Fantasia nettovarallisuus

Paljonko Fantasia on arvoinen?

Fantasia-nettovarallisuus: 700 tuhatta dollaria

Fantasia-nettovarallisuus: Fantasia on amerikkalainen R & B-laulaja ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 700 tuhatta dollaria. Fantasia nousi tähdellä Foxin American Idol -elokuvan kolmannen kauden voittajana vuonna 2004. Voitonsa jälkeen hän käytti dynaamista evankeliumin sävyttämää ääntä debyyttinsingissäan 'I Believe', joka debytoi ykköseksi sarjassa. Billboard 'Hot 100 -taulukko. Hän on julkaissut seitsemän studioalbumia, ja hänen ensimmäinen, vuoden 2004 'Free Yourself' -sertifikaatti oli Platinum-sertifikaatti. Fantasia on esiintynyt myös Broadwaylla, soittaen Celieä vuoden 2007 The Color Purple -tuotannossa, ja hän on ansainnut 12 Grammy-ehdokasta musiikistaan. Fantasia julkaisi omaelämäkerran 'Elämä ei ole satu' vuonna 2005, ja siitä tehtiin elinikäinen elokuva seuraavana vuonna. Hänet otettiin mukaan North Carolina Music Hall of Fameen vuonna 2014, ja vuonna 2012 hän sijoittui # 32 VH1: n 100 parhaan naisen musiikissa -tapahtumaan.

Aikainen elämä: Fantasia syntyi Fantasia Monique Barrino 30. kesäkuuta 1984 High Pointissa, Pohjois-Carolinassa. Hän varttui äitinsä Dianen, isän Josephin ja veljien Xavierin ja Riccon kanssa. Fantasia aloitti laulamisen vain viiden vuoden ikäisenä, ja lahjakkuus juoksi hänen perheessään - hänen setänsä olivat R & B-ryhmässä nimeltä The Barrino Brothers, ja hänen serkkunsa, Grammy-ehdokkaan R & B-duo K-Ci & JoJo, saivat parhaan osuman Vuoden 1998 single My All Life. Barrino osallistui Andrewsin lukioon, mutta sen jälkeen kun toinen opiskelija raiskasi hänet ja alkoi saada uhkauksia pojan ystäviltä, ​​hän keskeytti koulunsa 14. Hän tuli raskaaksi 16-vuotiaana ja toivotti tyttären Zionin tervetulleeksi 8. elokuuta 2001. Siionin isä, Brandel Shouse, pidätettiin kerran Fantasian tukehtumisesta ja lyönnistä.

Ura: Fantasia kruunattiin American Idol -voittajaksi 26. toukokuuta 2004, sitten hän lähti kiertueelle muiden finalistiensa kanssa ja näytteli joulutarjouksessa 'Kelly, Ruben ja Fantasia: Home For Holidays'. Hän allekirjoitti sopimuksen J Records / 19 Entertainment -yhtiön kanssa ja julkaisi ensimmäisen singlensä 'I Believe' kesäkuussa 2004, jota seurasi debyyttialbuminsa 'Free Yourself' marraskuussa. I Believe -CD-single oli vuoden 2004 myydyin single Yhdysvalloissa. Vuonna 2005 Barrino kuvasi Aretha Franklinia NBC: n American Dreams -jaksossa ja lainasi äänensä The Simpsons -elokuvan A Star Is Torn -jaksoon. ' Hän soitti itseään vuoden 2006 Lifetime-elokuvassa 'The Fantasia Barrino Story: Life is not a Fairy Tale', ja saman vuoden joulukuussa hän julkaisi toisen albuminsa 'Fantasia', joka sisälsi kultasinglen 'When I See U.' ' Barrino debytoi Broadwaylla huhtikuussa 2007 ja ansaitsi kriittistä suosiota esityksestään Celie-elokuvassa The Color Purple. Hän menetti lähes 50 esitystä esityksessä johtuen kasvain hänen äänijohtojaan, mutta hän toipui täydellisesti kasvaimen poistamisen jälkeen. Fantasia toisti roolin vuonna 2009 musikaalin kansallisella kiertueella.

Vuonna 2008 Barrino esitti duettonsa American Idol -alumnin Jennifer Hudsonin kanssa, 'Olen hänen ainoa nainen' Hudsonin debyyttialbumille, ja vuonna 2010 hän sai oman todellisuuden, Fantasia for Real. Hän julkaisi kolmannen albuminsa 'Back to Me' elokuussa 2010, ja seurasi sitä vuoden 2013 'Side Effects of You', 2016 'The Definition Of…', 2017 'Christmas After Midnight' ja 2019 'Sketchbook'. Vuonna 2013 Fantasia palasi Broadwaylle musiikillisen revyn jälkeen '' After Midnight '' ja kirjoitti yhdessä ja esitteli The Butler -elokuvan tunnelman Laulu keskellä yötä. Elokuussa 2018 hän esiintyi Aretha Franklinin hautajaisissa, jonka hän nauhoitti duetin ('Put You Up on Game') kanssa vuonna 2006. Barrino osallistui kunnianosoitukseen Arethalle Grammy-palkinnoissa helmikuussa 2019 ja esiintyi CBS: n erityinen Aretha! Grammy-juhla sielun kuningattarelle. '

(Kuva: Dave Kotinsky / Getty Images)

Henkilökohtainen elämä: Barrino on seurustellut entisen NFL-pelaajan / Super Bowl -mestarin Michael Claytonin ja räppäri Young Dron kanssa, ja hän meni naimisiin liikemies Kendall Taylorin kanssa 18. heinäkuuta 2015. Hän synnytti pojan Dallaksen 13. joulukuuta 2011, ja hänen isänsä on tiettävästi Antwaun. Kokki. Elokuussa 2010 Mecklenburgin läänin käräjäoikeuden avioerohakemuksessa syytettiin Fantasiaa siitä, että hän oli ollut suhteessa Cookiin vuoden ajan, mutta hän todisti, että suhde alkoi vasta Antwaunin erottua, ja tuomari päätti hänen hyväkseen sanoen, että erottautumispäivä oli yhdeksän kuukautta aikaisempi kuin Cookin vieraantunut vaimo oli väittänyt. Myöhemmin samassa kuussa Fantasia sairaalaan yliannostuksen jälkeen aspiriinilla ja unihoidolla, jonka hän myöhemmin myönsi, että se oli itsemurhayritys, kertoi People-lehdelle, että tiesin tarkalleen mitä tein. Et voi vahingossa ottaa koko pullon pillereitä. '

Fantasian vuoden 2005 muistelmissa hän totesi olevansa toiminnallisesti lukutaidoton. Hänen isänsä nosti 10 miljoonan dollarin oikeudenkäynnin Simon & Schusteria vastaan ​​vuonna 2006 väittäen, että jotkut asiat, joita Barrino sanoi hänestä kirjassa, olivat väärät, hän väitti myös, että kirjan on kirjoittanut Addie Collins, Fantasian isoäiti.

Palkinnot ja nimitykset: Vuonna 2011 Fantasia voitti parhaan naispuolisen R&B -lauluesityksen Grammyn Bittersweet-teoksesta. Hänen singlensä 'I Believe' voitti vuoden myydyimmän singlen ja vuoden myydyimmän R & B / Hip-Hop-singlen vuoden 2004 Billboard-musiikkipalkinnoissa, ja vuonna 2005 se nimettiin parhaaksi R & B / Hip-Hop-singleksi. 'Billboard' American Urban Radio Networks. Tuona vuonna Barrino voitti myös NAACP-kuvapalkinnon erinomaisesta naisartistista, Vibe-musiikkipalkinnon vuoden R & B-äänestä ja Emmis Communications / Hot-97: n KISS-FM-ilmiömäisen naispalkinnon. Hän voitti myös NAACP-kuvapalkinnot erinomaisesta duosta tai ryhmästä (yhdessä Jennifer Hudsonin kanssa) vuonna 2009 ja erinomaisen kappaleen (Bittersweetille) vuonna 2011.

Vuonna 2006 sekä '' Free Yourself '' että '' Truth '' saivat ASCAP Rhythm and Soul Awards -palkinnon eniten esiintyneitä kappaleita. Fantasian esitys elokuvassa The Color Purple ansaitsi hänelle Broadway.com-palkinnon suosikki (naispuolinen) korvaamisesta ja teatterimaailman palkinnon erinomaisesta Broadway-debyyttiesityksestä vuonna 2007. Hän on myös saanut perustajan arvostuspalkinnon Greensboro-istuinjärjestöiltä ( 2008), International Award of Excellence at Music Awards (2010), BOE Global Artist Award Grammy Producers Brunchissa (2013) ja Distinguished Honoree NAACP -teatteripalkinto (2011) sekä ehdokkaat American Music Awards -palkinnoista, BET-palkinnot ja Soul Train -musiikkipalkinnot.

Kiinteistöt: Vuonna 2004 Fantasia maksoi 740 000 dollaria 4541 neliömetrin kodista Charlottessa, Pohjois-Carolinassa, ja hän myi sen 465 000 dollarilla vuonna 2018. Hänellä oli myös 6600 neliön jalkainen Charlotte-kartano, jonka hän osti 1,3 miljoonalla dollarilla vuonna 2007, ja se melkein meni sulkemiseen vuonna 2009. Hän toi kodin markkinoille 800 000 dollaria vuonna 2012, mutta sitä ei myyty, joten Barrino allekirjoitti 6 makuuhuoneen kiinteistön pankille helmikuussa 2013.

Fantasia nettovarallisuus

Fantasia

Nettovarallisuus: 700 dollaria tuhatta
Syntymäaika: 1984-06-30
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,7 m)
Ammatti: Näyttelijä, kirjailija, laulaja-lauluntekijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu