Frances McDormand pohtii saniaisen pelaamista Nomadlandissa

Frances McDormand esittää elokuvassa saniaista, leskiä, ​​joka asuu tiellä pakettiautossaan.Frances McDormand kuvaa saniaista, leskeä, joka asuu tiellä pakettiautossaan elokuvassa Nomadland. Valokuva Kohteliaisuus Searchlight -kuvista. © 2020 20th Century Studios Frances McDormand kuvaa saniaista, leskeä, joka asuu tiellä pakettiautossaan elokuvassa Nomadland. Valokuva Kohteliaisuus Searchlight -kuvista. © 2020 20th Century Studios Frances McDormand kuvaa saniaista, leskeä, joka asuu tiellä pakettiautossaan elokuvassa Nomadland. Valokuva Kohteliaisuus Searchlight -kuvista. © 2020 20th Century Studios

Hän sai sinut näyttämään. Kerran. Kahdesti. Frances McDormand on hyvä tällaisessa asiassa.

paha lusikkabuffet las vegasissa

Juuri kun olet vakuuttunut siitä, että hän on raskaana oleva poliisi Minnesotasta, hänestä tulee murheen vaivaama äiti, joka kaataa raivonsa mainostauluille.

Seitsemän kertaa Oscar-ehdokas sanoo, että kaikki on päivän työtä. Olen harjoitellut teeskentelyä 38 vuotta tai enemmän. Tai ehkä siitä on 63 vuotta. En todellakaan tiedä, 63-vuotias sanoo Zoom-haastattelussa.Hän on hauska ilman tarkoitusta olla sellainen. Sanotaan, että 63 vuotta, hän vaatii.

Pointti on siinä, että minussa on ydin, jonka jaan kaikkien hahmojeni kanssa. Se on myös Mildred Hayesissa (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) ja Marge Gundersonissa (Fargo). Nyt se on syvälle upotettu saniaiseen (Nomadland).

Rooli voi ansaita McDormandille kolmannen kultapatsaan sunnuntain Oscar -gaalassa. Tämä joltain, joka kerran ajatteli, älä kiinnitä minuun enempää huomiota. Se menee vain päähäni.

Näin ei todellakaan ole yksityisnäyttelijän kohdalla, joka jakaa elämänsä aviomiehensä Joel Coenin kanssa.

Hänen isompi tavoitteensa: Haluan aloittaa keskusteluja, jotka johtavat todelliseen muutokseen.

Nomadland voi edistää tällaisia ​​keskusteluja. Se on intiimi muotokuva saniaisesta (McDormand), leskestä, joka on asunut tiellä pakettiautossa henkilökohtaisen tragedian jälkeen. Se on myös silmiä avaava katsaus kasvavaan heimoon, joka omaksuu paimentolaista elämää nyky-Amerikassa.

Review-Journal: Kuka on saniainen Nomadlandissa sinulle?

Frances McDormand: Hän on nainen matkalla joukossa vanhuksia, jotka etsivät elämää. Nämä ovat kokeneita ihmisiä, mutta lähestyin häntä todella lapsellisella laadulla. Hänellä oli määrätyt säännöt suurimman osan elämästään naimisissa. Kun hän astuu tielle, mahdollisuudet ovat avoinna ja hänen omavaraisuutensa testataan. Toivoin, että yleisö ei välitä hänestä, mutta on vain innoissaan siitä, mitä on seuraavan kulman takana.

Millainen vastaus sinulla on tähän hahmoon?

Ystäväni todella haastatteli minua nähtyään Nomadlandin ensimmäisen kerran, ja se oli fantastista. Hän vain käynnisti nauhurin ja alkoi esittää kysymyksiä. Keskustelimme loistavasti hahmostani, Fern, kun hän kertoi minulle, hän on dosentti (vapaaehtoinen opas). Hän ei ole vain opas, vaan dosentti, joka on koulutettu samalla tavalla kuin joku, joka veisi toisen henkilön museon läpi. Se on kuin sanon: Tässä on tosiasiat, jotka sinun on tiedettävä tästä nomadimaailmasta. Minä johdan heitä, ohjaan heitä ja työnnän heidät uuteen perspektiiviin.

Eikö ollut sellaista kohtaa, että aiot vain tuottaa elokuvan, mutta et ole siinä?

Kyllä, luin tämän kauniin kirjan ja halusin tuottaa sen. Siellä oli kohta, jossa Linda May oli päähenkilö. Aioin esittää Linda May -hahmon. Sitten kävi selväksi, että siitä kehittyy erillinen kertomus kuin kirja. Päätin osallistua elokuvaan siinä vaiheessa.

Työnnettiinkö saniainen pois keskiluokan karusellilta? Muistatko lähtenyt kotoa?

Hän teki elämänvalintoja. Ero minun ja saniaisen välillä on se, että jätin amerikkalaisen työväenluokan taustan 17-vuotiaana enkä koskaan palannut takaisin. Fern teki suuren valinnan, joka oli samaistuminen Bo -nimiseen mieheen. Hän rakastui ja se määräsi seuraavat 45 vuotta hänen elämästään. Hänen elämänsä ja minun elämäni lanka risteytyi vasta, kun hän oli 61 -vuotias ja osui tielle. Tein sen 17 -vuotiaana.

Kerro meille ampumisesta.

Se ei ollut perinteinen kahden tai kolmen kuukauden kuvaus. Ammuimme yli viiden kuukauden ajan viidessä osavaltiossa, joiden välissä oli seisokkeja odottamaan vuodenaikojen vaihtumista. … Se oli hieno setti. Suurin osa asuistani ostettiin paikan päältä eri Pelastusarmeijan kaupoista.

Mitä elokuva kertoi sinulle ikääntymisestä?

Kun tein kolme mainostaulua, joku sanoi: Lähikuva Frances McDormandin kasvoista on kuin vierailua kansallispuistossa. Tykkäsin todella tuosta kommentista! Muutamattomassa ikääntymisessä on jotain, joka antaa perspektiiviä. Elokuvassa olemme kaikki aikuisia ihmisiä. Henkilökohtaisesti vanhetessani yksi tärkeimmistä asioista minulle on, että minun on oltava ympäristössä, jossa solurakenteeni palaa sisään ja ruokkii sitä. Se ei ole betoni ja tiili. Se on likaa. Rakastan olla luonnossa, missä ammuttiin Nomadlandia.

Mikä on suosikki tapa viettää sunnuntai?

Hyvä sunnuntai on kävely. Näen joitain koiria. Löydän rannan.