Gary Oldman nettovarallisuus

Kuinka paljon Gary Oldman on arvoinen?

Gary Oldman nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria

Gary Oldman nettovarallisuus ja palkka: Gary Oldman on englantilainen näyttelijä, elokuvantekijä ja muusikko, jonka nettovarallisuus on 40 miljoonaa dollaria. Oldman on yksi nykyisen sukupolven menestyneimmistä näyttelijöistä, joka on voittanut Oscar-palkinnon ja suuren määrän muita kunnianosoituksia. Vuodesta 2020 hänen elokuvansa ovat keränneet yli 11 miljardia dollaria, mikä tekee hänestä yhden kaupallisesti menestyneimmistä näyttelijöistä historiassa.

Vaikka Oldman aloitti uransa Englannin näyttämöillä teatterinäyttelijänä, hän siirtyi myöhemmin elokuvarooleihin huomattavan helposti ja menestyksekkäästi. Nykyään hän on yksi Hollywoodin tunnetuimmista kasvoista, kun hän on esiintynyt joissakin viime vuosikymmenien merkittävimmissä elokuvissa. Gary tunnetaan selkeästä näyttelytyylistään, ja hän pelaa usein roistoja. Hän on myös säännöllinen kiinnitys erilaisiin tieteiselokuviin. Näyttelijöiden ulkopuolella Gary on saanut kirjoitus- ja tuotantopisteitä. Lisäksi Oldman on vakiintunut ääninäyttelijä.

Aikainen elämä: Gary Leonard Oldman syntyi 21. maaliskuuta 1958 New Crossissa, Lontoossa, Englannissa. Garyn alkoholisti-isä hylkäsi perheen seitsemän vuoden iässä. Vanhemman sisaren rinnalla, josta tuli myös näyttelijä (Laila Morse), Oldman jätti koulun 16-vuotiaana työskentelemään urheilukaupassa. Malcolm McDowell innosti häntä alun perin näyttelijäuraan. Poikana etelä-Lontoosta Oldman tuki paikallista klubiaan Millwallia. Myöhemmin hän sai tietää, että hänen isänsä oli pelannut Millwallissa nuorena miehenä.

Ura: Valmistuttuaan draamakoulusta Oldman löysi ammattityön näyttelijänä, pääosissa näytelmissä, kuten Thark, Romeo ja Julia ja Pariisin verilöyly. Sitten hän debytoi elokuvassaan 'Remembrance'. Hän seurasi useita uusia esiintymisiä erilaisissa näyttämöesityksissä, mukaan lukien 'Paavin häät' vuonna 1984. Tämän viimeisen esityksen ansiosta hänelle tarjottiin Sid Viciousin rooli vuoden 1986 elokuvassa 'Sid ja Nancy'. Tämä rooli kiinnitti amerikkalaisten yleisöjen huomion.

Ilmoitettuaan '' Armon osavaltiossa '' Oldman muutti Yhdysvaltoihin 1990-luvun alussa. Merkittävä läpimurto tapahtui vuonna 1992, kun Gary otti Draculan roolin elokuvassa Bram Stoker's Dracula. Tämä johti siihen, että Oldman soitti roistoja lukuisissa muissa elokuvissa, kuten 'True Romance', 'Murder in the First', 'The Fifth Element', 'Lost in Space' ja 'Leon: The Professional'. Sitten hän sai kriittistä suosiota Ludwig van Beethovenin soittamisesta elokuvassa Kuolematon rakas.

Lyhyen urakehityksen jälkeen vuosina 2002-2004 Gary Oldman palasi näkyvyyteen varattuaan Sirius Blackin roolin Harry Potter -elokuvasarjaan. Sitten hän jatkoi varaamalla James Gordonin roolin elokuvassa Batman Begins, roolin, jonka hän toisti elokuvan kahdessa jatko-osassa. Hän otti myös ääninäyttelijän roolin Kung Fu Panda 2: ssa tänä aikana.

Vuonna 2011 hänet nimitettiin Oscar-palkinnolle esiintyessään elokuvassa Tinker Tailor Soldier Spy. Useiden onnistuneiden roolien jälkeen Gary Oldman soitti Winston Churchilliä vuoden 2017 Pimeimmässä tunnissa. Hän sai kriittistä suosiota esityksestään Britannian pääministeristä, ja esitys ansaitsi hänelle Oscar-palkinnon parhaasta näyttelijästä.

Näyttelijätyyli: Elokuvanäyttelijän uransa alusta lähtien Gary Oldman yritti kehittää ainutlaatuista esitystyyliä, joka erottaisi hänet näyttelijätovereistaan. Ennen kaikkea Gary tunnetaan uskomattomasta monipuolisuudestaan ​​ja ulottuvuudestaan ​​näyttelijänä - kykenee soittamaan hahmoja, jotka ovat korkean tason, matalan tilan, kovia, hiljaisia, roistoja, ystävällisiä ... luetteloa jatketaan. Oldman on erityisen ammattitaitoinen aksenttien suhteen.

Kamppailu alkoholismin kanssa: 1990-luvun alussa Oldman taisteli hyvin julkisessa taistelussa alkoholismin kanssa. Kun hänet pidätettiin DUI: n takia vuonna 1991, hän tarkasteli itseään kuntoutukseen vuonna 1994. Vuonna 2001 hän kuvasi itsensä toipuvaksi alkoholistiksi, ja nykyään hän pidättyy alkoholista.

Ihmissuhteet: Gary Oldmanin ensimmäinen vaimo oli Lesley Manville, jonka kanssa hän meni naimisiin vuonna 1987. Kolme kuukautta ensimmäisen lapsensa syntymisen jälkeen Oldman lähti Manvillesta vuonna 1989. Vuonna 1990 Gary meni naimisiin Uma Thurmanin kanssa, vaikka heidän suhteensa kesti vain kaksi vuotta ennen avioeron päättymistä. Vuonna 1994 hän kihlautui italialaisen näyttelijän Isabella Rossellinin kanssa, mutta he erosivat vuonna 1996 koskaan naimisiin.

Vuonna 1997 Gary meni naimisiin Donya Fiorentinon kanssa. Heillä oli kaksi poikaa ennen avioeroa vuonna 2001. Vuonna 2008 hän meni naimisiin neljännen vaimonsa, laulajan ja näyttelijän Alexandra Edenboroughin kanssa. Heidän avioeronsa saatiin päätökseen vuoteen 2015 mennessä. Vuonna 2017 Oldman meni naimisiin viidennen vaimon, kirjailijan ja taidekuraattorin Gisele Shmidtin kanssa.

Lakiasiat: Kun Oldman oli eronnut Fiorentinosta, hänen entinen vaimonsa syytti häntä kotimaassa tapahtuvasta pahoinpitelystä heidän lastensa edessä. Hän kielsi kaikki häntä koskevat väitteet ja lopulta puhdistettiin kaikista väärinkäytöksistä. Vaikka Oldmanille myönnettiin yksinomainen huoltajuus heidän lapsistaan, Fiorentino sai rajoitetun, valvotun yhteydenoton huumeiden väärinkäytön ja muiden ongelmien vuoksi. Vaikka Fiorentino syytti Oldmania lasten hyväksikäytöstä vuonna 2003, tuomioistuin hylkäsi myös nämä vaatimukset. Vuonna 2018 Fiorentino syytti Oldmania jälleen väärinkäytöksestä vuotamalla tarinan tabloidi-uutispisteisiin.

Kiinteistöt: Vuonna 2002 ilmoitettiin, että Gary Oldman oli myynyt kodinsa Hollywood Hillsissä 2,2 miljoonalla dollarilla. Hän osti alun perin 4000 neliömetrin kodin vuonna 1997. Myydessään kodin Oldman muutti välittömästi vuokrakohteeseen. Myynti tapahtui Oldmanin avioeron vuoksi entisen vaimonsa Donya Fiorentinon kanssa.

Vuonna 2018 Oldman myi jälleen - tällä kertaa Los Felizin alueella. Hän onnistui saamaan vajaat 5 miljoonaa dollaria asunnosta, vaikka tämän kiinteistösopimuksen merkittävin yksityiskohta oli WHO Gary myi. Ostaja, joka nosti 5 miljoonan dollarin setelin, oli kukaan muu kuin Vanessa Hudgens yhdessä kumppaninsa Austin Butlerin kanssa.

3200 neliömetrin kodissa on muun muassa irrotettu kahden auton autotalli ja uima-allas. Oldman osti kiinteistön alun perin vuonna 2011 2,9 miljoonalla dollarilla, jättäen hänelle hyvän voittomarginaalin, kun kauppa saatiin päätökseen. Kodin myymisen jälkeen Garyn huhuttiin muuttaneen Palm Springsiin.

Gary Oldman nettovarallisuus

Gary Oldman

Nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 21. maaliskuuta 1958 (63 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,74 m)
Ammatti: Näyttelijä, muusikko, elokuvantuottaja, elokuvaohjaaja, käsikirjoittaja, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdistynyt kuningaskunta
Viimeksi päivitetty: 2020

Gary Oldman Ansiot

  • Pimeä ritari 3 000 000 dollaria
  • Jeesus 1 000 000 dollaria
  • Kadonnut avaruudessa 5 000 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu