Fergie Net Worth

Paljonko Fergie Worth on?

Fergie nettovarallisuus: 45 miljoonaa dollaria

Fergie Nettovarallisuus: Fergie on amerikkalainen laulaja ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 45 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten hip-hop-ryhmän Black Eyed Peas -laulajana, jonka arvioitu ennätysmyynti on 80 miljoonaa ja hittisinkut, kuten 'Let's Get It Started', 'My Humps' ja 'Don't Phunk with Sydämeni.' Fergie oli myös tyttöryhmän Wild Orchid jäsen vuosina 1990-2001. Hän on julkaissut neljä studioalbumia Black Eyed Peasin kanssa, kolme Wild Orchidin kanssa ja kaksi sooloartistina, ja hän oli Disneyn Kids Sisältyy vuosina 1984-1989. Fergie on esiintynyt myös useissa elokuvissa, mukaan lukien 'Be Cool' (2005), 'Planet Terror' (2007) ja 'Nine' (2009). Hän on vieraillut televisiosarjassa Mr . Belvedere (1986), 'Naimisissa ... lasten kanssa' (1994), 'California Dreams' (1995) ja 'Las Vegas' (2004). Fergie on ollut Miami Dolphins NFL -tiimin osaomistaja vuodesta 2009.

Aikainen elämä: Fergie syntyi Stacy Ann Ferguson 27. maaliskuuta 1975 Hacienda Heightsissa Kaliforniassa. Hän varttui roomalaiskatolisessa talossa vanhempien Terri ja Johnin (molemmat opettajat) ja nuoremman sisaren Danan kanssa. Hän opiskeli Mesa Roblesin lukiossa ja Glen A. Wilsonin lukiossa, jossa hän liittyi cheerleading-joukkueeseen, teki suoria A: ta ja voitti oikeinkirjoituksen mehiläisiä. John ja Terri erosivat, kun Fergie oli teini-ikäinen.

Ura: Vuonna 1984 Fergie esitti Sallylle Peanuts-televisio-ohjelmassa 'It's Flashbeagle, Charlie Brown', ja hän toisti roolinsa elokuvissa 'Snoopy's Getting Married, Charlie Brown' (1985) ja 'The Charlie Brown and Snoopy Show' (1985– 1986). Vuonna 1984 hän liittyi myös Kids Incorporated -elokuvan näyttelijöihin ja pysyi näyttelyssä kuusi kautta. Vuonna 1990 Fergie perusti ryhmän Wild Orchid Stefanie Ridelin ja 'Kids Incorporated' -tähti Renee Sandstromin kanssa, ja he allekirjoittivat RCA Recordsin kanssa vuonna 1994. Wild Orchidin oma nimi debyyttialbumi julkaistiin vuonna 1997, ja he nauhoittivat vielä kaksi studioa albumit, vuoden 1998 Oxygen ja vuoden 2001 Fire, ennen kuin Fergie poistui ryhmästä.

Black Eyed Peas nauhoitti kolmatta albumiaan, vuoden 2003 Elephunk-albumia, kun will.i.am kutsui Fergien kuuntelemaan kappalettaan Shut Up. Hän läpäisi koe lentävillä väreillä ja päätyi nauhoittamaan kuusi kappaletta albumille. Fergielle tarjottiin pysyvä paikka laulajana, ja 'Elephunk' sai 2x Platinum -sertifikaatin Yhdysvalloissa ja synnytti hitti-singlet 'Where Is the Love?', 'Shut Up', 'Hey Mama' ja 'Let's Get It Started . ' Black Eyed Peasin seuraava albumi, vuoden 1995 Monkey Business, saavutti 3x Platinumin ja saavutti 2. sijan Billboard 200: lla. Fergie julkaisi ensimmäisen soololevynsä The Dutchess syyskuussa 2006 ja singlejä London Bridge, '' Glamorous '' ja '' Big Girls Don't Cry '' saavuttivat 1. sijan Billboard Hot 100 -listalla. Fergie esiintyi tällä hetkellä useissa elokuvissa, mukaan lukien Poseidon, Planet Terror ja Nine, jotka ansaitsivat satelliittipalkinnon parhaasta näyttelijästä - elokuva, ja hän antoi virtahepon animaatioelokuvassa Madagascar: Escape 2 Afrikka, joka keräsi lipputuloilla valtavan 603,9 miljoonaa dollaria. Vuonna 2007 hän aloitti Hollywood-konserttisegmenttien esiintymisen Dick Clarkin uudenvuoden Rockin 'Eve -tapahtumassa, ja hän piti keikan vuoteen 2016.

(Kuva: Rich Fury / Getty Images)

Fergie ja Black Eyed Peas jättivät A&M Recordsin Interscopelle vuonna 2009, ja heidän ensimmäinen levynsä uudella levy-yhtiöllä, 2x Platinum 'The END', saapui listalle 1 viidessä maassa, mukaan lukien Yhdysvallat, ja sisälsivät # 1 singleä 'Boom Boom Pow', 'I Gotta Feeling' ja 'Imma Be'. Vuonna 2010 Fergie toi markkinoille tuoksun, Outspoken, Avonin kanssa ja esiintyi U2: n ja Mick Jaggerin kanssa Rock and Roll Hall of Fame 25th Anniversary -tapahtumassa. 6. helmikuuta 2011 Black Eyed Peas esiintyi Super Bowl XLV: n puoliajanäyttelyssä erikoisvieraiden Slashin ja Usherin kanssa, ja bändi ilmoitti tauon muutama kuukausi myöhemmin. Saman vuoden syyskuussa Fergien vahapatsas näytettiin Madame Tussaudsissa Las Vegasissa, ja hän julkaisi myöhemmin vielä neljä Avon-tuoksua: Outspoken Intense (2011), Viva (2012), Outspoken Fresh (2013) ja Outspoken Party ! (2015). Fergie lähti Interscopesta toukokuussa 2017 ja julkaisi toisen sooloalbuminsa 'Double Dutchess' syyskuussa Dutchess Musicissa, jonka hän julkaisi yhteistyössä BMG Rights Managementin kanssa. Fergie lähti Black Eyed Peasista vuoden 2018 alussa keskittyä soolouraansa.

Henkilökohtainen elämä: Fergie aloitti suhteen näyttelijään Josh Duhamel vuonna 2004 sen jälkeen, kun Black Eyed Peas ilmestyi Las Vegas -esityksessään. He menivät naimisiin 10. tammikuuta 2009 ja toivottivat poika Axlin tervetulleeksi 29. elokuuta 2013. Pari erosi vuonna 2017 ja viimeisteli avioeronsa marraskuussa 2019. Fergie on kamppaillut huumeiden väärinkäytön kanssa ja joutunut riippuvaiseksi kristallimetaanista ollessaan Wildin jäsen. Orkidea hän hyvittää hypnoterapiaa auttaessaan häntä voittamaan riippuvuutensa.

Palkinnot ja kunniamerkit: Fergie on voittanut yli 60 palkintoa työstään, mukaan lukien yhdeksän American Music Awards, 11 ASCAP-palkintoa, kolme MTV Video Music Awards -palkintoa, kolme Nickelodeon Kids 'Choice -palkintoa, viisi NRJ-musiikkipalkintoa ja viisi Teen Choice -palkintoa. Hän on ansainnut 20 Grammy-ehdokasta, voittanut kuusi Black Eyed Peas -pelissä ja kaksi elokuvassa All of the Lights, yhteistyössä Kanye Westin, Rihannan ja Kid Cudin kanssa. Vuonna 2010 Fergie nimitettiin Vuoden naiseksi Billboard Women in Music -tapahtumassa ja Glamour-vuoden naiseksi Glamour-palkinnoissa. Vuonna 2013 Logo TV tunnusti Fergien '' Aina seuraava, ikuisesti nyt '' -palkinnolla työstään LGBT-organisaatioiden kanssa, ja hän sai elämäntyöpalkinnon Young Entertainer Awards -palkinnosta vuonna 2016.

Kiinteistöt: Vuonna 2007 Fergie ja Josh maksoivat 4,875 miljoonaa dollaria 8232 neliömetrin kodista Brentwoodin alueella Los Angelesissa. Heidän jakautumisensa jälkeen Duhamel osti uuden kodin Encinossa, mutta Fergie kertoi asuneensa kartanossa, johon kuuluu kahdeksan makuuhuonetta, yhdeksän kylpyhuonetta, uima-allas ja kylpylä.

Fergie Net Worth

Fergie

Nettovarallisuus: 45 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 27. maaliskuuta 1975 (46 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 m 2 tuumaa (1,6 m)
Ammatti: Näyttelijä, laulaja ja lauluntekijä, muotisuunnittelija, räppäri, juontaja, muusikko, televisio-ohjaaja, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu