Vapauta uuni kiitospäivänä

(Thinkstock)(Thinkstock)

Haluatko vapauttaa uunitilaa kiitospäivänä? Tässä on muutamia pieniä laitteita, joiden avulla voit siirtää taakkaa, suosittelevat Sur La Table ja Williams-Sonoma. Suurin osa niistä on saatavilla myymälöissään ja verkkosivuillaan sekä muiden jälleenmyyjien kautta.

Waring Digital Rotisserie Turkey Fryer (500 dollaria): Haluatko paistaa kalkkunasi, mutta varovainen yrittäessäsi tehdä sitä ulkona? Tämän laitteen avulla voit tuoda prosessin sisälle ja valmistaa 14 kilon linnun 45-60 minuutissa.

Wolfgang Puck -paineuuni (249 dollaria): Voit käyttää tätä työtasolaitetta kalkkunan paahtamiseen, mikä vapauttaa tilaa itse uunissa. 14 kilon kalkkuna voidaan paistaa siinä alle tunnissa.Sansaire Sous-Vide-upotuskiertovesipumppu (199,95 dollaria): Sous vide-muoviin suljetun ruoan valmistusprosessi vedessä pitkään huolellisesti säädetyissä lämpötiloissa-ei ole murtunut ravintolan keittiöstä ja kotiin, koska suurin osa siihen käytetyt laitteet olivat kalliita ja kohtuuttomia. Sansaire on pitkä, ohut laite, jota voidaan käyttää minkä tahansa astian kanssa veden talteenottoon. Käytä sitä lihan, munien ja muiden kypsentämiseen.

Painekattilat (noin 20 dollaria ja enemmän): Kyllä, painekeitin on palannut, eikä tämä ole laite, jota muistat äitisi tai isoäitisi käyttävän; nykyaikaiset painekattilat ovat turvallisia ja kehittyneempiä, ja sähkömallit eivät vaadi liesitasoa. Käytä sitä keittojen, patojen, vihannesten ja lihan kypsennyksen nopeuttamiseen.

Hitaat liesit (noin 15 dollaria ja enemmän): Myös hitaat liesit ovat muuttuneet vuosien varrella. Monet ovat ohjelmoitavia ja niissä on digitaaliset säätimet, ja ne voivat asettaa itsensä pitämään ruoan lämpimänä kypsennyksen päätyttyä. Niitä voidaan käyttää mihin tahansa keitosta jälkiruokaan, joko ruoanlaittoon tai vain lämpimänä pitämiseen.