Freddie Mercuryn nettovarallisuus

Paljonko Freddie Mercury Worth on?

Freddie Mercuryn nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria

Freddie Mercuryn nettovarallisuus: Freddie Mercury oli brittiläinen laulaja / lauluntekijä ja muusikko, jolla oli nettovarallisuus 50 miljoonaa dollaria kuollessaan vuonna 1991 (inflaation sopeutumisen jälkeen). Hänen kuolemansa aikana vuonna 1991 Freddie omisti kiinteistöjä, joiden arvo oli inflaatiokorjattu, 40 miljoonaa dollaria, ja muita likvidejä varoja 13 miljoonan dollarin arvosta. Yhteensä hänen nettovarallisuutensa oli noin 50-60 miljoonaa dollaria.

Mercury tunnetaan parhaiten rock-yhtyeen Queen laulajana. Hänellä oli neljän oktaavin laulualue, ja hän tunnettiin räikeästä ja teatraalisesta näyttelijäpersoonastaan. Lauluntekijänä hän sävelsi monia hittejä Queenille, mukaan lukien Bohemian Rhapsody, Killer Queen, Somebody to Love, Don't Stop Me Now, Crazy Little Thing Called Love ja We Are the Mestareita. ' Queenin kanssa tekemänsä työn lisäksi Freddie johti soolouraa ja toisinaan tuotti musiikkia ja vieraili tähdellä muusikkona (piano tai laulu) muille taiteilijoille.

Koska Mercury kuoli AIDS-komplikaatioista vuonna 1991, hänet on otettu postuumisti Rock and Roll Hall of Fameen (2001), Ison-Britannian Music Hall of Fameen (2004) ja Songwriters Hall of Fameen (2003) Queenin jäsenenä. , ja bändi sai tähden Hollywoodin kuuluisuudella vuonna 2002. Myös vuonna 2002 Freddie sijoittui # 58 BBC: n 100 suurimman britin kyselyyn. Vuonna 2005 Blenderin ja MTV2: n järjestämässä kyselyssä Mercury luokiteltiin kaikkien aikojen suurimmaksi mieslaulajaksi. Vuonna 2008 'Rolling Stone' -toimittajat sijoittivat hänet 18. sijalle kaikkien aikojen 100 suurimman laulajan listalle, ja 'Classic Rock' -kysely äänesti hänet kaikkien aikojen suurimmaksi rock-laulajaksi.

Aikainen elämä: Freddie Mercury syntyi Farrokh Bulsarana 5. syyskuuta 1946 Kivikaupungissa, Sansibarin sulttaanikunnassa (nykyisin Tansania). Freddie varttui Intiassa vanhempiensa Bomin, Jerin ja sisaren Kashmiran kanssa ja aloitti pianotunteja 7-vuotiaana. Hän alkoi käydä Bombayn lähellä sijaitsevassa Pyhän Pietarin koulussa, sisäoppilaitoksessa, 8-vuotiaana, ja 12-vuotiaana hän perusti rock and roll-cover-yhtyeen nimeltä Hectics. Elohopea alkoi käyttää nimeä Freddie Pietarissa, ja myöhemmin hän opiskeli Pyhän Marian koulussa Mumbaissa.

Vuonna 1964 Bulsaran perhe muutti Middlesexiin, Englantiin, ja Freddie osallistui Isleworthin ammattikorkeakouluun ja valmistui Ealing Art Collegesta taiteen ja graafisen suunnittelun tutkinnolla vuonna 1969. Mercury työskenteli sitten Kensington Marketilla, jossa tuleva kuningatarrumpali Roger Taylor oli yksi hänen työtoverinsa. Freddie liittyi muutamiin bändeihin, mukaan lukien Ibex ja Sour Milk Tea, ennen kuin hänestä tuli Taylorin ja kitaristi Brian Mayn muodostaman Smile-yhtyeen laulaja huhtikuussa 1970. Basisti John Deacon liittyi yhtyeeseen vuonna 1971, ja Mercury päätti uudesta bändistä. tulisi kutsua kuningattareksi ja suunnitella heidän logonsa, 'kuningatarharja'.

Ura: Elinaikanaan Mercury julkaisi 14 studioalbumia Queenin kanssa, mukaan lukien Queen II (1972), Sheer Heart Attack (1974) ja News of the World (1977) sekä kaksi sooloalbumia, 1985 Mr. Bad Guy ja 1988: n Barcelona. Queen's 'Greatest Hits' (1981) on Ison-Britannian myydyin albumi, ja se on myynyt yli 25 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti, ja se on sertifioitu 22x Platinum Isossa-Britanniassa ja 8x Platinum Yhdysvalloissa Queenin debyyttialbumi julkaistiin. heinäkuussa 1973, ja kaikki heidän albuminsa on sertifioitu kultaiseksi tai korkeammaksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Queen sävelsi myös partituurin vuoden 1980 elokuvalle 'Flash Gordon', joka julkaisi ääniraidan saman vuoden joulukuussa. Suurin osa kappaleista oli instrumentaalisia, mutta Mercuryn ja Mayn laulama single Flash rikkoi kolmen maan kärkikartan. Freddie kuoli albumin 'Made in Heaven' äänityksen aikana, ja koska hän tiesi, että hän ei tee sitä kauemmin, hän äänitti laulu- ja pianopartioita, kun pystyi ja käski Mayn, Taylorin ja Deaconin lopettamaan kappaleet myöhemmin. Bändi julkaisi albumin marraskuussa 1995, ja he omistivat sen 'Freddie Mercuryn kuolemattomalle hengelle'.

(Kuva: Michael Montfort / Michael Ochsin arkisto / Getty Images)

Henkilökohtainen elämä: Freddie oli suhteessa Mary Austiniin vuosina 1970–1976, ja he asuivat yhdessä West Kensingtonissa. Suhteen aikana Mercuryllä oli suhde Elektra Recordsin johtajan David Minnsin kanssa, ja hänen romanttinen suhde Austiniin päättyi sen jälkeen, kun hän kertoi hänelle seksuaalisuudestaan. Freddie ja Mary pysyivät hyvinä ystävinä, ja hän sanoi pitävänsä Austinia ainoana todellisena ystävänään. Myöhemmin hänellä oli suhteita saksalaisen ravintola-ravintolan Winfried Kirchbergerin ja kampaajan Jim Huttonin kanssa. Mercury piti Huttonia aviomiehenä, ja nämä kaksi olivat yhdessä vuodesta 1985 Freddien kuolemaan vuonna 1991.

Sairaus ja kuolema: Jim Hutton on sanonut, että Freddielle todettiin aids huhtikuussa 1987, vaikka Mercury ei vahvistanut julkisesti sairautensa vasta 23. marraskuuta 1991. Freddie kuoli seuraavana päivänä 45-vuotiaana ja virallinen kuolinsyy oli mainitaan AIDSista johtuvana keuhkoputkien keuhkokuumeena. Hänen hautajaiset pidettiin Länsi-Lontoon krematoriossa 27. marraskuuta, ja vain Mary Austin tietää, mihin hänen tuhkansa on haudattu. Elohopea jätti suurimman osan omaisuudestaan ​​ja varallisuudestaan ​​Austinille, luovuttamalla loput vanhemmilleen ja sisarelleen ja siirtäen osan varoista jakamiseen kokille, henkilökohtaiselle avustajalle, kuljettajalleen ja Huttonille.

Perintö: Mercuryn kappaleet ovat edelleen suosittuja lähes kolme vuosikymmentä hänen kuolemansa jälkeen, ja sekä Bohemian Rhapsody että We Are the Champions on äänestetty kaikkien aikojen parhaaksi kappaleeksi useissa kyselyissä. Queen jatkaa Freddien kappaleiden esittämistä kaikkialla maailmassa Adam Lambertin johdolla, ja yhtye sai Grammy Lifetime Achievement Award -palkinnon vuonna 2018. Mercury on kunniamerkitty patsailla Lontoon West Endissä (Dominion Theatre, Queen-musikaalin koti). We Will Rock You ') ja Montreux, Sveitsi sekä vuoden 1999 Royal Mail -leima, ja hänellä on ollut kaksi kadua, asteroidi ja sammakon suku, jotka on nimetty hänen mukaansa. Freddie otettiin mukaan San Franciscon Rainbow Honor Walk -kilpailuun vuonna 2019, ja vuonna 1992 Queen järjesti Freddie Mercury Tribute -konsertin AIDS-tietoisuuteen ja perusti The Mercury Phoenix Trustin. Elohopea on kuvattu lavalla näytelmissä '' Elohopea: Kivenjumalan jälkimaailma ja ajat '' ja '' Royal Vauxhall '', ja Rami Malek voitti Oscar-palkinnon ja useita muita palkintoja Freddie-elokuvastaan ​​Bohemian Rhapsody -elokuvassa vuonna 2018.

Palkinnot ja kunniamerkit: Ennen kuolemaansa Mercury voitti useita Brit Awards, Ivor Novello Awards, Juno Awards ja British Video Awards sekä American Music Award, Golden Lion Award ja Worldwide Music Award. Postuumisti Freddie voitti Brit Awardin erinomaisesta panoksesta musiikkiin vuonna 1992, ja Bohemian Rhapsody, We Will Rock You ja We Are the Champions otettiin mukaan Grammy Hall of Fameen. Elohopea oli myös ehdolla neljään Grammyyn kuningattaren kanssa.

Freddie Mercuryn nettovarallisuus

Freddie Mercury

Nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 5. syyskuuta 1946 - 24. marraskuuta 1991 (45 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 9 tuumaa (1,77 m)
Ammatti: Urkuri, kosketinsoittaja, pianisti, levytuottaja, laulaja-lauluntekijä, laulaja, muusikko
Kansalaisuus: Yhdistynyt kuningaskunta
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu