Ravintolan työntekijöille tarjotaan ilmaisia ​​elintarviketurvallisuusvideoita

National Restaurant Association tarjoaa ServSafe Food Handler -kurssin ilmaiseksi ...National Restaurant Association tarjoaa ServSafe Food Handler -kurssin ilmaiseksi huhtikuun loppuun asti. (Getty Images)

Kun ravintolat harkitsevat COVID-jälkeistä polkuaan toipumiseen, yksi asia on varma: asiakkaiden luottamus siihen, että ruokaa käsitellään turvallisesti, on avaintekijä ruokasalien onnistuneessa avaamisessa. Ravintola -alan työntekijöiden valmistautumisen helpottamiseksi National Restaurant Associationin ServSafe -ohjelma, joka kouluttaa työntekijöitä elintarviketurvallisuuteen, tarjoaa ilmaisia ​​kursseja kuukauden loppuun asti.

Organisaatio luopuu 30. huhtikuuta asti verkkomaksun tarjoamastaan ​​ServSafe Food Handler -koulutuskurssista. Kurssin suorittaneet saavat suoritustodistuksen.

Se on kahden tunnin ohjelma, joka on suunniteltu eturivin työntekijöille-ihmisille, jotka joutuvat todella koskettamaan ruokaa, puhtaita linja-autopöytiä-ymmärtämään todella elintarviketurvallisuuden ydintekijät, kertoo Larry Lynch, tieteen ja teknologian johtaja teollisuus National Restaurant Associationille.Tällä välin ServSafe on auttanut ravintoloita sopeutumaan nouto- ja jakelupalveluiden todellisuuteen niiden ruokailutilojen ollessa suljettuina. Otsikko ServSafe Takeout: COVID-19-varotoimet ja ServSafe-toimitus: COVID-19-varotoimet, jokainen on suunniteltu parantamaan elintarvikkeiden turvallista käsittelyä koronavirusepidemian aikana. Ne ovat saatavilla englanniksi tai espanjaksi ja kestävät 10–15 minuuttia.

Haluamme varmistaa, että prosessi on turvallinen, Lynch sanoo uusista liiketoimintamalleista, joita ravintolat ottavat käyttöön. Samalla haluamme vakuuttaa yleisön siitä, että ravintola -ala tekee kaikkensa saadakseen yhteyden kaikkiin ketjuun varmistaakseen, että toimitusjärjestelmä on turvallinen.

Sekä koulutusvideot että Food Handler -kurssi ovat saatavilla verkossa osoitteessa Serv Safe.com .