Garth Brooksin tyyli luo hauskan, koskettavan esityksen

4084301-0-44084301-0-4

'Olet hauska.'

Totta, jos ei puolueetonta, Garth Brooksin laulava puoliso Trisha Yearwood.

Mutta se tiivistää suuren osan hänen miehensä esittelystä Wynn Las Vegasissa, josta on tullut yhtä paljon puhumista kuin laulamista.Se, mikä alkoi löyhällä edestakaisin fanien kanssa, on muotoiltu tiukasti kontrolloiduksi kerronnaksi siitä lähtien, kun Brooks käynnisti nämä esitykset vuosi sitten tänä viikonloppuna.

Brooks kävelee edelleen paljaalla lavalla akustisella kitaralla. Mutta nyt se on yhtä paljon Broadway-tyylinen foorumi kuin country-konsertti. Sukupolven elämäkerta ja henkilökohtainen.

Itse asiassa supertähden laukaisuosuuden 'Much Too Young (To Feel This Damn Old)' osittaisen esityksen välillä on hyvä 20 minuutin venytys-koska hänen isänsä sanoi aina hänelle: 'Jos etsit paikkaa aloita, kokeile alkua ' - ja kohta, jossa hän pääsee tutustumaan toiseen omaan kappaleeseensa' Rodeo '.

Tämä johtuu siitä, että tämä läheinen kohtaaminen Brooksin kanssa on kehittynyt musiikilliseksi selitykseksi - ja kyllä, hauskaksi - siitä, miten hänestä tuli sellainen kuin hän on. Nämä eivät ole satunnaisia ​​cover -kappaleita Night Moves- tai American Pie -lauluista. Ne eivät näytä niin halvoilta ja helpoilta tässä yhteydessä.

Mutta jos tapahtuu niin, että nämä huudot James Taylorille ja Simon & Garfunkelille avaavat esityksen niille, jotka eivät tunne Brooksin omaa laulukirjoitusta? Tuolloin, kun lippujen hinnat nousivat 110 dollaria, ehkä siirtämällä osa tiukasta lippuvalikoimasta ydinfaneilta kasinon vieraille?

Kukaan ei koskaan syyttänyt Brooksia tai hotellinomistajaa Steve Wynnia liiketoimintataitojen puutteesta.

Jos liike on laskettu, se ei ole yhtä kiehtova ja tehokas.

john f. kennedy jr. nettovarallisuus

Brooks saa paljon vitsejä puhuessaan siitä, kuinka hänen 70 -luvun sankareidensa tiukka laulusarja kehittyi löysemmistä 60 -luvun hitteistä, kuten Harry Nilssonin 'Everybody's Talkin': 'He joko leikkasivat ne liian nopeasti lopettaakseen ne tai liian kivettyä tietääkseen eron. '

Mutta hän myös avautuu tavalla, joka ei ollut välttämätön, eikä ehkä edes mahdollista, kun hän oli rakentamassa areenoja.

Laulaja on hauska, koskettava ja elävästi teatraalinen, kun hän kertoo hermostuneesta ensimmäisestä tapaamisesta idolinsa Taylorin kanssa. Hän on opettavainen murtaessaan lauluntekokuntaa. `` He kutsuvat tätä blues -esitykseksi E -avaimessa '', hän selittää, ennen kuin hän kertoo kuinka myöhäinen country -kultti -sankari Chris LeDoux käski häntä `` ottamaan nuolemisen ja asettamaan päälle cowboy -tavaraa '' tehdäkseen Rodeon.

Vuosikymmenten vuosikertojen jukeboksi-lähestymistapa kerrotaan hänen omaan elämäkertaansa, kun 48-vuotias puhuu kasvamisesta Oklahoma Cityn laitamilla, viimeisenä kuudesta lapsesta.

Se yksinkertaistaa yksinkertaisesti: isä piti Haggardista ja Jonesista. Äiti piti Motownista. Ja koko perhe kokoontui sinä päivänä, kun veli toi kotiin Sweet Baby James -albumin.

Itse asiassa äidillä oli itse lyhyt 1950 -luvun Nashville -ura. Olisi kiva kuulla lisää tästä; ehkä siitä, kuinka laulajauralle pyrkimistä ei luultavasti naurattanut niin kuin monissa talouksissa.

Mutta eksyminen liian kauas musiikillisesta polusta vääristäisi baarijakkara-trubaduurin herkkää tasapainoa ja laittaisi juuri tarpeeksi totuutta pöydälle maatakseen.

Brooks poistaa kaiken negatiivin muodon - paljaan lavan, taustabändin puuttumisen - ja toimii positiivisina. Niin suora on silmä-silmä-kosketus, hän on melkein vakuuttanut, että James Taylor on 'funky'.

Samaan aikaan hän ei enää tunne pakko vastata jokaiseen hunajahuutoon tai pyyntöön ja päättää sen sijaan sovittaa yleisön tahalliseen tahtiinsa ja rakenteeseensa.

Voitto? Kun Yearwood tulee laulamaan omia ”Walkaway Joe” ja ”Hän on rakastunut poikaan”, ihmiset, jotka tiesivät jo pitävänsä kaveristaan, voivat ensimmäistä kertaa todella ymmärtää miksi.

Ota yhteyttä toimittaja Mike Weatherfordiin osoitteessa mweatherford@ reviewjournal.com tai 702-383-0288.

Arvostelu

Garth Brooks

kuinka paljon mariska hargitay tekee jakson

20.00 tänään ja sunnuntaina klo 8.30-22.30 Lauantai

Encore Theatre osoitteessa Wynn Las Vegas, 3131 Las Vegas Blvd. Etelä

253 $ (770-7469)

Arvosana: A