Elvis Net Worth

Paljonko Elvis Worth on?

Elvisin nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria

Elvisin nettovarallisuus: Elvis oli amerikkalainen laulaja, muusikko ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus kuollessaan vuonna 1977 oli 20 miljoonaa dollaria (teknisesti hänen nettovarallisuutensa oli 5 miljoonaa dollaria ennen inflaatioon sopeutumista). Hän on historian myydyin sooloartisti. Tunnustettu olevan vastuussa Rock 'n Roll -musiikin suosiosta, tästä musiikillisesta edelläkävijästä ylitettiin rajat ja siitä tuli kulttuuri-ikoni, joka aloitti uuden aikakauden. Tällainen on hänen maineensa, että hänen sukunimensä on suurelta osin tarpeeton - nimi 'Elvis' tai 'The King' riittää yleensä.

Musiikillisen uran lisäksi Elvis esiintyi lukuisissa televisio-ohjelmissa ja elokuvissa. Hänen provosoiva kuva ja tyyli olivat tuolloin erittäin kiistanalaisia, etenkin seksuaalisen luonteensa vuoksi. Vaikka 'King of Rock' n Roll 'saattaa tuntua suhteellisen kesyttävältä nykypäivän standardien mukaan, hän oli yksi syy siihen, miksi rock-tyylilajia kutsuttiin' Paholaisen musiikiksi 'näinä alkuaikoina.

Elvisin nettovarallisuus kuollessaan: Uransa aikana hän myi 600 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Hän komensi peräti miljoona dollaria per esitys. 21 hänen albumistaan ​​saavutti # 1 ja 35 hänen singleäänsä # 1. Hän oli RCA: n käteislehmä melkein kaksi vuosikymmentä. Kun hän kuoli, hänellä oli vain 5 miljoonaa dollaria . Vaikka mikään mielikuvitus ei todellakaan ole rikkonut 5 miljoonaa dollaria, se on paljon, paljon, paljon vähemmän kuin hän kertoi ansaitsevansa. Joten mihin kaikki rahat menivät? Presleyn tapauksessa se meni neljään paikkaan - kiinteistöt, huumeet, ripustimet ja hänen avioero. Hän käytti useita miljoonia dollareita vastaavan määrän Gracelandin hankkimiseen ja ylläpitoon. Hän vietti miljoonia enemmän juhlimalla ja seurueellaan. Yksityiskohtaisen erittelyn Elvisin varallisuudesta ja omaisuudesta lue tämä artikkeli . On myös huomattava, että hänen omaisuutensa ansaitsisi satoja miljoonia dollareita lisenssimaksuja vuosikymmenien ajan Elvisin kuoleman jälkeen.

Aikainen elämä: Elvis syntyi vuonna 1935 erittäin tiukkaan perheeseen Mississippissä. Hänen vanhempansa eivät olleet varakkaita, ja hänen ensimmäinen koti oli isänsä rakentama kahden huoneen talo. Hänellä oli läheinen side molempiin vanhempiinsa, jotka yrittivät parhaansa mukaan luoda onnellisen elämän pojalleen. Hänen äitinsä Gladys piti perhettä yhdessä, kun taas hänen isänsä, Vernon, teki outoja töitä saadakseen toimeen. Hänen isänsä vangittiin työnantajan tekemän shekin muuttamiseksi, kun Elvis oli kolmevuotias.

Nuori Elvis kohtasi musiikkia ensin kirkossa ja kaduilla, joilla soitettiin jazzmusiikkia. Opiskelijana Elvis oli vain keskimääräinen - mutta hänen musiikillinen lahjakkuutensa kiinnitti opettajiensa huomion. Tästä huolimatta Elvis oli ujo esiintymisestä muiden edessä nuorena pojana - vaikka hän olisi saanut kitaran syntymäpäivälahjaksi ja harjoitellut sen kanssa.

Muutettuaan Tennesseeen vuonna 1948 13-vuotias Presley jatkoi musiikillista koulutustaan ​​huolimatta epäonnistuneesta musiikkiluokasta koulussa. Vaikka hän harjoitteli useiden menestyneiden kitaristien kanssa - joista monet olisivat Rockabilly-genren tulevia pioneereja, Elvis ei voinut lukea musiikkia ja pelata kokonaan korvalla.

Auringon ennätykset ja varhainen menestys: Valmistuttuaan lukiosta Elvis oli päättänyt uransa musiikissa. Hän vieraili Sun Recordsissa nauhoittamalla kaksi singleä ja tekemällä vaikutelman etiketin pomosta Sam Phillipsistä. Työskenneltyään kuorma-autonkuljettajana Phillips kutsui Elvisin takaisin studioon, joka etsi tapaa markkinoida afroamerikkalaista musiikkia valkoiselle yleisölle. Presleyssä hän näki keinon tehdä juuri niin.

Pitkä ja työläs äänitysistunto päättyi elokuvan `` That All OK '' nauhoittamiseen, mikä osoittautuisi Presleyn ensimmäiseksi suureksi osumaksi. Etsittyään korkealle ja matalalle Sam Phillips oli löytänyt 'sen äänen', jota hän oli etsinyt.

Nähdessään hänet esiintyvän livenä ensimmäistä kertaa, samat fanit olivat innostuneita Elvisin liikkeestä lavalla. Tytöt huusivat ja huusivat, kun Elvis alkoi ravistaa jalkojaan - mikä johtui alun perin näyttämöpelosta.

Esiintyessään useissa televisio-ohjelmissa, Elvis alkoi olla edelläkävijä genealle, josta tulisi Rockabilly. Ironista kyllä, tämä täysin uusi ääni teki Elviksestä vaikean markkinoida laajemmalle yleisölle, koska radio-DJ: t eivät usein olleet varmoja siitä, mitä siitä tehdä. Maaseutuasemat välttäisivät häntä, koska hän kuulosti 'liian mustalta', kun taas blues-asemat tunsivat kuulevansa 'kuin kukkulamäki'.

Levykauppa RCA: lla: Vuonna 1955 Elvis allekirjoitti levysopimuksen RCA: n kanssa 40 000 dollarin maksusta. Vuoteen 1956 mennessä Elvis oli julkaissut debyyttialbuminsa, joka sisälsi hittejä, kuten Blue Suede Shoes. Vaikka tämä hitti oli Carl Perkinsin kappaleen cover, Elvis oli muuttanut Rockabilly-singlen uudeksi - jotain, joka muistuttaa enemmän genreä, joka myöhemmin tunnetaan nimellä Rock n 'Roll.

Tässä vaiheessa uraansa Elvis kiinnitti kritiikkiä, huomiota ja kiistoja näyttämöstään. Monien katsojien silmissä muusikon suggestiiviset lonkkamyrkyt edustivat valtavirran musiikin uutta mataluutta, kun taas televisiomaailman vaikutusvaltaiset hahmot pitivät häntä 'sopimattomana perheen katseluun'.

Elvis Net Worth

(Kuva: Michael Ochs Archives / Getty Images)

Toisaalta nuoret kaikkialla Amerikassa rakastivat ehdottomasti Elvisiä, ja hänen konsertinsa olivat riittävän villit, jotta kansalliskaartin sotilaiden läsnäolo oli välttämätöntä. Vuoden 1956 loppuun mennessä Presley oli hankkinut 22 miljoonaa dollaria pelkästään kauppatavaraa (lukuun ottamatta ennätysmyyntiä). Hän esiintyi myös ensimmäisessä elokuvassaan tänä vuonna. Vuonna 1957 Elvis jatkoi singlejen julkaisua, jotka kaikki saavuttivat ykköspaikan Amerikassa.

Asepalvelus: Valittuaan Elvis olisi voinut ottaa palvelukseensa erikoispalvelut, mutteri sen sijaan päätti ilmoittautua tavalliseksi G.I. osoittaa solidaarisuutta keskimääräisen amerikkalaisen kanssa. Vankityttötovereidensa mukaan hän ei koskaan yrittänyt saada erityiskohtelua ja pyrki olemaan luotettava, rehellinen sotilas.

Asepalveluksensa aikana hänen äitinsä sairastui. Hänelle myönnettiin lupa vierailla hänen kuolevuoteellaan, ja hän oli vakavasti järkyttynyt, kun hän kuoli sydämen vajaatoimintaan muutama päivä myöhemmin.

Huolimatta pelosta, että hänen asepalveluksensa suistaisi uransa, Presleyn johto valmistautui huolellisesti kahden vuoden taukoon vapauttamalla tasaisesti julkaisemattomia sinkkuja virran ollessa muusikko mukana.

Hollywood ja lasku: Elvis tuli voimakkaasti mukaan elokuviin sen jälkeen kun hänen asepalveluksensa oli ohi - päätös osoittautui vahingolliseksi hänen urallaan. Elvis ilmestyi kaavamaisten koomisten musikaalien joukossa ja julkaisi enimmäkseen ääniraitoja näille elokuville sen sijaan, että asettaisi musiikillisen uransa etusijalle. Hitaasti mutta varmasti musiikin ystävät lakkasivat ottamasta häntä vakavasti.

Tule takaisin: 60-luvun lopulla ja 70-luvun alussa Presleyn ura nousi uudelleen esiin TV-esitysten ja onnistuneiden kiertueiden avulla. Tänä aikana toimittajat alkoivat kutsua Elvistä 'kuninkaaksi'.

Kuolema: Käytettyään useita reseptilääkkeitä vuosia hänen riippuvuudestaan ​​aiheutui vakava terveysvaikutus. Lukuisten yliannostusten ja pelottelujen jälkeen Elvisin ei löytynyt vastausta kylpyhuoneen lattialta vuonna 1977, mikä merkitsi kulttuurikuvakkeen kuolemaa.

Elvis Net Worth

Elvis Presley

Nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 8. tammikuuta 1935 - 16. elokuuta 1977 (42 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 11 tuumaa (1,82 m)
Ammatti: Laulaja, näyttelijä, muusikko, sotilas
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu