Emilio Estevez Nettovarallisuus

Paljonko Emilio Estevez on arvoinen?

Emilio Estevezin nettovarallisuus: 18 miljoonaa dollaria

Emilio Estevezin nettovarallisuus: Emilio on amerikkalainen näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 18 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten Brat Packin jäsenenä, joka oli joukko merkittäviä näyttelijöitä, jotka esiintyivät usein yhdessä elokuvissa 1980-luvulla.

Aikainen elämä: Emilio Estevez syntyi New Yorkin Bronxissa 12. toukokuuta 1962. Hän on taiteilija Janet Sheenin ja näyttelijän vanhin lapsi. Martin Sheen . Hänellä on kolme sisarusta: Ramon Estevez, Charlie Sheen ja Renée Estevez. Hänen isänsä Martinin virallinen nimi on oikeastaan ​​Ramón Estévez, mutta vain yksi hänen sisaruksistaan, Charlie, hyväksyi isänsä näyttönimen omaksi sukunimeksi. Estevez päätti säilyttää oman nimensä eikä hyväksyä näyttämönimeä kahdesta syystä: hän piti kaksinkertaisten E-nimikirjaimiensa äänestä ja halusi etäistyä omasta urastaan ​​Martin Sheenin pojaksi .

New Yorkissa kasvanut Estevez oli alun perin ilmoittautunut NYC: n julkiseen koulujärjestelmään. Isän näyttelijäuran alkamisen jälkeen hän siirtyi yksityiskouluun. Hänen perheensä muutti lopulta Kaliforniaan vuonna 1968, kun hänen isänsä valettiin Catch-22-sarjaan, ja Estevez osallistui Santa Monican lukioon Malibussa Kaliforniassa. Hän aloitti näyttelemisen ensin lukiotuotannossa, ja valmistuttuaan lukiosta vuonna 1980 hän jatkoi näyttelijän uraa yliopiston sijaan.

Näyttelijäura: Estevezin ensiesiintyminen oli Mister Robertsin tuotannossa Jupiterissä Floridassa isänsä rinnalla. Sitten, vuonna 1982, hän näytteli ABC-TV-elokuvassa 'Strangers of Strangers'. Nuorena näyttelijänä 1980-luvulla Estevez nousi kuuluisuuteen Brat Packin johtavana jäsenenä, joukossa näyttelijöitä kuten Rob Lowe, Anthony Michael Hall, Demi Moore, Judd Nelson, Andrew McCarthy, Molly Ringwald ja Ally Sheedy. toiset. Tänä aikana Estevez näytteli Brat Pack -elokuvissa, kuten Ulkopuoliset (1983), Aamiaisklubi (1985) ja St. Elmon tulipalo (1985). Muita kuin Brat Pack -elokuvia, joissa hän myös näytteli tänä aikana, ovat Tex (1982), Painajaiset (1983), Repo Man (1984), That Was Then, This Is Now (1985), Maximum Overdrive (1986), Stakeout (1987) ja kaksi länsimaista Young Guns (1988) ja Young Guns II (1990).

Estevez jatkoi Brat Packin kukoistuksen jälkeen näyttelemässä elokuvissa 'The Mighty Ducks' (1992), joka oli yksi Disneyn tuolloin menestyneimmistä franchising-ohjelmista ja nautti kahdesta yhtä suosittusta jatko-osasta: 'D2: The Mighty Ducks' ( 1994) ja 'D3: Mighty Ducks'. Hän esiintyi myös elokuvissa Judgment Night (1993), Loaded Weapon 1 (1993), Another Stakeout (1993), Late Last Night (1999), Sand (2000) ja The LA Riot Spectacular (2005). Hän on myös työskennellyt sekä veljensä Charlie Sheenin että isänsä Martin Sheenin kanssa useissa projekteissa. Hän kirjoitti, ohjasi ja näytteli veljensä Charlien rinnalla komediassa 'Men at Work' (1990). Vuonna 1996 hän ohjasi ja näytteli elokuvaa The War at Home, ja hänen isänsä Martin soitti hahmonsa isää. Estevez on myös lähtenyt ääninäyttelijöiden maailmaan. Hän ilmaisi Ferrymanin roolin englanninkielisessä Arthur and the Näkymätön kappaleessa (2006) ja auttoi myös luomaan englanninkielisen version The 3 Wise Men (2003). Viimeinkin hän on esiintynyt televisiossa pieninä rooleina, erityisesti vierailevana tähtinä veljensä komediasarjasta 'Kaksi ja puoli miestä'.

Getty

Ohjaava ura: Näyttelijöiden lisäksi Estevezillä on ollut erittäin menestyvä elokuvaohjaajana. Hän teki debyyttinsä ohjaajana vuonna 1986 elokuvalla 'Viisaus'. Hän itse asiassa myös kirjoitti ja tähditti siinä, mikä teki hänestä tuolloin nuorimman henkilön kirjoittaa, ohjata ja tähdittää suuressa elokuvassa kerralla. Muita elokuvia, joita hän on työskennellyt ohjaajana, ovat Bobby (2006), The Way (2011) ja The Public (2018). The Way-kaltaisia ​​projekteja tuotettiin hänen tuotantoyhtiö Estevez Sheen Productions -yhtiön alaisuudessa, ja se on sidoksissa Warner Brosiin. Erityisesti Bobby oli hänelle haastava projekti, koska kirjoittaminen kesti yli kuusi vuotta, ja hän myös melkein meni konkurssiin, koska kotimainen lipunmyynti Yhdysvalloissa oli niin vähäistä, etteivät ne kattaneet kaikkia elokuvan tuotantokustannuksia. Näistä haasteista huolimatta Bobby-teoksestaan ​​hän voitti Hollywood-elokuvapalkinnon, lisäsi fanejaan Euroopassa ja sai myös suosionosoitukset Venetsian festivaalilla. Elokuvien ohjaamisen lisäksi hän on ohjannut jaksoja myös Cold Case-, Close to Home-, The Guardian-, CSI: NY- ja Numb3rs-ohjelmille.

Henkilökohtainen elämä: Estevez päivitti mallia Carey Salley vuoteen 1986 asti. Yhdessä heillä on kaksi lasta: poika Taylor Levi Estevez ja tytär Paloma Rae Estevez. Kun Taylorilla oli ensimmäinen poikansa vuonna 2019, Estevezistä tuli ensimmäistä kertaa isoisä. Estevez oli naimisissa laulajan / koreografin Paula Abdulin kanssa huhtikuusta 1992 toukokuuhun 1994. Abdul on todennut, että yksi syy heidän jakautumiseen oli se, että hän halusi lapsia, mutta hän ei halunnut, koska hänellä oli jo kaksi edellisestä suhteesta. Hän on myös seurustellut näyttelijän ja kollegansa Brat Packin jäsenen Demi Mooren kanssa, ja he olivat hetkessä kihloissa. He ovat ylläpitäneet hyviä suhteita myös hajoamisen jälkeen ja jopa näyttelemässä yhdessä riidanalaisena aviopariana elokuvassa Bobby (2006).

Estevez on Jon Bon Jovin läheinen ystävä, ja hän on esiintynyt useissa Bon Jovi -musiikkivideoissa. Näihin kuuluvat musiikkivideot kappaleille Blaze of Glory ja Say It Isn't So.

Kiinteistöt : 2000-luvun alussa Emilio maksoi 2,2 miljoonaa dollaria Malibun kodista. Hän listasi sen yhdessä vaiheessa 10 miljoonaan dollariin. Joulukuussa 2016 Tool-rumpali Danny Carey osti talon 6,35 miljoonalla dollarilla.

Emilio Estevez Nettovarallisuus

Emilio estevez

Nettovarallisuus: 18 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 12. toukokuuta 1962 (58 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,638 m)
Ammatti: Käsikirjoittaja, elokuvaohjaaja, televisio-ohjaaja, näyttelijä, ääninäyttelijä, elokuvatuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Emilio Estevez Ansiot

  • D3: Mighty Ducks 3 000 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu