Fort Churchillin linkki veriseen, epävakaaseen aikakauteen

59700845970084

Aavemaiset Adobe -rauniot merkitsevät paraati -alueen kehää Fort Churchillissä, Nevadan ensimmäisessä sotilasrakennuksessa, Carson Cityn ja Fallonin välissä. Valtion historiallisena puistona säilynyt Fort Churchill tutustuttaa kävijät myrskyisään aikaan juuri ennen Nevadan osavaltion saamista.

Ainutlaatuinen Nevadan puistojen joukossa, Fort Churchillin laajennettu pinta -ala ihastuttavan Carson -joen varrella yhdistää läheiseen Lahontan -järven osavaltion virkistysalueeseen, joka suojaa elintärkeää virkistyskäytävää.

boogie wit da hupparin nettovarallisuus

Lyhyintä reittiä pitkin puisto on 352 mailin päässä Las Vegasista. Toteutettava Yhdysvaltain valtatie 95 pohjoiseen Fallonissa sijaitsevan Yhdysvaltain valtatien 50 risteykseen. Pysy tiellä 50, joka suuntautuu länteen kohti Carson Cityä. Käänny Silver Springsistä etelään US 95A: lla ja aja 8 mailia puiston sisäänkäynnille. Odota maksaa 5 dollarin sisäänpääsymaksu, jos olet Nevadan asukas tai 7 dollaria muille kuin asukkaille.

Pysähdy ensin vierailukeskuksessa, joka sijaitsee siviilien suojelukeskuksen työntekijöiden 1930 -luvulla restauroimissa kasarmeissa. Puiston päämajana toimiva tukeva rakennus sisältää näyttelyitä ja esineitä, jotka kertovat Fort Churchillin historiasta, luonnon ominaisuuksista ja alueen alkuperäiskansoista. Puisto kattaa sisällissodan aikaisen linnoituksen jäänteet, lähellä Bucklandin asemaa ja viereisen 3200 hehtaarin Carson River Ranchesin. Fort Churchillissä on piknikalueita, kaksi leirintäaluetta, ryhmäalueita ja kilometrejä polkuja, jotka on kehitetty vapaaehtoisten avustuksella.

Puuvillapuiden varjostama suosittu piknik -alue sijaitsee lähellä Carson -jokea. Piknikit nauttivat rauhallisesta ympäristöstä, ja lintuparvet ovat kiireisiä yläpuolella. Alueen virkistysmahdollisuus houkuttelee lintuharrastajia, melojia, melojia, vaeltajia, maastopyöräilijöitä, ratsastajia ja valokuvaajia.

Tärkein leirintäalue, jossa on 20 paikkaa, on piknikalueen ja luontokeskuksen välissä. Alkeellisempi 11 yksikön leirintäalueen alajoki houkuttelee ratsumiehiä aitauksineen, vesikaivoineen ja hevosvaunujen liikkumavaran kanssa. Kummallakaan leirintäalueella ei ole kytkentöjä. Leirintäalueet ovat saatavilla saapumisjärjestyksessä. Nevadan asukkaat maksavat 15 dollaria leirintäalueiden yöpymisestä, kun taas ulkomaalaiset maksavat 17 dollaria.

Komea kaksikerroksinen rakennus, Bucklandin asema seisoo Yhdysvaltain 95A: n varrella noin puoli kilometriä etelään puiston sisäänkäynnistä, jossa valtatie ylittää joen. Pioneerin karjankasvattaja Samuel Bucklandin vuonna 1870 rakentama kunnostettu hotelli oli merkittävä paikka alueen historiassa, ja sen menneisyys kietoutui läheisen linnoituksen historiaan. Kiinteistö tuli osaksi puistoa vuonna 1997. Vierailijat maksavat 1 dollarin museomaksun kiertääkseen kunnostetun sisustuksen.

Yrittäjäinen Buckland saapui vuonna 1859 karjatilaan ja perustamaan tienrakennuksen joen jälkeiselle maahanmuuttajapolulle. Vuoteen 1860 mennessä Buckland oli korvannut alkuperäisen teltan maatilalle, joka toimi kauppapaikkana, tavernana ja hotellina. Hän lisäsi vaunujen korjaus- ja sepänpalvelut, laitumet, karjan, rakensi kastelujärjestelmän vesikasveille ja veloitti tietullin rakennetun sillan käyttämisestä joen yli.

miksi michel le puhuu noin

Toukokuussa 1860 ongelmat alkuperäiskansojen Paiutes kanssa uhkasivat koko aluetta. Valkoiset miehet, jotka työskentelivät maanpäällisellä reittiasemalla, sieppasivat ja hyväksikäyttivät kaksi nuorta Paiute -naista. Kostoksi Paiutes tappoi valkoiset miehet ja poltti aseman. He veivät pelastetut tytöt takaisin leirilleen Pyramid Lakeen. Siitä alkoi tuhoisa pyramidijärvisota.

Carson Cityn majuri William Ormsby kokosi 105 miliisin vapaaehtoista Bucklandin asemalle. Hän marssi heidät tappioon väijytyksessä, jossa hän ja 75 muuta kuolivat. Aluejohtajat vaativat apua liittohallitukselta, joka määräsi armeijan kapteeni Joseph Stewartin rakentamaan sotilaspylvään Pyramid -järven ja Walker Lake Paiute -leirien väliin. Fort Churchillin rakentaminen alkoi heinäkuussa 1860. Sota päättyi, kun Stewartin joukot voittivat Paiutesin.

Nevadasta tuli 36. osavaltio 31. lokakuuta 1864.

kuinka paljon rahaa ariana grandella on

Linnoitus toimi unionin armeijan tärkeimpänä toimittajana sisällissodan aikana, mutta se hylättiin vuonna 1869.

Kun armeija huutokaupasi pelastettavaa materiaalia linnoituksessa, Samuel Buckland osti kaiken 750 dollarilla, jättäen vain adobe -seinät seisomaan. Jotkut materiaalit menivät hänen uuden hotellin rakentamiseen lähellä jokea.

Margo Bartlett Pesekin sarake ilmestyy sunnuntaisin.