Five Finger Death Punch on valmis lyömään The Jointin

Viiden sormen kuolemanreikä (kohteliaisuus)Viiden sormen kuolemanreikä (kohteliaisuus)

He kutsuivat häntä isäksi.

Hänen bändikaverinsa.

Kuten: 'Isä tulee, piilota halkeama', Zoltan Bathory sanoo naurahtaen.Hän voi nyt nauraa sille.

Ei, kitaristin ryhmätoverit Las Vegasissa toimivissa metallisarjoissa Five Finger Death Punch eivät koskaan todella jääneet halki.

Mutta he saivat paljon kaikkea muuta, mitä voit kuorsata tai polttaa.

haamuseikkailut kausi 7 jakso 1

Bathory, ammattitaitoinen taistelutaiteilija, jonka Yhdysvaltain armeija on sertifioinut taistelukoulutukseen, oli kaveri, joka joutui varmistamaan, ettei kaikki hajoa, kun bändi kasvoi jatkuvasti areenan pääesiintyjäksi ja ansaitsi kultalevyn kultalevyn jälkeen.

Unkarilainen syntyperäinen on voimakkaasti motivoitunut adrenaliiniriippuvainen, joka viettää seisokkeja kilpailemalla hirviöautoilla ja lentävillä lentokoneilla (ainoa asia, josta olen humalassa, on kerosiini ja bensiini, hän toteaa).

Ja niin se oli Bathoryn tehtävä estää Five Finger Death Punch lyömästä itseään pois olemassaolosta.

kuinka paljon ryan o neal on arvoinen

Ota se pois, isä.

Alussa meillä oli pari vuotta, jolloin se oli äärimmäisen vaikeaa, koska olin tekemisissä neljän kaverin kanssa, jotka juovat ja juhlivat siihen pisteeseen, että luulen, että Motley Crue raapii päätään ja menee: 'Luulen, että löysitte uusi taso ', Bathory sanoo kiertuepysäkiltä Mississippissä. Se oli täysin käsistä, ja minun tehtäväni oli pitää se yhdessä ja myös piilottaa se maailmalta. Se vei kaiken voimani. Olen varmaan 10 -vuotias.

Saadaksesi paremman käsityksen siitä, millaista liikaa Bathory viittaa, tutustu rumpali Jeremy Spencerin äskettäin julkaistuun omaelämäkertaan Death Punch’d. Siinä Spencer kertoo kamppailuistaan ​​riippuvuuden kanssa ja menneisyytensä voimakkaasti turmeltuneesta elämäntavasta, hänen hyväksikäytönsä aina kuolemasta kokaiinin yliannostukseen Mandalay Bayn sviitissä ja erityisen röyhkeään kohtaan, jossa hän puhuu seksistä turvoksissa, ulosteissa Porta-Johns kesän festivaalikierroksella.

Luin kirjan. Itse asiassa hän on hyvin vaatimaton, Bathory sanoo. Tarkoitan, mitä tapahtui, mitä olin todistamassa, en usko, että on olemassa kustantajaa, joka antaisi sen ulos. Tämä kirja on itse asiassa kastroitu versio totuudesta. Kiertueella tapahtuu hulluja asioita, kuten 'Voi luoja.' En usko, että voit itse tulostaa näitä asioita.

Lopulta Spencer puhdistui, samoin kuin muu bändi, jolla oli päihdeongelmia.

Nämä vaivat kertovat musiikistaan.

Five Finger Death Punchin viimeisimmällä levyllä The Wrong Side of Heaven and the Righteous Side of Hell, Volume 2, toinen kahden albumin setistä, joka on myynyt yli 600 000 kappaletta yhteensä, bändi kattaa perinteisen folk of House of the Risingin Sun, sävellys taistelusta henkilökohtaisten demonien kanssa.

Kappale sijoitettiin alun perin New Orleansiin, mutta he vaihtavat sijainnin Las Vegasiksi.

Tämä laulu kertoo uhkapelistä ja juomisesta, ja Ivanilla (Moody, laulaja) oli nämä ongelmat, Bathory sanoo. Asuessaan Las Vegasissa kaikki on saatavilla, ja hänellä oli ongelma juomisen ja pelaamisen kanssa. Kappale tuli hänelle tosi.

Mutta bändin adoptoitu kotikaupunki - joka perustettiin alun perin Los Angelesiin vuonna 2005 - on tarjonnut ryhmälle enemmän kuin ilmeiset kiusaukset voittaa.

mikä on tom cruisen nettovarallisuus

Luulen, että Las Vegas lisäsi musiikkiimme jonkin verran kirkkautta, Bathory selittää. Las Vegas on paljon liberaalimpi kaikessa - se on paljon liberaalimpi ampuma -aseiden suhteen, se on paljon liberaalimpi moraalin suhteen. Joten minusta tuntuu, että Las Vegas, joka on vapaa kaikin tavoin, antaa sinulle myös tämän ajattelutavan.

Bändi on ankkuroitunut Las Vegasiin ja nauhoittanut albumeitaan kaupungissa tuottaja Kevin Churkon kanssa, jonka The Hideout -studio on kasvanut Five Finger Death Punchin menestyksen myötä ja houkutellut töitä, kuten Papa Roach, Hellyeah ja Rob Zombie. kirjaaan paikallisesti.

Lisäksi Bathory ja hänen bändikaverinsa ovat aktiivisia sotilasyhteisössä täällä ja muualla, keräävät rahaa veteraanien tarkoituksiin ja vierailevat Nellisin ilmavoimien tukikohdassa.

Bathory käynnistää Las Vegasissa toimivan voittoa tavoittelemattoman järjestön Home Deployment Project, joka auttaa kodittomia veteraaneja.

Hänen tarkoituksenaan on rakentaa jonkinlainen yhteisökeskus, jossa eläinlääkäreillä on paikka hengailla ja auttaa toisiaan.

Alusta alkaen Five Finger Death Punch on ollut suuri sotilaiden kanssa.

Bändin ääni, vaikka siinä käytetään paljon radiovalmiita melodioita, herättää usein raskaita taisteluja: Bathory ja kitaristi Jason Hook myyvät thrash-riffejä raskaina säiliön askelmina, Moody haukkuu sanoituksiaan kuin harjoituskersantti, joka puhuu laiskojen rekrytoitujen joukolle, Spencer's kontrabassorummutus vastaa matonpommituksen väkivaltaista jyrinää,

Bändin konserttien aikana Moody kysyy rutiininomaisesti yleisöltä, kuka heistä palvelee tai on palvellut asevoimissa.

Se on yli 50 prosenttia yleisöstä, Bathory sanoo tavanomaisesta vastauksesta. Nämä kaverit olivat siellä alusta asti. Ensimmäisestä levystä lähtien puhuin siitä, että olen taistelutaiteilija ja en ota askelta taaksepäin, kuinka epäonnistuminen ei ole vaihtoehto. Monet sotilaat liittyvät tähän ja mentaliteettiin, että emme yksinkertaisesti voi epäonnistua. Sodassa toinen paikka ei ole vaihtoehto.

Sama pätee raskasmetalliin.

Esikatselu

Viiden sormen tappoisku

20.00 perjantai

paljonko rajon rondo on arvoinen

Yhteinen Hard Rock -hotellissa, 4455 Paradise Road

49,50 $-89,50 $ (888-929-7849)