Ranskalainen sipulihampurilainen Topgolfissa herättää klassisen keiton

Ranskalainen sipulihampurilainen Topgolfissa MGM Grandissa on mehukas, 7 unssin hampurilainen, joka on sijoitettu pretzelille ...Ranskalainen sipulihampurilainen Topgolfissa MGM Grandissa on mehukas, 7 unssin hampurilainen, joka on sijoitettu pretzel-pullaan ja jonka päällä on sekä karamellisoitua että rapeaa sipulia, Gruyere-juustoa ja piparjuurta Dijonia. (Topgolf)

Ranskalainen sipulikeitto on herkullista, mutta ehkä ei niin täyttävää kylminä talvipäivinä. Esittelyssä sydämellisempi vaihtoehto: ranskalainen sipulihampurilainen Topgolfissa MGM Grandissa.

Se on mehukas, 7 unssin hampurilainen, joka on sijoitettu pretzel-pullaan ja jonka päällä on sekä karamellisoitua että rapeaa sipulia, Gruyere-juustoa ja piparjuurta Dijonia.

Se on 16 dollaria ja osa syksyn/talven ruokalistaa, joka sisältää myös Buffalo -kanan dippi tortillalastuilla, 12 dollaria; juustoiset makaronipurut, 10 dollaria; ja kolme mini-hot dogia, joista toisessa on pimento-juustoa, toisessa ladatut tater-totsit ja juustohampurilaisversio, 15 dollaria.