Garth Brooksin nettovarallisuus

Kuinka paljon Garth Brooks on arvoinen?

Garth Brooksin nettovarallisuus: 400 miljoonaa dollaria

Garth Brooksin palkka

90 miljoonaa dollaria vuodessa

Garth Brooksin nettovarallisuus: Garth Brooks on amerikkalainen kantrimusiikin tähti, jonka nettovarallisuus on 400 miljoonaa dollaria. Se on yhdistetty nettovarallisuus vaimonsa, maanmuusikkalaulaja Trisha Yearwoodin kanssa. Suurin osa parin nettovarallisuudesta (300-350 miljoonaa dollaria) johtuu Garthista.

Garth on hurjasti menestyvä kantrimusiikkitaiteilija, jolla on ollut kuusi albumia, jotka on sertifioitu timantiksi. RIAA: n mukaan hän on Yhdysvaltojen myydyin soololevyartisti 148 miljoonalla kotimaan kappaleella, ennen Elvis Presleyä, ja on jäljellä vain The Beatlesin jälkeen levyn kokonaismyynnissä. Hän on myös yksi maailman kaikkien aikojen myydyimmistä artisteista, hän on myynyt yli 200 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti.

Aikainen elämä: Troyal Garth Brooks syntyi Tulsassa Oklahomassa 7. helmikuuta 1962. Hän on Troyal Raymond Brooksin ja Colleen McElroy Carrollin nuorin lapsi. Hänen isänsä oli öljy-yhtiön valmistelija ja äiti oli laulaja 1950-luvulla ja esiintyi televisio-ohjelmassa Ozark Jubilee. Garth on vanhempiensa toisen avioliiton lapsi. Hänellä on neljä vanhempaa puoli-sisarusta ja yksi vanhempi sisar. Aikuisena hänen perheensä isännöi viikoittaisia ​​lahjakkuuksia, joissa kaikkien kuuden lapsen piti laittaa puku päälle tai laulaa. Vaikka Garth nautti laulamisesta aikuisena, hänen pääpaino oli urheilussa. Lukiossa Garth pelasi jalkapalloa, baseballia ja oli yleisurheilijoukkueessa. Hänelle myönnettiin radan apuraha Oklahoma State Universitylle. Hänen erikoisuutensa oli keihäs. Brooks valmistui yliopistosta kandidaatin tutkinnoksi markkinoinnissa vuonna 1984.

Ura: Yliopiston jälkeen Brooks alkoi soittaa kitaraa ja laulaa paikallisissa baareissa ja klubeissa vuonna 1985. Viihdeasiamies ajoi Dallasista Stillwateriin Oklahomaan vain kuulemaan Brooksin soittavan. Hän tarjoutui tuottamaan ensimmäisen demonsa. Brooks lähti Nashvilleen etsimään ennätyssopimusta. 24 tunnin sisällä hän oli takaisin Oklahomassa. Asianajaja vakuutti Garthin antamaan Nashvillelle uuden laukauksen. Brooks muutti Nashvilleen vuonna 1987.

'Hungry Years', Brooksin ensimmäinen albumi julkaistiin vuonna 1989. Levy saavutti toisen sijan maan albumilistalla. Hänen ensimmäinen ykkönen, If Tomorrow Never Comes, on pois tältä albumilta. Samana vuonna Brooks lähti kiertueelle kantrimusiikin legenda Kenny Rogersin avajaisena. Brooksin toinen albumi, No Fences, julkaistiin vuonna 1990, ja se vietti 23 viikkoa maan albumien listan ykköspaikalla. Kappaleet 'Friends in Low Places' ja 'The Thunder Rolls' ovat pois tältä albumilta. 'No Fences' on Brooksin myydyin albumi, jossa on neljä ykkösmaata. Ropin 'The Wind, Brooksin kolmas albumi julkaistiin syksyllä 1991, ja se debytoi tärkeimpien albumien listalla. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun maataiteilija suoritti tämän esityksen. Brooks oli myös ensimmäinen maanartisti, jolla oli kolme albumia Billboard 200 -albumin top 20 -listalla samanaikaisesti. Hän julkaisi neljännen albuminsa The Chase, syksyllä 1992.

Vuonna 1993 Brooks julkaisi In Pieces -lehden, joka sijoittui maan ja päälistojen ykköseksi. Hän lähti ensimmäiselle maailmankiertueelleen samana vuonna myymällä Wembley Arenan Englannissa, ensimmäisenä amerikkalaiselle maatoimelle. Kaksi vuotta myöhemmin hän julkaisi tuoreet hevoset ja singlen She's Every Woman. Myös vuonna 1995 hän meni toiselle maailmankiertueelleen, joka soitti 5,5 miljoonalle ihmiselle ja tuotti yli 105 miljoonaa dollaria. Vuonna 1998 hän julkaisi ensimmäisen live-albuminsa Double Live.

Lokakuussa 1999 hän julkaisi Garth Brooksin elokuvassa… Chris Gainesin elämä, ääniraita elokuvalle nimeltä Karitsa. Tämä projekti oli epäonnistunut.

Brooks ilmoitti 26. lokakuuta 2000 virallisesti vetäytyvänsä nauhoittamisesta ja esiintymisestä.

(Kuva: Ethan Miller / Getty Images)

Syksyllä 2007 Brooks järjesti yhdeksän loppuunmyytyä konserttia nimeltä Garth Brooks: Live in Kansas City. Sen oli tarkoitus olla vain yksi konsertti, mutta valtavan kysynnän myötä kaikki yhdeksän esitystä myytiin alle kahdessa tunnissa. Se on noin 140 000 myytyä lippua. Muutama kuukausi myöhemmin, tammikuussa 2008, Brooks soitti viisi loppuunmyytyä esitystä alle 48 tunnissa Los Angelesissa osana vuoden 2007 metsäpalojen varainhankintaa.

Syksyllä 2009 Brooks tuli jälleen hetkeksi eläkkeelle Las Vegasin residenssiin Steve Wynnin Encore Las Vegas -hotellissa ja kasinossa. Wynn antoi Brooksille pääsyn yksityiseen suihkukoneeseen, jotta hän voisi maksimoida aikansa perheensä kanssa Oklahomassa ja olla edelleen Vegasissa viikonloppuisin näyttelyissään.

Vuonna 2014 Brooks tuli eläkkeelle uuden singlen 'People Loving People', uuden albumin 'Man Against Machine' ja maailmankiertueen kanssa. Vuonna 2016 Brooks julkaisi kokoelma-albumin yhteistyössä Targetin kanssa nimeltä The Ultimate Collection. Levy 'Gunslinger' ja single 'Baby, Let Lay Down and Dance'.

Vuonna 2018 julkaistiin vuoden 2020 albumi 'Fun', joka julkaisi singlen 'All Day Long'. Samana kesänä Brooks ilmoitti Stadion-kiertueestaan ​​30 Pohjois-Amerikan stadionilla, mukaan lukien ikonisella jalkapallostadionilla Notre Damen yliopiston kampuksella South Bendissä, Indianassa. Vuonna 2019 Brooks aloitti Dive Bar Tour -kiertueen, pysähtyen seitsemässä sukellusbaarissa ympäri Yhdysvaltoja.

COVID-19-pandemian aikana Brooks ja Trish Yearwood järjestivät epävirallisen konsertin, joka lähetettiin 5,2 miljoonalle ihmiselle Facebook Liven kautta. Esitys oli häiriö ja kaatui jatkuvasti, koska siihen yritti päästä. Brooks ja Yearwood tekivät sitten samanlaisen konsertin seuraavalla viikolla CBS: llä ja lahjoittivat miljoona dollaria pandemian helpotuksiin. CBS-lähetys toi 5,6 miljoonaa katsojaa. 7. heinäkuuta pari palasi Facebook Liveen toiseen tapahtumaan ja otti faneilta kappaleita.

Kesäkuun lopulla 2020 Brooks esitti konsertin, joka lähetettiin 300 sisäänrakenneteatterissa Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Henkilökohtainen elämä: Brooks tapasi ensimmäisen vaimonsa, lauluntekijän Sandy Mahlin yliopistossa. He menivät naimisiin 24. toukokuuta 1986. Pariskunnalla oli kolme tytärtä: Taylor, August ja Allie.Brooks ja Mahl erosivat 17. joulukuuta 2001. Hänen avioero oli yksi kalleimmat avioerot kaikkien aikojen. Garth maksoi Sandylle 125 miljoonan dollarin ratkaisun.

Brooks avioitui uudelleen 10. joulukuuta 2005 kantrilaulijan Trisha Yearwoodin kanssa.

Heinäkuussa 2013 Brooksista tuli isoisä, kun Augustilla oli tytär nimeltä Karalynn Chance Michael Russellin kanssa.

Palkan kohokohdat: Kiertovuonna Garthin tiedetään ansaitsevan jopa 90 miljoonaa dollaria, ja se on toisinaan ollut planeetan eniten palkattu julkkis. Kesäkuusta 2017 kesäkuuhun 2018 Garth Brooks ansaitsi 45 miljoonaa dollaria. Seuraavan vuoden samana aikana hän ansaitsi 25 miljoonaa dollaria.

Kiinteistöt: Brooks omistaa asuntoja Tulsassa, Oklahoma Nashvillessä, Tennessee ja Malibussa Kaliforniassa. Vuonna 2019 huhuttiin, että Brooks ja Yearwood ostivat Layby-hotellin Holmes Beachiltä Anna Maria Islandilla Floridassa 8,825 miljoonalla dollarilla.

Garth Brooksin nettovarallisuus

Garth Brooks

Nettovarallisuus: 400 miljoonaa dollaria
Palkka: 90 miljoonaa dollaria vuodessa
Syntymäaika: 7. helmikuuta 1962 (59 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 11 tuumaa (1,82 m)
Ammatti: Laulaja-lauluntekijä, muusikko, näyttelijä, elokuvantuottaja, musiikkitaiteilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu