Gayle King nettovarallisuus

Paljonko Gayle King on arvoinen?

Gayle Kingin nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria

Gayle Kingin palkka

11 miljoonaa dollaria

Gayle Kingin nettovarallisuus: Gayle King on amerikkalainen toimittaja, kirjailija ja aikakauslehden toimittaja, jonka nettovarallisuus on 40 miljoonaa dollaria. Hän aloitti CBS This Morning -hotellin isännöinnin vuonna 2012, ja hän on toiminut O, The Oprah Magazine -lehden toimittajana vuodesta 1999. King on myös työskennellyt kirjeenvaihtajana The Oprah Winfrey Show -ohjelmassa, ja hän isännöi The The Gayle King Show 'OWN: lla vuonna 2011.

Gayle Kingin CBS-palkka : Vuosien 2014 ja 2019 välillä Gaylen palkka CBS: ssä oli 5,5 miljoonaa dollaria. Se vastaa noin 30 miljoonan dollarin bruttotuloja tänä aikana. Toukokuussa 2019 paljastui, että hän oli neuvotellut uuden sopimuksen, jonka arvo on vähintään 11 ​​miljoonaa dollaria vuodessa.

Aikainen elämä: Gayle King syntyi 28. joulukuuta 1954 Chevy Chase, Maryland. Hänen äitinsä Peggy oli kodinhoitaja ja hänen isänsä Scott oli sähköinsinööri. King varttui kolmen nuoremman sisaren kanssa ja vietti suurimman osan lapsuudestaan ​​Turkissa, koska hänen isänsä oli siellä. Perhe muutti myöhemmin takaisin Yhdysvaltoihin, ja Gayle osallistui Marylandin yliopistoon ja valmistui kaksoistutkinnosta psykologiasta ja sosiologiasta vuonna 1976. Opiskellessaan hän työskenteli televisioasemalla, WTOP-TV: ssä, ja valmistumisensa jälkeen King oli palkattiin tuotantojohtajaksi WJZ-TV: lle Baltimoressa. Sitten hän muutti Kansas Cityyn Missourissa ja työskenteli WDAF-TV: n yleislähetystoimittajana ja viikonloppuankkurina.

Ura: Vuonna 1981 King palkkasi WFSB: n Hartfordiin, Connecticutiin, ja työskenteli uutena ankkurina 18 vuotta. Gayle oli myös The Oprah Winfrey Show'n erikoiskirjeenvaihtaja ja esiintyi näyttelyssä 141 kertaa sen 25 kauden aikana. King isännöi NBC: n päivittäistä keskusteluohjelmaa Cover to Cover, Robin Wagnerin kanssa vuonna 1991, mutta se peruutettiin 13 viikon jälkeen. Gayle on isännöinyt 3 ohjelmaa nimeltä The Gayle King Show: vuoden 1997 syndikoitu talk show, joka kesti yhden kauden, 2006 XM Satellite Radio -esityksen ja 2011 show OWN: ssä (Oprah Winfrey Network). 'The Gayle King Show': n kolmas inkarnaatio kesti tammikuusta 2011 saman vuoden marraskuuhun, jolloin King lähti ankkuroimaan elokuvan 'CBS This Morning'. Charlie Rose ja Erica Hill olivat hänen alkuperäiset ankkurinsa CBS This Morning -elokuvassa, mutta Hill lähti vain kuuden kuukauden kuluttua, ja Rose erotettiin vuonna 2017 seksuaalisista väärinkäytöksistä. Norah O'Donnellista tuli ankkuri Hillin lähdön jälkeen, ja John Dickerson korvasi Rosen tammikuussa 2018, jolloin molemmat lähtivät toukokuussa 2019, ja Anthony Masonista ja Tony Dokoupilista tuli Gaylen uudet ankkurit.

King työskenteli myös 'Good Morning America' ​​-kirjeenvaihtajana, ja hän on isännöinyt 'Oprah and Friends' -palvelua XM Satellite Radiossa. Gayle sai huomionsa vuoden 2019 haastattelussaan R.Kellyn kanssa, pitäen tyytyväisyytensä, kun Kelly huusi ja raivostui. Hänet tunnetaan myös julkisesta kehotuksesta CBS: ää olemaan avoimia seksuaalisesta häirinnästä ja väärinkäytöksistä verkostossa syyttäjiä vastaan ​​entiselle toimitusjohtajalle Leslie Moonvesille vuonna 2018.

Getty

Henkilökohtainen elämä: Gayle meni naimisiin asianajajan / avustavan asianajajan Bill Bumpuksen kanssa vuonna 1982, ja he erosivat vuonna 1993, kun hän tarttui hänet sänkyyn toisen naisen kanssa. King ja Bumpus toivottivat tytär Kirbyn tervetulleeksi toukokuussa 1986 ja pojan William Jr. huhtikuussa 1987, ja Oprah Winfrey on heidän kummi-äitinsä. Gayle ystävystyi Oprahin kanssa vuonna 1976, kun he molemmat työskentelivät WJZ-TV: ssä, ja heidän ystävyytensä on kestänyt vuosikymmeniä. Kun Gayle otettiin mukaan Broadcasting & Cable Hall of Fameen vuonna 2018, Oprah jakoi palkinnon, ja seuraavana vuonna pari esiintyi OprahMag.com -sivuston videosarjassa The OG Chronicles.

Palkinnot ja kunniamerkit: King on saanut useita palkintoja journalismistaan, mukaan lukien 3 Emmyä. Hän sai American Women in Radio & Television Gracie -palkinnon erinomaisesta radio-talk-showsta vuonna 2008, ja vuonna 2010 hän ansaitsi New York Women in Communications -matriisipalkinnon ja Individual Achievement -palkinnon isäntä-viihteestä / tiedoista. Gayle palkittiin vuoden 2017 Variety's Power of Women -lounaalla työstään SEO Scholars -järjestön kanssa, ja vuonna 2019 hänet sisällytettiin Time-lehden listalle maailman 100 vaikutusvaltaisimman henkilön joukosta.

Kiinteistöt: Vuonna 2008 King osti 7 miljoonan dollarin kattohuoneiston Manhattanilla. 2500 neliön jalkainen koti sisältää 2 takkaa ja terassin. Myöhemmin samana vuonna hänen kotinsa Greenwichissä, Connecticutissa, meni markkinoille lähes 7,5 miljoonalla dollarilla, ja hän sai 10 000 neliömetrin talon 3,6 miljoonasta dollarista vuonna 2000. Julkisissa tietueissa kotitalouden omistajana on Winfreyn omistama Overground Railroad LLC .

Gayle King nettovarallisuus

Gayle King

Nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria
Palkka: 11 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 28. joulukuuta 1954 (66 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Ammatti: Näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu