Gabriel Iglesiasin nettovarallisuus

Paljonko Gabriel Iglesias on arvoinen?

Gabriel Iglesiasin nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria

Gabriel Iglesiasin palkka

20 miljoonaa dollaria vuodessa

Gabriel Iglesiasin nettovarallisuus ja palkka : Gabriel Iglesias on amerikkalainen näyttelijä, koomikko ja kirjailija, jonka nettovarallisuus on 40 miljoonaa dollaria. Iglesias on erittäin menestyvä stand-up-koomikko, joka kiertää ympäri maata esittäen stand-up myydyille omistautuneille faneille. Hän on myös julkaissut paljon komedian erikoisuuksia viime aikoina Netflixissä, missä hän on myös oman komediansa tähti.

Aikainen elämä : Gabriel Iglesias syntyi San Diegossa Kalifoniassa vuonna 1976 ja oli nuorin kuudesta lapsesta. Hän liikkui paljon lapsena, kutsumalla Riverside, Corona, Santa Ana, Baldwin Park ja Compton kotiin ennen kuin lopulta asettui Long Beachille.

Komedia-ura: Henkilökohtaisen tarinansa mukaan Gabriel Iglesias jätti turvallisen työpaikan matkapuhelinyrityksessä ja murtautui komediaan perheensä vastalauseista huolimatta. Hänen ensimmäinen iso tauonsa tapahtui vuonna 2000, jolloin hän esiintyi hetkeksi lasten komedian luonnosnäyttelyn yhdellä kaudella Kaikki jotka Nickelodeonissa Nick Cannonin ja Amanda Bynesin kanssa. Vuonna 2007 hän sai roolit ilmaista meksikolaista perhettä jaksossa Family Guy ja kaksosien ilmaiseminen TV-versiossa Keisarin uusi koulu varten Disney. Toinen tauko tuli, kun hän pääsi viimeiseen kahdeksaan stand-up-komedia-todellisuuskilpailun neljännellä kaudella Viimeinen koominen pysyvä , mutta hänet potkaistiin lopulta matkapuhelimen salakuljetuksesta näyttelyyn. Vuonna 2009 hänen DVD: nsä Gabriel Iglesias: En ole lihava ... olen pörröinen julkaisi Comedy Central. Kaksi vuotta myöhemmin verkosto tuotti Gabriel Iglesias esittelee Stand Up Revolutionia , stand-up showcase -ohjelma, jota isännöi Iglesias ja joka kesti kolme vuodenaikaa. Iglesias on myös onnistunut sijoittamaan komediamenestyksensä kunnolliseksi näyttelijäuraksi, esiintyessään useissa TV-sarjoissa ja elokuvissa, mukaan lukien pitkät elokuvat, kuten Taika Mike ja Kummitustalo 2 ja TV-ohjelmat, kuten Vaimoni ja lapseni , Ärsyttävän oranssin korkean fruktoosiseikkailut ja Moderni perhe .

Iglesias on ollut esillä tosi-tv-sarjoissa Pörröiset tauot tasaiset ja Fluffyn ruokaseikkailut , ja vuonna 2012 hänet nimitettiin ALMA-palkinnolle suosikki TV-todellisuudesta, muunnelmista tai komediahahmoista tai teoista. Hänellä on ollut toistuvia rooleja televisiosarjassa Hei, se on pörröinen! ja Cristel . Iglesiasilla on myös kertynyt kunnollinen luettelo ääninäyttelijöistä ja se voidaan kuulla animaatioelokuvissa Lentokoneet, Pähkinätyö, Elämän kirja, Pohjoisen normi, Smurffit: Kadonnut kylä, Pähkinätyö 2: Pähkinä luonteeltaan, Coco, Tähti ja Palava samurai . Sitten vuonna 2019 hän sai oman sitcominsa Netflixissä Herra Iglesias , jonka hän on kuvannut koskeneen oman elämänsä vaihtoehtoista historiaa, jossa hänestä tuli historian opettaja sen sijaan, että hän olisi menestynyt stand-up-komediassa. Iglesias on julkaissut myös kolme komedia-albumia: Kuuma ja pörröinen, me rakastamme pörröistä, ja Aloha Pörröinen . Mutta hänen ensimmäinen ja kestävä intohimonsa on todennäköisesti aina stand up -komedia, ja hän mainitsi suurimpina vaikutteina sarjakuvia, kuten Bill Cosby, Eddie Murphy ja edesmennyt Robin Williams.

Matt Winkelmeyer / Getty Images

Korkeimmin maksettu koomikko: Kesäkuun 2017 ja kesäkuun 2018 välisenä aikana Gabriel ansaitsi 21 miljoonaa dollaria erilaisista ponnisteluistaan. Se riitti tekemään hänestä yhden kymmenen eniten palkattua koomikkoa planeetalla, ja hän on jatkanut uransa aikana kannattavien palkkapäivien keräämistä, varsinkin kun hän on liittynyt tunnetusti taskuisiin Netflixiin. Iglesiasia on rutiininomaisesti nähty maailman parhaiten palkattujen sarjakuvien luetteloissa, mukaan lukien Tämä ja Tämä, ja hänen odotetaan säilyttävän paikkansa tällaisissa luetteloissa jonkin aikaa. Hänen paluutaan tämänkaltaisiin listoihin seurasi suhteellisen kuivaa loitsua, joka palasi vuoteen 2015, mutta Iglesias näyttää olevan alistunut mölymään takaisin suurimmalle ansaintamahdollisuudelleen Netflixin kanssa tehdyn sopimuksen ansiosta, joka sisältää kaksi stand-up-erikoistarjousta ja TV-sarjan, oletettavasti lisää tulossa, koska hänellä ei ole merkkejä hidastumisesta tai huomattavan fanijoukon menettämisestä. Hänen Netflix-tulonsa yhdistyvät tuottavaan kiertueaikatauluun, jota koettelemat tukevat. Koomikko on tien päällä kuukausien ajan vuodesta ja esittää komediaa kaikkialla Yhdysvalloissa ja usein mukana joukossa ystäviä ja yhteistyökumppaneita. Iglesias on yksi menestyneimmistä ja suosituimmista koomikoista uskomattoman pinotussa 'Netflix Is A Joke' -tallissa, joka sisältää myös sellaisia ​​nimiä kuin Jerry Seinfeld, Dave Chappelle, Adam Sandler, Ellen DeGeneres ja monet muut. hänen kentänsä on vieläkin vaikuttavampi - varsinkin kun toisin kuin monet komedian eniten ansaitsevat, hän on keskittynyt stand-upiin eikä johtaviin rooleihin elokuvissa tai televisiossa (viime Herra Iglesias merkittävä poikkeus ja osa hänen Netflix-tuotantosopimustaan).

Kiinteistöt: Gabriel Iglesias asuu Kaliforniassa, ilmoitetun 1,5 miljoonan dollarin koti Signal Hillin alueella. Taloa mielenkiintoisempi on luultavasti hänen autokokoelmansa: hän on pakkomielle Volkswagen-busseista siinä määrin, että hänellä on 3 miljoonan dollarin arvoinen kokoelma niitä. Hän pitää bussejaan valtavassa varastossa, joka muistuttaa automuseota, ja antoi kerralla kiertueen kokoelmasta Business Insiderille, jonka voit tarkistaa alla:

Kansalaisyhteistyö ja hyväntekeväisyys: Vuonna 2012 Iglesiasille myönnettiin kunniaavain El Pason kaupunkiin, jota hän kutsui 'toiseksi kodiksi'. Samassa tapahtumassa hän sai Beacon of H.O.P.E -palkinnon voittoa tavoittelemattomalta organisaatiolta Operation H.O.P.E., joka on omistettu tarjoamaan taloudellista lukutaitoa ja muuta koulutusta heikossa asemassa oleville yhteisöille. Hän sai palkinnon operaation H.O.P.E. toinen perustajista Angel Gomez, joka menee 'ylitse ja yli' ponnisteluistaan ​​antaessaan takaisin.

Gabriel Iglesias lainaa rahaa:

'Tiedän, millaista on olla perhe ja ei vakuutusta, ja tarvitsen sitä todella. Sarjakuvana vakuutus oli yksi niistä uhrauksista, jotka tein aikaisin, kunnes minulla oli siihen varaa. '

'Olin melkein ostanut DeLoreanin eräänä päivänä vain siksi. Jos näen jotain mielestäni hienoa ja pidän siitä, menen sen eteen.

Gabriel Iglesiasin nettovarallisuus

Gabriel Iglesias

Nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria
Palkka: 20 miljoonaa dollaria vuodessa
Syntymäaika: 15. heinäkuuta 1976 (44 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Ammatti: Näyttelijä, koomikko, käsikirjoittaja, elokuvantuottaja, ääninäyttelijä, televisio-tuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu