Fetty Wap nettovarallisuus

Paljonko Fetty Wap on arvoinen?

Fetty Wapin nettovarallisuus: 8 miljoonaa dollaria

Fetty Wapin nettovarallisuus ja uratulot: Fetty Wap on amerikkalainen räppäri ja tuottaja, jonka nettovarallisuus on 8 miljoonaa dollaria. Tunnetuin single Trap Queenistä, räppäri on vakiinnuttanut asemansa yhtenä tunnetuimmista nimistä musiikkiteollisuudessa.

Fetty Wap ansaitsi nimensä ansaitsemisen ansiosta, koska sana 'Fetty' on rahan slangi. Sanan 'Wap' on tiettävästi kunnianosoitus Gucci Manen monikerille - GuWopille. Fetty tunnetaan tyypillisestä musiikkityylistään - laulun sekoittamisesta räppäämiseen. Fetty Wapin taloudellinen menestys on seurausta albumien ja kappaleiden myynnistä, YouTube-tuloista, kiertueista ja älykkäistä investoinneista.

Aikainen elämä: Fetty Wap syntyi 7. kesäkuuta 1991 Pattersonissa New Jerseyssä. Hänen nimensä syntyi Willie Maxwell. Muut merkittävät räppärit, kuten Redman ja Joe Budden, ovat myös kotoisin Pattersonilta. Syntymästä lähtien Maxwell kamppaili glaukooman, silmäsairauden, joka voi aiheuttaa näön menetystä. Tämän tilan seurauksena nuori poika menetti vasemman silmänsä varhaisessa iässä. Hänellä oli proteesisilmä koko nuoruutensa ajan, mikä teki hänestä kiusaamisen ja pilkan uhrin koulussa. Tämän vuoksi Willie Maxwell joutui usein taisteluihin ja heitti jossain vaiheessa työpöydän toiselle opiskelijalle. Hänestä tuli vähitellen mukavampi omassa ihossaan, ja eräänä päivänä hän päätti omaksua vammaisuuden poistamalla proteesinsilmänsä kokonaan.

Maxwell kuvasi Pattersonissa kasvamista vaikeaksi korostaen tosiasiaa, että kaikki yrittävät paeta köyhyydestä ja vaikeuksista. Yhteisökamppailun näkeminen on yksi tärkeimmistä syistä, miksi Maxwell asettaa tärkeäksi auttaa muita nyt, kun hän on saavuttanut huomattavan maineen ja omaisuuden.

Fetty Wapin ensimmäinen altistuminen musiikille tapahtui kirkon kautta. Fetty Wap esiintyi isänsä ja veljensä kanssa sunnuntaisin kirkossa. Hän soitti rumpuja, ja hänen osallistumisensa musiikkiin jatkuisi lukioon.

Asiat kääntyivät kuitenkin huonompaan suuntaan Maxwellin teini-ikäisinä. Muutaman taistelun jälkeen hän päätti pudota. Ilman muita vaihtoehtoja teini alkoi myydä huumeita. Hän oli pian kodittomia. Myöhemmin hän selitti, että hän nukkui ystävien luona monta vuotta ja totesi: 'En edes saanut käyttää sänkyä. Minulla oli onni saada matto. ' Pian Maxwellilla oli poika tukena, ja olosuhteet eivät näyttäneet hyvältä.

Fetty Wap nettovarallisuus

(Kuva: Rodin Eckenroth / Getty Images)

Repimisen uran alku: Fetty Wap alkoi räpyttää keinona vetää itsensä köyhyydestä. Hän ja ystävä nimeltä Monty alkoivat kokeilla erilaisia ​​lyöntejä, jotka he löysivät SoundClick-sivustolta. He nauhoittivat lukuisia demoja, hiomalla räppätyyliään ja tulemaan varmemmiksi. Sitten eräänä päivänä he löysivät rap-biitin, joka tekisi lopulta Fetty Wapista kuuluisan…

Breakout Trap Queenin kanssa: Bitin, joka myöhemmin muodostaa perustan Trap Queenille, loi valkovenäläinen tuottaja nimeltä Tony Fadd, joka oli tuolloin täysin tuntematon. Fetty Wap osoitti karkean leikkauksen tytäryhtiölle nimeltä Nitt Da Gritt, joka johti itsenäistä levy-yhtiötä nimeltä RFG. Pian Fetty Wapin oli aika nauhoittaa kappale ammattimaisesti vuonna 2014. Pian sen jälkeen biisiä soitettiin radiossa ja se osoittautui uskomattomaksi osumaksi.

Kappale saavutti platinatason ja sillä on yli 130 miljoonaa toistoa SoundCloudissa ja yli 675 miljoonaa toistoa YouTubessa. Kappale kertoo naisesta, joka valmistaa ja myy crack-kokaiinia, ja siinä on laulutyyli, joka tekisi lopulta Fetty Wapista kotitalouden nimen rap-alalla. Väitetysti Fetty Wap oli todella vuorovaikutuksessa naisen kanssa, jonka hän kuvaili 'Trap Queen' -elokuvassa ennen polkuaan kuuluisuuteen.

Fetty Wapin seuraava menestys tuli singlen 679 julkaisulla. Vaikka single ei esiintynyt yhtä hyvin kuin 'Trap Queen', se kuitenkin saavutti Yhdysvaltojen neljännen sijan Mainostaulu Kuuma 100. Fetty Wap on sanonut uskovansa, että se on hänen paras kappale. Kappaleen nimi on viittaus räppärin syntymäpäivään.

Fetty Wapin seuraavan menestyksekkään singlen, My Way, julkaisu tuli heinäkuussa 2015. Tällä kertaa singlen huippu oli seitsemänneksi Yhdysvalloissa. Mainostaulu Kuuma 100. Tässä vaiheessa hän koki menestystä samoin kuin kaikkien aikojen tunnetuimpia räppäreitä. Tämän korosti se tosiasia, että kolmannen singlensä julkaisemisen myötä Fetty Wapista oli tullut ensimmäinen miesräppäri, jolla oli kolme singleä, jotka miehittivät 20 parhaan paikan, koska Eminem oli suorittanut esityksen kaksi vuotta ennen. Lisäksi Wapista tuli ensimmäinen miesräppäri, jolla oli samanaikaisia ​​sinkkuja kymmenen parhaan joukkoon, koska Lil Wayne oli tehnyt sen neljä vuotta ennen.

Fetty Wapin maineen nousu oli hämmästyttävää. Vuoteen 2015 mennessä hän oli miljonääri, jolla oli useita hittejä hänen nimissään. Vain muutama vuosi ennen tätä hän oli kodittomia huumekauppiaita.

Myöhempi ura: Kolmen ensimmäisen singlensä jälkeen Fetty Wap julkaisi debyyttinsä, itsenäisen albuminsa vuonna 2015. 58. Grammy-palkinnoissa Fetty Wap nimitettiin kahdesti. Hänen uransa seuraavaan vaiheeseen sisältyi useita yhteistyösuhteita muiden muusikoiden kanssa, mukaan lukien suuret nimet, kuten Nicki Minaj, French Montana ja Fifth Harmony.

Musiikkityyli: Fetty Wap yhdistää laulamisen räppäämiseen. Häntä on verrattu Futureen melodisen tyylinsä suhteen, samalla kun hän jakaa ominaisuuksia Draken kanssa räppäämisessä. Fetty Wap on maininnut monia taiteilijoita vaikutteina, mutta Gucci Manella oli todennäköisesti merkittävin vaikutus Wapin musiikilliseen kehitykseen.

Investoinnit ja projektit: Fetty Wap on väitetysti pystynyt moninkertaistamaan omaisuutensa sijoittamalla osakkeisiin asianajajiensa ja kirjanpitäjiensä avulla. Hän julkaisi myös onnistuneen mobiilipelin, johon sisältyy katukilpailu. Ironista kyllä, Fetty Wap pidätettiin vetoajoista vuotta myöhemmin.

Fetty Wap nettovarallisuus

Fetty Wap

Nettovarallisuus: 8 miljoonaa dollaria
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu