Entinen Cirque, BMG-ohjaaja irtoaa perinteisistä näytöksistä mielikuvitusta varten

FlyOver, mukaansatempaava lentomatka maailmanlaajuisista nähtävyyksistä ja vieraanvaraisuusyrityksestä Pursuit, ...FlyOver, mukaansatempaava lentomatka maailmanlaajuisista nähtävyyksistä ja vieraanvaraisuusyrityksestä Pursuit, debytoi tänä syksynä Las Vegas Stripillä. (FlyOver Las Vegasissa Pursuitin kautta) FlyOver, mukaansatempaava lentomatka maailmanlaajuisista nähtävyyksistä ja vieraanvaraisuusyrityksestä Pursuit, debytoi tänä syksynä Las Vegas Stripillä. (FlyOver Las Vegasissa Pursuitin kautta) FlyOver, mukaansatempaava lentomatka maailmanlaajuisista nähtävyyksistä ja vieraanvaraisuusyrityksestä Pursuit, debytoi tänä syksynä Las Vegas Stripillä. (FlyOver Las Vegasissa Pursuitin kautta) Jack Kenn esitetään Blue Man Groupin kanssa Luxorissa tässä päivämäärättömässä kuvassa.

Tunnistetut lentävät esineet ovat vuosikymmenien ajan piristäneet Jack Kennin uraa. Tähän ilmaesitykseen on kuulunut nousevia Cirque -akrobaatteja ja Blue Menin heittämiä vaahtokarkkeja.

Tämä ilma -esitys jatkuu, kun Kenn ottaa uuden seikkailunsa. Entinen Cirque du Soleil ja Blue Man Groupin johtaja hyppää mukaan Ylikulkusilta , uusi lentosimulaatioveto, joka siirtyy vanhaan Showcase Mall -ostoskeskukseen MGM Grandin pohjoispuolelle ja viereiseen Hard Rock Cafeen Stripin eteläpuolella.

Tänä syksynä avattava FlyOver on pallomaisesti suunniteltu, simuloitu, korkealla kiertue sellaisilla maamerkeillä kuin Grand Canyon, Zion ja Archesin kansallispuistot, Tahoe-järvi ja (luonnollisesti) Strip. Tunne on avoin, ja matkustajat katsovat nähtävyyksiä teräväpiirteisillä teatterinäytöillä.Vapaamuotoinen kelluva, vaikuttaa osuvalta kuvaukselta.

FlyOverin emoyhtiö, vieraanvaraisuusyritys Pursuit, on mallinnanut Vegasin kokemuksen FlyOverin nähtävyyksien jälkeen Vancouverissa Kanadassa ja Reykjavikissa, Islannissa.

Pursuit kuluttaa FlyOveriin Cirquen mittakaavassa 40–45 miljoonaa dollaria. Liput alkavat 34 dollarista aikuisille, 24 dollarista 12 -vuotiaille ja sitä nuoremmille lapsille (ja sinun on oltava vähintään 40 tuumaa pitkä ratsastaaksesi). Tunnit ovat klo 10.00-keskiyö, arkisin klo 10.00-1.00 perjantaisin ja lauantaisin. Kaikenikäiset ovat tervetulleita FlyOveriin.

Ei ole yhtä tiettyä yleisöryhmää, johon olemme kohdistaneet, Kenn sanoi viime viikolla tehdyssä verkkohaastattelussa. Se ei ole yökerho, ei viskibaari, mutta siellä on tunnelmaa ja tunnetta niille, jotka haluavat viihdettä illalla. Se on kaikille, riippuen siitä, haluatko käydä iltapäivällä vai yöllä.

Kenn ohjaa tätä lentoa sen jälkeen, kun ura on täynnä live -teatteriesityksiä. Hän työskenteli O: ssa sen perustamisesta lähtien vuonna 1997 ja siirtyi sitten Blue Man Groupin yrityspäälliköksi Luxoriin. Hän palasi Cirqueen siirtyen asukkaiden show -divisioonan GM: ään ja lopulta yrityksen areenaesitysten varapuheenjohtajaksi.

Vuonna 2013 Kenn palasi ystäviensä luo Blue Maniin, yrityksen varapuheenjohtajaksi ja vanhemmaksi GM: ksi, kun Cirque osti BMG: n vuonna 2017.

Näin ollen Kenn on aina ollut mukana tuotannoissa, joissa yleisö istuu, kun taas esiintyjät osoittavat kunnioitusta herättäviä tekoja. Hänen siirtymisensä FlyOveriin merkitsee muutosta Las Vegasin viihdekeskuksessa, mikä johtuu suurelta osin pandemian sulkemisesta, mutta on ilmeistä jo ennen.

Kuten Kenn näkee, ihmiset etsivät 40000 jalan ahventaan osallistavampaa ja (käyttää liikaa termiä) mukaansatempaavaa viihdettä. He haluavat tuntea olevansa osa. Area15: n kehittäminen yhdessä BMG: n perustajan Chris Winkin kanssa viihteen visionäärinä on hyvä esimerkki. Tämä viihdealue on täynnä ultra-aistillisia kävelylenkkejä, kuten OmegaMart, Wink World ja Museum Fiasco.

On mielenkiintoista, mitä kaupungissa tapahtuu juuri nyt, Kenn sanoi. Kuka avaa, kuka ei. Kennin oma entinen yritys, Cirque du Soleil, palaa Mysteren ja O: n kanssa kuukauden kuluessa. Se on myös polkumyynnissä Zumanity New York-New York. Blue Man Group palaa 24. kesäkuuta Luxorissa 10-show-viikko-aikataululla.

Mutta Kenn panee merkille pienemmät esitykset, kuten Caesars Entertainmentin viime kuussa leikatut esitykset, ja myös Zumanity, todisteena tarjonnan seismisestä muutoksesta Vegasissa.

Viihde muuttuu varmasti, Kenn sanoi. Päivät, jolloin kaikki menevät vain puolitoista tuntia kestäviin esityksiin 60, 70, 80, 100 ja 100 dollarin lipuilla ja teatterit täyttyvät, eivät palaa. Ei ainakaan sillä tavalla kuin ennen. Kirjoitus on seinällä.

FlyOverin liput alkavat 34 dollarista aikuisille ja 24 dollarista lapsille.

Mainostettuna FlyOver -hanke antaa vieraille mahdollisuuden kokea mahtava kokemus korkealla korkealla ja tehokkaassa muodossa. Retket kestävät noin 30 minuuttia. FlyOver esitetään kahdessa 40-kapasiteettiteatterissa, ja tarjolla on täysi baari. Ihmiset voivat päästä sisään ja ulos nopeasti ja siirtyä seuraavaan suureen asiaansa Vegasissa.

Luulen, että se puhuu yleisölle, joka tulee Las Vegasiin, tekee enemmän asioita ja kuluttaa vähemmän rahaa kunkin asian tekemiseen, eikä koko kasa rahaa yhteen asiaan, Kenn sanoi. Tähän Vegas on menossa… Nämä ovat sellaisia ​​itseohjautuvia, vuorovaikutteisia, lyhyitä osumia. Se on 15, 25, 30 minuuttia, ei super kallista ja antaa ihmisille mahdollisuuden tehdä jotain aivan muuta.