Pelin nettovarallisuus

Kuinka paljon peli on arvoinen?

Pelin nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria

Pelin nettovarallisuus : The Game on amerikkalainen räppäri, tuottaja ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 25 miljoonaa dollaria. Hän allekirjoitti sopimuksen Aftermath Entertainmentin ja sitten 50 Cent: n G-Unit Recordsin kanssa vuonna 2003. Hänestä on sittemmin tullut erittäin menestyvä rap-taiteilija, yrittäjä ja aktivisti.

Aikainen elämä: Peli syntyi Jayceon Terrell Taylorilla 29. marraskuuta 1979 Comptonissa, Los Angelesissa, Kaliforniassa. Peli kasvoi Santana Bloccissa, tunnetusti vaarallisessa naapurustossa, jota johti The Crips -niminen katujengi. Hänen vanhempansa George Taylor ja Lynette Baker olivat myös molemmat Cripsin jäseniä. Peli ja hänen veljensä vannoivat kuitenkin uskollisuutensa kilpailevalle The Bloods -joukolle. Teini-ikäistensa aikana usein pulassa Taylor ja hänen sisaruksensa viettivät kuusi vuotta sijaishoidossa. Hän valmistui Comptonin lukiosta ja osallistui muutamiin erilaisiin yhteisön korkeakouluihin ennen keskeyttämistä. 2000-luvun alussa Peli oli vahvasti mukana huumekaupassa ja jengitoiminnassa.

Musiikin ura: Vuoden 2001 lopulla Game toipui sairaalassa ampuma-haavoista, kun hän alkoi tutkia kaikkia klassisia hiphop-albumeja. Viiden kuukauden aikana hän opiskeli erilaisia ​​vaikutusvaltaisia ​​rappialbumeja ja valmistautui tulemaan itse räppäriksi. Game ja Big Fase tekivät ensimmäisen miksauksensa yhdessä, 'Tiedät mikä se on Vol. 1 ', ja julkaisi sen vuonna 2002. Se sai Sean Combsin huomion, joka halusi allekirjoittaa hänet alun perin, mutta tohtori Dre pääsi ensin hänen luokseen ja allekirjoitti hänet Aftermath Entertainmentiin. Dre päätti yhdistää Pelin 50 Cent: n ja G-Unitin kanssa, jotta hän kasvaisi ympärillään. Vuonna 2003 The Game allekirjoitti ensimmäisen äänityssopimuksen 50 Centin G-Unit -levy-yhtiöiden kanssa. Pian sen jälkeen hän jatkoi myös oman levy-yhtiönsä, Black Wall Street Recordsin, muodostamista.

The Game teki pudotushittin vuonna 2005 debyyttialbumillaan The Documentary. Levy avattiin Billboard 200: n numerolla One, ja tämän albumin single Hate It or Love It sai kaksi Grammy-ehdokasta. Pelistä on tullut vaikutusvaltainen rap-yhteisössä, ja sen uskotaan olevan liikkeellepaneva voima yrittäessään elvyttää länsirannikon hip-hopia ja palauttaa sen valtavirran tila. Vuosien 2005 ja 2012 välillä The Game julkaisi viisi studioalbumia ja on tähän mennessä myynyt yli 10 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti. Uransa aikana hän on ollut mukana myös lukuisissa erittäin julkisissa riidoissa, mukaan lukien entisen 50 Centin mentorin kanssa. Pelin albumit 'The Documentary' 2005, 'Doctor's Advocate' 2006, 'LAX' 2008, 'The R.E.D.' albumi vuonna 2011, 'Jesus Piece' vuonna 2012, 'The Documentary 2' vuonna 2015 ja '1992' vuonna 2016, saavuttivat kaikki 1. sijan Yhdysvaltain rap-listoilla. Peli julkaisi yhdeksännen studioalbuminsa 'Born 2 Rap' vuonna 2019. Hänen singlensä How How Do (featuring 50 Cent) saavutti 2. sijan Yhdysvaltain rap- ja R&B -listalla. Peli nimitettiin BET-palkinnoksi parhaaksi uudeksi taiteilijaksi sekä kolmelle Billboard-palkinnolle ja kahdelle MTV-musiikkivideopalkinnolle vuonna 2005. Hän oli myös ehdolla kahteen Grammy-palkintoon elokuvasta Hate It or Love It ja voitti Ozone-palkinnot vuonna 2007 ja 2008.

Getty Images

Muut hankkeet: Peli ilmestyi vuoden 2000 dating-näyttelyssä 'Change of Heart'. Vuonna 2004 hän esiintyi videopelissä Grand Theft Auto: San Andreas. Hän ilmaisi itsensä videopelissä Def Jam: Icon. Vuonna 2006 The Game teki debyyttinsä elokuvassa Waist Deep. Peli pelasi ja osti osakkeita myös Inglewood Cobras -koripallojoukkueelle. Entisen NBA-pelaajan Sean Higginsin valmentama joukkue taittui kuitenkin pelattuaan neljä peliä. Peli teki yhdessä 310 Motoringin kanssa oman kengänsä, The Hurricanesin, joka lahjoitti osan tuotosta hirmumyrsky Katrinan uhreille. Joulukuussa 2012 The Game perusti yhdessä räppäri Stat Quon kanssa uuden levy-yhtiön nimeltä Rolex Records. Juhlistaakseen uuden etikettinsä muodostumista hän osti koko henkilökuntansa Rolex-kellot. Rolexin kanssa käydyn laillisen taistelun jälkeen hän muutti levy-yhtiön nimen The Firmiksi, ja siitä tuli lopulta Blood Money Entertainment. Etiketti on allekirjoittanut monia suosittuja länsirannikon räppääjiä, mukaan lukien farao Jackson ja Skeme.

Henkilökohtainen elämä: Peli oli kihloissa Valeisha Butterfield -mallin kanssa, mutta he keskeyttivät sitoutumisensa kesäkuussa 2006. Peli oli mukana Tiffney Cambridgen kanssa kahdeksan vuotta, jopa kihloissa, mutta avioliittosuunnitelmia ei toteutunut huolimatta siitä, että molemmat esiintyivät VH1-todellisuuksissa heidän sitoutumisestaan. , 'Naimisiin pelin kanssa'.

Pelissä on useita tatuointeja, jotka kunnioittavat kaatuneita muusikoita. Hänellä on kyynärvarrellaan kuva kuolleesta räppäri Eazy-E: stä, jonka alla on hautausmaa, joka sisältää hautakiviä 2Pacin, Jam Master Jayn ja Eazy-E: n nimillä. Hänellä on myös räppääjien Lisa 'Vasemman silmän' Lopesin ja Aaliyahin tatuointeja. Oikealla olkallaan hänellä on Tupac Shakur enkelinä. Helmikuussa 2020 hän sai tatuoinnin kunnioittamaan edesmennyttä Kobe Bryantia.

Lakiasiat: Peli sekä Snoop Dogg ja Tha Dogg Pound haastettiin väitetystä väkivallasta faneille lavalla vuoden 2005 konsertissa. Syyttäjä väitti, että räppärien seurue löi häntä, kun hän yritti nousta näyttämölle. Myöhemmin samana vuonna Game syytettiin pidätysten ja häiriötekijöiden vastustamisesta Pohjois-Carolinan kauppakeskuksessa. Vuonna 2007 Game pidätettiin tapahtuman yhteydessä koripallopelissä Etelä-Los Angelesissa, jossa hänen väitettiin uhanneen henkilöä aseella. Hän ei vedonnut rikosaseiden syytteeseen tuomitsemisesta ja tuomittiin 60 päiväksi vankilaan, yleishyödyllisyyteen ja kolmen vuoden koeaikaan. Peli evättiin pääsystä Kanadaan vuonna 2011 väitetyn jengisidoksen vuoksi.

Vuonna 2016 tuomari katsoi, että Peli oli syyllistynyt seksuaaliseen hyökkäykseen Priscilla Raineyn VH1-todellisuusnäyttelijässä 'She Got Game'. Hänet haastettiin 7,1 miljoonan dollarin takia, ja Raineyn mukaan räppäri ei ole maksanut hänelle rahaa vuosien kuluessa tuomion vastaanottamisesta. Hän teki vuonna 2019 ehdotuksen The Game -tulon takavarikoimiseksi, ja huhtikuussa 2020 Rainey sai itsenäisen levy-yhtiön Prolific Recordsin omistusoikeuden sekä Born 2 Rap -palkkiot.

Pelin nettovarallisuus

Jayceon Terrell Taylor

Nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 29. marraskuuta 1979 (41 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 3 tuumaa (1,918 m)
Ammatti: Lauluntekijä, muusikko, näyttelijä, laulaja, räppäri
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu