Emma Watson Nettovarallisuus

Paljonko Emma Watson on arvoinen?

Emma Watsonin nettovarallisuus: 80 miljoonaa dollaria

Emma Watsonin nettovarallisuus ja palkka: Emma Watson on brittiläinen näyttelijä, malli ja aktivisti, jonka nettovarallisuus on 80 miljoonaa dollaria. Hän nousi kuuluisuuteen nuorena iästä roolistaan ​​Hermione Grangerina kahdeksassa suositussa fantasiaelokuvassa JK Rowling on Harry Potter romaaneja.

Aikainen elämä: Emma Watson syntyi Emma Charlotte Duere Watsonina 15. huhtikuuta 1990 Pariisissa. Hänellä on neljä sisarusta. Vanhempiensa avioeron jälkeen, kun hän oli viisivuotias, Watson muutti Ranskasta Englantiin - josta molemmat hänen vanhempansa ovat kotoisin - äitinsä Jacqueline Luesbyn kanssa. Hän vietti viikonloput isänsä Chris Watsonin kanssa hänen kotonaan Lontoossa.

Watson tajusi ensimmäisen kerran haluavansa olla näyttelijä, kun hän oli kuusi vuotta vanha. Hänen vanhempansa ilmoittautuivat hänet Stagecoach Theatre Artsin Oxfordin sivuliikkeeseen, jossa hän sai opetusta näyttelemisen taiteesta.

Hän oli vasta yhdeksänvuotias, kun hän sai ensimmäisen suuren näyttelijän tehtävänsä, pelaten Hermione Grangeria Harry Potter -elokuvissa. Ennen Harry Potter -elokuvien näyttämistä Watson ei ollut koskaan asettanut jalkaansa elokuvajuhlille ja esiintynyt vain muutamassa näyttämöteoksessa.

Menestys: Harry Potter -uransa huipulla Watson ansaitsi 15–20 dollaria vuodessa pelkästään näyttelijäpalkasta. Hänen esityksensä elokuvissa, toimimalla rinnalla Daniel Radcliffe ja Rupert Grint , ansaitsi Watsonille paljon tunnustusta ja palkintoja.

Kesään 2007 mennessä Watsonin työn kuuluisassa sarjassa arvioitiin ansainneen hänelle yli 13 miljoonaa dollaria, jolloin hän myönsi olevansa taloudellisesti vakaa eikä hänen tarvitse työskennellä ansaitsemaansa uudelleen.

Hän sijoittui kuudenneksi Forbes '' Arvokkaimpien nuorten tähtien '' luettelo vuonna 2009, ja seuraavana vuonna hänet tunnustettiin Hollywoodin eniten palkatuksi naistähdeksi, kun vuonna 2009 hän keräsi yhteensä 24,8 miljoonaa dollaria.

Harry Potter Palkka : Emma ansaitsi 4 miljoonaa dollaria vuodelta 2007 'Harry Potter ja Feeniksin järjestys'. Sitten hän ansaitsi 30 miljoonaa dollaria Deathly Hallowsin osista 1 ja 2 yhdessä. Inflaation sopeutumisen jälkeen Emma ansaitsi vähintään 70 miljoonaa dollaria pelkästään Harry Potterin peruspalkasta.

Viimeisen Harry Potter -elokuvan julkaisun jälkeen vuonna 2011 hän on jatkanut tähtiä useissa elokuvissa, mukaan lukien Minun viikko Marilynin kanssa (2011), Seinäruusuna olemisen hyvät puolet (2012), Bling-rengas (2013), Tämä on loppu (2013), Noah (2014), Köln (2015), Regressio (2015), Kaunotar ja hirviö (2017), Ympyrä (2017), ja Pikku naisia (2019).

Hän ansaitsi noin 15 miljoonaa dollaria työstään Kauneus ja pedo suorituskykybonuksilla. Hänen elokuvan peruspalkka oli 3 miljoonaa dollaria.

Watson on voittanut useita palkintoja, mukaan lukien Young Artist Award vuonna 2002 People's Choice Awards 2012 ja 2013 British Artist of the Year by British Academy of Film and Television Arts 2014 ja Teen Choice Awards 2011 ja 2017. Hänet tunnustettiin myös Vuoden Nainen mennessä Brittiläinen GQ lokakuussa 2013.

Hänen palkintoehdokkaansa ovat Critic's Choice Awards -palkinnot vuonna 2005 (parhaana nuorena näyttelijänä), 2006 (parhaana nuorena näyttelijänä) ja 2020 (parhaan näyttelijöiden näyttelijät) MTV Movie Awards -palkinnot vuonna 2006 (parhaan näyttelijätiimin puolesta), 2011 (parhaana naisena esitys, paras suudelma ja paras taistelu) ja 2013 (parhaan naispuolisen esityksen, parhaan suudelman ja parhaan musiikillisen hetken) ja Saturnuksen palkinnot vuonna 2002 (paras nuori näyttelijä), 2012 (paras naispuolinen näyttelijä) ja 2018 (paras näyttelijä).

Kun Watson ei toimi, hän on erittäin kysytty malli. Vuonna 2005 hänen ensimmäinen mallinnusuransa alkoi vuonna 2005 valokuvalla Teen Vogue . Hän oli nuorin henkilö, joka on koskaan ilmestynyt nyt lakkautetusta teinilehden kannesta.

Siitä lähtien hän on mallinnanut kahta brittiläisen muotitalon Burberry-kampanjaa (elo / talvi 2009 ja kevät / kesä 2010) ja saanut kuuden numeron maksun elo / talvi 2009 -kampanjasta. Hänet valittiin myös ranskalaisen hajuvesi- ja kosmetiikkamerkin Lancôme kasvoiksi vuonna 2011.

Henkilökohtainen elämä: Vuosina 2011--2014 Watson päätti jakaa aikansa näyttelemisen ja jatko-opintojensa välillä. Hän opiskeli Brownin yliopistossa ja Oxfordin Worcester Collegessa ja lopulta valmistui Brownista toukokuussa 2014 kandidaatin tutkinnolla englanninkielisessä kirjallisuudessa.

Waston sai sertifikaatin opettaa joogaa ja meditaatiota vuonna 2013. Osana sertifiointiprosessia hän osallistui viikon mittaiselle meditaatiokurssille Kanadan laitokseen, jossa asukkaat eivät saa puhua.

Työskennellessäsi vuoden 2014 elokuvaa Noah , Watsonilta kysyttiin hänen uskostaan ​​ja hän totesi olevansa henkinen universalist.

Watson on intohimoinen naisten oikeuksien puolustaja. Kesällä 2014 Watson nimitettiin YK: n naisten hyvän tahdon suurlähettilääksi, ja myöhemmin samana vuonna hän piti puheen YK: n päämajassa New Yorkissa, joka käynnisti YK: n naiskampanjan HeForShe. (Aloitteessa kehotetaan miehiä puolustamaan sukupuolten tasa-arvoa.) Suurlähettiläänä hän vieraili myös Uruguayssa vuonna 2014 pitääkseen puheen naisten osallistumisesta politiikkaan.

Watson on nimetty myös naissäätiön naissäätiön säätiöksi vuonna 2014, ja hän piti puheen sukupuolten tasa-arvosta Maailman talousfoorumin vuosittaisessa talvikokouksessa tammikuussa 2015.

Vuonna 2015, vain päivä 25. syntymäpäivänsä jälkeen, Watson esiintyi # 26 maailman vaikutusvaltaisimpien ihmisten TIME 100 -listalla. Watson aloitti feministisen Goodreadsin kirjaklubin Jaettu hyllymme vuonna 2016. Vuonna 2019 Watson auttoi perustamaan naisten oikeuksien oikeudellisen neuvontalinjan ihmisille, jotka ovat kokeneet seksuaalista häirintää työssä.

Ja lehdistössä Watson on sinkku. Vuonna 2019 hän kuvaili itseään - ja loi lauseen - itsensä kanssa tekemisiin.

Kiinteistöt: Vuonna 2017 haastattelussa Vanity Fair , Watson paljasti, että yksityisyyden vuoksi hän osti kiinteistönvälittäjän kautta kodin, jossa oli paparatsonkestävä sisäänkäynti Skypen kautta, ilman että hän olisi koskaan nähnyt sitä ensin. (Hänellä oli vuosien varrella ollut lukuisia tilanteita stalkereiden kanssa.)

Emma Watson Nettovarallisuus

Emma Watson

Nettovarallisuus: 80 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 15. huhtikuuta 1990 (30 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,65 m)
Ammatti: Näyttelijä, malli
Kansalaisuus: Yhdistynyt kuningaskunta
Viimeksi päivitetty: 2020

Emma Watsonin tulos

  • Harry Potter ja kuoleman varjelukset: osa 2 15 000 000 dollaria
  • Harry Potter ja kuoleman varjelukset: osa 1 15 000 000 dollaria
  • Harry Potter ja Feeniksin ritarikunta 4 000 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu