Flamingo Las Vegasissa avaa pihviravintolan ensi vuonna

Renderöinti Bugsy & Meyerin pääpalkistaBugsy & Meyer'sin pääbaarin renderöinti, jonka odotetaan avautuvan vuoden 2020 alussa Flamingossa. (Caesars Entertainment) Bugsy & Meyer'sin The Count Room Speakeasy -esitys, jonka odotetaan avautuvan vuoden 2020 alussa Flamingossa. (Caesars Entertainment) Bugsy & Meyer'sin ruokasalin ja raakabaarin renderöinti, jonka odotetaan avautuvan vuoden 2020 alussa Flamingossa. (Caesars Entertainment) Bugsy & Meyer'sin ruokasalin renderöinti, jonka odotetaan avautuvan vuoden 2020 alussa Flamingossa. (Caesars Entertainment)

Bugsy palaa Flamingoon - eikä vain haamuna, jonka on huhuttu roikkuvan ympäri vuoden.

Caesars Entertainment on investoinut yli 10 miljoonaa dollaria Bugsy & Meyerin pihviravintolaan, jonka odotetaan avautuvan lomakeskuksessa ensi vuoden alussa.

Nimi, kuten arvata saattaa, on kunnianosoitus Benjamin Bugsy Siegelille ja liikekumppanille Meyer Lanskylle, joka avasi lomakeskuksen, ensimmäinen laatuaan aloittavalla Stripillä, vuonna 1946. Bugsy tapettiin kuuluisasti Beverly Hillsissä seuraavana vuonna - kuulemma Flamingon ongelmien vuoksi - joten ehkä on hieman ironista, että tämä on toinen hänen nimensä saanut Las Vegas -ravintola. Toinen on Siegelin 1942 El Cortezissa, toinen Bugsyn juoksupaikoista.kuinka paljon Larry King on arvoinen

Lansky -perhe on mukana hankkeessa ja auttaa luomaan osan sen tuotteista.

kuinka vanha painijan pisto on

Flamingon edustajat sanovat, että uusi paikka on suunniteltu ruokailukokemukseksi, jossa on selvästi retro -tunnelma. Las Vegasin ohittaman kevyen kiihkeyden edistämiseksi se tulee takamatkalle faux-leipomon kautta, ja vieraat kulkevat keittiön ohi ja jäähdytin esittelee ravintolan laajan valikoiman kuivattua lihaa. Bugsy & Meyer'sillä on myös oma puheohjelma, The Count Room, joka ei varmasti aiheuta samaa ahdistusta kuin aikoina, jolloin laskutoimitukset olivat hieman löysät.

Kuivakypsytettyjen 45–60 vuorokauden ikäisten naudanlihan palojen lisäksi, mukaan lukien 60 päivän Chicagon leikattu luusilmä ja tuonti Wagyu, se tarjoilee karitsan satulaa, lyhyitä kylkiluita, pihvi Diane ja sellaisia ​​jälkiruokia kuin Baked Alaska, Mansikat Romanoff ja monikerroksinen mille-feuille bourbon-mousselineella. Vieraat, jotka istuvat pääravintolan raakabaarissa, saavat läheltä ja henkilökohtaista katselua ostereita kaatavista kokkeista ja merenelävistä valmistettavien tornien rakentamisesta.

Mitä tulee cocktaileihin, siellä on pöydän vieressä oleva vanhanaikainen kärry, ja rommi on voimakkaasti esillä.

Sisustus on vaaleaa ja tummaa puuta, jossa on värejä, ja flamingokuvia ja mustavalkoisia vintage-valokuvia esitetään kaikkialla.

Bugsy & Meyer's Steakhouse sijaitsee Flamingon kuuluisan Wildlife Habitatin pääsisäänkäyntiä vastapäätä, ja se korvaa lomakeskuksen Center Cutin, Cafe To Go: n ja Laurel Loungen.

evander holyfieldin nettovarallisuus Forbes 2018