”Extravaganza” valmis paluuta Las Vegas Stripille

'Extravaganza' Bally'sissa (Caesars Entertainment) 'Extravaganza' Bally'sissa (Caesars Entertainment) 'Extravaganza' Bally'sissa (Caesars Entertainment) Ventriloquist kohtausVentriloquist -kohtaus elokuvasta Extravaganza - The Las Vegas Spectacular, joka avataan Jubilee Theatre at Bally'sissa 14. maaliskuuta 2020. (Extravaganza - The Las Vegas Spectacular) Jousijousi taiteilija Silvia Silvia on esillä Wow -esityksen aikana Riossa. Esitys juhli 1000. esitystään tiistaina 10. joulukuuta 2019. ('Wow - The Vegas Spectacular') Jousijousi taiteilija Silvia Silvia on esillä Wow -esityksen aikana Riossa. Esitys juhli 1000. esitystään tiistaina 10. joulukuuta 2019. ('Wow - The Vegas Spectacular')

Tuottajia, jotka ovat avanneet esityksiä suurissa teattereissa COVID -aikana, on niukasti kansainvälisesti ja erityisesti Las Vegasissa. Mutta Hanoch Rosènn , parhaiden aikojen mime- ja viihde-visionääri, on tällainen hahmo. Hänen Extravaganza on jälleen aikataulussa Bally'sissa, ja se avataan uudelleen 23. marraskuuta.

Extravaganza - Las Vegas Spectacular sai ensi -iltansa Jubilee -teatterissa 14. maaliskuuta. Se suljettiin myös 14. maaliskuuta joutuen elävän viihteen sulkemisen uhriksi.

Mutta Extravaganza -lajike -esitys ei ole yksi ja valmis. Rosènnilla on kokemusta tuotannon järjestämisestä pandemian hampaisiin. Hänen Wow -esityksensä on avattu ja suljettu toistuvasti Isrotel Royalin Garden Theaterissa Eilatissa, Israelissa. Esitys palasi 22. kesäkuuta, ja se poistettiin alle kuukautta myöhemmin, kun kyseinen maa kohtasi uuden COVID -epidemian.

Herra. tappajien valossa

Tuotanto tuli ja meni vielä muutaman kerran surffaillen pandemian piikkien mukana.

Monet näyttelyt avattiin ja tapaukset nousivat ja sulkeutuivat uudelleen, Rosènn sanoi puhelinkeskustelussa tiistaiaamuna. Juoksimme kaksi viikkoa, ja he päättivät sulkea näyttelyn. Toivon, että voimme palata hitaasti Las Vegasiin varovasti ja osoittaa, että voimme olla turvassa.

Extravaganza, ode perinteisille Vegas-silmälaseille, esiintyy 250 sosiaalisesti etäällä olevalle fanille, ensimmäinen rivi työnnettiin 25 metrin päähän lavalta. 23. marraskuuta avattava päivämäärä on juuri edessä Kuvernööri Steve Sisolakin kahden viikon määräaika COVID-numeroiden laskulle.

Kuvernööri on ilmoittanut, että tiukempia toimenpiteitä toteutetaan, jos osavaltion tapaukset, sairaalahoidot ja COVID -kuolemat lisääntyvät edelleen. Tämä tarkoittaisi, että Extravaganza voitaisiin jälleen vetää lavalta heti avaamisen jälkeen.

Mutta esitys ylittää vallihaudan, kun se saapuu.

Extravaganza on aseistettu monilla omista alkuperäisnäyttelyn jäsenistä. Rosènn veti tähtiparin myös Rion sivussa olevasta Wow -näyttelystä, joka on pimeä vuoden loppuun asti. Jousijousi taiteilija Silvia Silvia ja hänen miehensä, Victor Ponce , liity uudistettuun Extravaganzaan.

Silvia Silvian jousiammunta, jossa hän keihää seitsemän härän silmää ja lävistää omenan päänsä päällä, sulkee Wow. Ponce soittaa pyörivää, levyä pyörivää kokkia ja myös merirosvoa näyttelyn vetisessä tuotantonumerossa.

Olemme onnekkaita, että he ovat vierailevia tähtiä, Rosènn sanoi. Meillä on melkoinen esitys.

Extravaganzasta puuttuu näyttelyn avaava emsi, ventriloquist Kevin Huesca , kuuluisa esiintyjä Italiassa, joka aikoi työskennellä Stripin Elvis -nuken kanssa. Hän ja hänen vaimonsa, voimistelumestari Olesia Shulga, suorittavat myös ilmateoksen yhdessä.

Mutta Huescan perhe erosi olosuhteista COVID -tilanteessa, ja hänen vaimonsa ja kaksi parin lasta tekivät matkan Vegasiin. Heidän 7-vuotiaan poikansa piti liittyä perheeseen lukuvuoden päätyttyä. Sen sijaan esityksen ollessa lukittuna vanhemmat ja kaksi lasta palasivat Italiaan poikansa kanssa. Italialle annettiin sitten matkustuskielto, joka rajoittaa kaikkea tarpeetonta matkustamista maahan ja sieltä pois (Las Vegas Stripin puhekieliä ei pidetä välttämättömänä).

Koko perhe odottaa nyt matkustusrajoitusten rentoutumista, jotta he voivat vihdoin palata Extravaganzaan. Jos/kun he saavat palata, parin seuraava esitys olisi vain heidän toinen esityksensä Las Vegasissa vähintään yhdeksän kuukauden aikana.

Se on todellinen tarina, kova tarina, koska he yrittivät kaikkensa yhdistääkseen perheen, Rosènn sanoi. Ollakseni rehellinen, osa näyttelijöistä on lähtenyt, mutta ei niin paljon. Suurin osa lahjakkuuksista on pysynyt paikallaan, valmis esityksen palaamiseen ja myös utelias näkemään, pystyykö 'Vau' olemaan jälleen lavalla.

Näyttelyn yksittäinen näytös maaliskuussa oli ratkaiseva sen pyrkimyksissä palata. Yksi esitys tarkoittaa, että esitys valmistui juuri ennen COVID: n valtaamista.

Olemme onnekkaita, ettemme pysähtyneet keskellä teknisiä harjoituksia, Rosènn sanoi. Meillä oli lava ja valaistus valmiina. Kuvasimme sen ja meillä on se videolla.

Mimmin kouluttama ja hellittämättömän optimistinen Rosènn on innokas pukeutumaan Vegasiin.

Viihde pitää veren menossa. Tarvitsemme esityksiä ja tarvitsemme taidetta, tuottaja sanoi. Tämä on elämän mehu. Se antaa työtä ihmisille, se antaa toivoa yleisölle. Heidän täytyy nauraa ja taputtaa ja olla innoissaan.

Tämä on Vegas, ja meidän täytyy saada se.