Gabby Douglasin nettovarallisuus

Paljonko Gabby Douglas on arvoinen?

Gabby Douglasin nettovarallisuus: 4 miljoonaa dollaria

Gabby Douglasin nettovarallisuus: Gabby Douglas on amerikkalainen olympialainen ja taiteellinen voimistelija, jonka nettovarallisuus on 4 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten siitä, että hän on vuoden 2012 olympialaisten voimistelun mestari ja jäsen kullan voittaneissa amerikkalaisissa voimistelujoukkueissa vuosina 2012 ja 2016.

Aikainen elämä: Gabrielle Christina Victoria Douglas syntyi 31. joulukuuta 1995 Newport Newsissä Virginiassa. Hänen vanhempansa Timothy Douglas ja Natalie Hawkins-Douglas kasvattivat häntä Virginia Beachillä. Hänellä on kolme vanhempaa sisarusta: sisaret Arielle ja Joyelle sekä veli Johnathan.

Douglas aloitti voimistelun ensimmäisen kerran kuuden vuoden ikäisenä, kun hänen sisarensa suostutteli äitinsä ilmoittautumaan hänet voimisteluluokkiin. Hän eteni nopeasti harjoittelunsa kautta, ja kahdeksanvuotiaana hän oli voittanut tason 4 voimistelun otsikon Virginian osavaltion mestaruuskilpailuissa 2004. Hänen tulevaisuutensa voimistelussa näytti erittäin lupaavalta, joten kun hän oli 14-vuotias, hän muutti Des Moinesiin Iowaan voidakseen treenata kokopäiväisesti tunnetun voimisteluvalmentajan Liang Chow'n kanssa, vaikka hänen perheensä jäi Virginiaan. Iowassa ollessaan hän asui Travisin ja Missy Partonin kanssa yhdessä heidän neljän tyttärensä kanssa, yksi Partonin tytöistä myös kouluttanut Chowia. Huolellisen harjoittelunsa vuoksi hän on ollut kotikoulussa kolmannesta luokasta lähtien.

Ammatillinen voimisteluura: Vuonna 2008 Douglas teki kansainvälisen debyyttinsä US Classicissa Houstonissa, Texasissa. Tuossa tapahtumassa hän sijoittui 10thall-around-rankingissa. Samana vuonna hän sijoittui 16thvuoden 2008 Visa-mestaruuskilpailuissa Bostonissa, Massachusettsissa. Sijoitustensa vuoksi hän ei ollut kelvollinen vuoden 2008 nuorten naisten maajoukkueeseen. Sitten, vuonna 2009, hän kärsi takaiskusta, kun hän mursi ranteen kasvulevyn. Vahinko sai hänet kaipaamaan vuoden 2009 Covergirl US Classic -tapahtumaa eikä pystynyt toimimaan täydellä teholla vuoden 2009 Visa-mestaruuskilpailuissa (hän ​​kilpaili vain tasapainopalkissa ja lattialla). Ylimääräisen nuoremman voimisteluuransa aikana hän kilpaili tapahtumissa, mukaan lukien vuoden 2010 Nastia Liukin Supergirl Cup, 2010 Pan American Championships ja 2010 CoverGirl Classic (joka oli hänen ensimmäinen eliittikokous).

Hän siirtyi vanhempaan voimisteluuraansa vuonna 2011, kun hän kuului Yhdysvaltain joukkueeseen, joka voitti kultaa City of Jesolo Trophyssa Italiassa, ja myös Yhdysvaltain joukkueeseen, joka voitti kultaa vuoden 2011 MM-kisoissa. Hän esiintyi hyvin myös yksin kilpailijana, voittamalla hopeaa epätasaisissa baareissa CoverGirl Classicissa Chicagossa tuona vuonna ja sitomalla pronssia baareihin Yhdysvaltain vuoden 2011 kansallisissa mestaruuskilpailuissa. Sitten, AT&T American Cupissa vuonna 2012, hän sai korkeimman kokonaispistemäärän naisten kilpailussa, vaikka hän oli vain varajäsen. Vuosi 2012 jatkoi vain paranemista Douglasille, koska hän oli Yhdysvaltojen joukkueen jäsen, joka voitti kultaa Tyynenmeren rannan mestaruuskilpailuissa. ja varmisti sitten ainoan taatun paikan Yhdysvaltain naisten olympiavoimistelijoukkueessa, kun hän sijoittui ensimmäiseksi all-around -kilpailussa vuoden 2012 olympialaisissa.

Douglas edusti Yhdysvaltoja vuoden 2012 kesäolympialaisissa Lontoossa yhdessä joukkuetoverinsa, Jordyn Wieberin, McKayla Maroney, Aly Raismanin ja Kyla Rossin kanssa. Yhdessä heidät tunnettiin nimellä 'Fierce Five', ja he voittivat joukkueiden kultamitalin Lontoon olympialaisissa. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun amerikkalainen joukkue voitti kultaa joukkuetapahtumassa sen jälkeen, kun Magnificent Seven (mukaan lukien voimistelijat kuten Shannon Miller, Dominique Moceanu, Kerri Strug ja Dominique Dawes) tekivät niin vuonna 1996 Atlantan kesäolympialaisissa. Hänen olympiavoitonsa ei pysähtynyt siihen. Kesän 2012 olympialaisissa Douglas voitti kultaa myös henkilökohtaisessa all-around-tapahtumassa. Hän teki historiaa tällä voitolla, ensimmäisenä afrikkalaisamerikkalaisena naisena (ja minkä tahansa kansallisuuden värisenä naisena), joka voitti tämän tapahtuman, ja myös vain neljänneksi amerikkalaisnaisena. Lisäksi hän on historian ensimmäinen amerikkalainen voimistelija, joka on voittanut joukkueen ja yksilöllisen kultamitalin samalla olympialaisilla.

(Kuva: Laurence Griffiths / Getty Images)

Lontoon olympialaisten jälkeen Douglas jatkoi kovaa harjoittelua ja kilpailua erilaisissa kansainvälisissä ja kansallisissa kilpailuissa ja palasi vuoden 2016 kesäolympialaisiin Rio de Janeirossa Yhdysvaltain naisten voimistelutiimin jäsenenä. Vuoden 2016 olympialaisissa hän voitti kolmannen olympiakultamitalinsa joukkuekilpailussa osana Final Five -tapahtumaa Simone Bilesin, Laurie Hernandezin, Madison Kocianin ja Aly Raismanin kanssa.

Muut työt ja projektit: Kilpailun ulkopuolella Douglas on osallistunut moniin muihin harrastuksiin ja projekteihin. Yksi näistä projekteista on omaelämäkerta '' Grace, Gold, and Glory: My Leap of Faith '', joka julkaistiin joulukuussa 2012 ja joka debytoi New York Timesin nuorten aikuisten bestsellerien listalla. Hän seurasi tätä toisella kirjallaan '' Raising the Bar '' vuonna 2013. Vuonna 2012 ilmoitettiin, että hän esiintyy Nintendon videopelin 'New Super Mario Bros. 2' mainoskampanjassa. Vuonna 2013 hän esiintyi Disney XD -näyttelyn Kickin It -muissa näyttelijärooleissa, joita hänellä oli ollut Undercover Boss -esityksessä vuonna 2018. Lisäksi Lifebleksi-tv-elokuva The Gabby Douglas Story esitettiin 1. helmikuuta 2014. Elokuvassa näytteli Imani Hakim, ja Douglas esitti kaikki voimistelun temput. Hänen oma todellisuusesityksensä, Douglas Family Gold, ensi-iltansa Oxygen-kanavalla toukokuussa 2016. Lisäksi 11. heinäkuuta 2016, täsmälleen seuraavana päivänä sen jälkeen, kun hänet nimitettiin vuoden 2016 Amerikan olympiajoukkueeseen voimistelua varten, hän esitteli uuden Barbie Shero Hänen mallinsa mukaan voimistelija Barbie -nukke.

Gabby Douglasin nettovarallisuus

Gabby Douglas

Nettovarallisuus: 4 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1995-12-31
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 4 m 11 tuumaa (1,5 m)
Ammatti: Voimistelija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu