper on ammattimainen golfaaja, ja pari tapasi Elinin, kun hän työskenteli vaatekaupassa Tukholmassa. Pari palkkasi myöhemmin Nordegrenin lastenhoitajaksi, ja hän muutti perheen kanssa Yhdysvaltoihin työskentelemään heidän puolestaan ​​kokopäiväisesti.

Suhde Tiger Woodsiin: Vuonna 2001 Parneviks esitteli Elin Nordegrenin ensimmäistä kertaa Tiger Woodsiin. Kuluneen vuoden aikana Woods oli pyytänyt toistuvaa esittelyä Nordegrenille, mutta hän oli jo suhteessa jonkun muun kanssa. Hän keskittyi myös pitkän aikavälin uratavoitteisiinsa, koska hän aikoi tulla lapsipsykologiksi (vuonna 2014 Nordegren valmistui psykologian tutkinnosta Rollins Collegesta Winter Parkissa Floridassa).

Jesper ja Mia Parnevik myönsivät myöhemmin, että he pahoittelivat Nordegrenin esittelyä Woodsissa, koska he 'luulivat luultavasti olevan parempi kaveri kuin hän on'. Woods treffasi Nordegreniä lähivuosina, ja vuonna 2003 he kihlautuivat, kun Tiger ehdotti Shamwarin riistansuojelualueelle. Vuonna 2004 pariskunta avioitui Shady Lane Resortissa Barbadosilla. Tiger vuokrasi koko kompleksin ja käytti 2 miljoonaa dollaria varmistaakseen, että hän ja hänen uusi vaimonsa olivat täysin häiriöttömiä.

Avioliiton hylkääminen: Ensimmäinen kiista tuli vuonna 2006, jolloin Elinistä julkaistiin alastomia valokuvia ilman hänen lupaansa. Tuona vuonna hän nosti kunnianloukkauksen kanne loukkaavaa julkaisua vastaan ​​ja voitti 125 000 euron ratkaisun. Asiat olivat kuitenkin pahenemassa paljon. Hänen avioliittonsa Tigerin kanssa hajosi nopeasti, ja Tigerin käyttäytyminen muuttui yhä epävakaammaksi. Lopulta kaikki selvisi sen jälkeen, kun hän kaatui autollaan lähellä perhekotia huumeiden vaikutuksen alaisena.

Seuraavina viikkoina Tiger myönsi olevansa uskoton vaimolleen avioliiton aikana. Hän ilmoitti, että hän oli nukkunut yli tusinan erilaisten naisten kanssa suhteessaan Eliniin, mukaan lukien kaksi pornotähteä. Hän jopa nukkui tarjoilijan kanssa ruokasalissa, jossa pariskunta kävi säännöllisesti. Kun kaikki tämä tapahtui, Elin synnytti kaksi lastaan ​​ja omistautui heidän kasvatukseensa ja hyväksi vaimoksi.

Avioerosopimus: Nöyryyttävän tilanteen edessä Nordegrenillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin erota Tiger Woods. Koko maailma tiesi nyt, että hänen miehensä oli ollut hänelle uskoton yli 12 erillisessä tilanteessa (ainakin). Vaikka Tiger ilmoitti tekevänsä tauon ammattilaisgolfista avioliiton parissa, nämä ponnistelut olivat turhia. Elin halusi avioeron, eikä mikään vakuuttanut häntä toisin.

Avioero saatiin päätökseen vuoteen 2010 mennessä. Elinin sisar, toimiluvan saanut lakimiesammattilainen, liittyi hänen puolelleen McGuireWoodsin asianajajaryhmään. Vaikka alkuperäisissä raporteissa todettiin, että Nordegrenin oli tarkoitus voittaa 750 miljoonan dollarin (joka oli jopa enemmän kuin Tigerin nettovarallisuus tuolloin) ratkaisu, hän käveli pois 100 miljoonan dollarin summalla, joka vastasi noin 20% Tigerin nettovarallisuudesta . Lisäksi Elin voitti yksin lapsen huoltajuuden, ja Tigerin tulevilla tai entisillä tyttöystävillä kiellettiin joutuminen kosketuksiin lasten kanssa.

(Kuvahyvityksen tulisi lukea JEFF HAYNES / AFP Getty Imagesin kautta)

Kiinteistöt: Avioeronsa jälkeen Woodsista Nordegren investoi välittömästi paljon kiinteistöihin ostamalla kartanon North Palm Beachiltä 12 miljoonalla dollarilla. Elinillä oli kunnianhimoiset suunnitelmat rantahotellille. Selitettyään arkkitehdeille ajatuksiaan saneerauksista he kertoivat hänelle, että olisi helpompaa yksinkertaisesti purkaa kartano ja aloittaa tyhjästä. Hän noudatti heidän neuvojaan, tuhosi 1920-luvun kodin ja työskenteli tyhjältä pöydältä 1,4 hehtaarin maalla.

Hänen uuden kodinsa valmistui vuonna 2014, ja kartanossa on nyt 25 000 neliömetriä asuintilaa. Vaikka majoituspaikka ottaa vihjeitä klassisista siirtomaa-asunnoista, joita voi löytää Länsi-Intiasta, siellä on myös paljon moderneja ominaisuuksia. Ennen kaikkea kauniissa merinäkymässä painotetaan valtavasti suuria ikkunoita koko kartanossa. Pihalla on myös laaja uima-allas ja spa-alue, ja hänen lapsilleen tarkoitettujen huoneiden suunnitteluun kiinnitettiin erityistä huomiota.

Vuonna 2018 Nordegren toi kodin markkinoille 48,5 miljoonalla dollarilla. Lopulta hän myi kodin syyskuussa 202o 28 miljoonalla dollarilla. Ostaja oli Rockstar-energiajuomien perustaja Russ Weiner.

Avioeron jälkeen: Vaikka Elin Nordegren loukkaantui ja nöyryytettiin ymmärrettävästi entisen aviomiehensä koettelemusten jälkeen, hän lopulta muutti. Aloitettuaan romanssin Chris Clinen (joka kuoli myöhemmin vuonna 2019) kanssa, hän aloitti tapaamisen NFL-pelaajan Jordan Cameronin kanssa. Hän aloitti suhteensa urheilijaan vuonna 2019 ja synnytti pojan myöhemmin samana vuonna.

Viime vuosina Elin Nordegren on kehittänyt sydämellisemmän ja ystävällisemmän suhteen Tiger Woodsiin. Hän viettää usein aikaa hänen kanssaan heidän lastensa rinnalla ja arviolta arvostaa, että hän pyrkii olemaan hyvä isä. Joissakin huhuissa todetaan kuitenkin, että hän tuntee edelleen vihaisuutta, kun hän kuulee hänen suhteistaan ​​muihin naisiin.

Vuonna 2018 raportoitiin, että Nordegren oli 'kuukausien päässä' suorittamasta maisterin tutkintoa. Hän on todennut, että lain ja psykologian opiskelu on auttanut häntä selviytymään erilaisista vaikeuksista, joita hänen on kohdattava viime elämässään.

Elin Nordegrenin nettovarallisuus

Elin Nordegren

Nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1. tammikuuta 1980 (41 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,8 m)
Ammatti: Malli, Nanny, Supermalli
Kansalaisuus: Ruotsi
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu