George Jung Nettovarallisuus

Paljonko George Jung Worth on?

George Jung Net Worth: 10 tuhatta dollaria

George Jung Nettovarallisuus: George Jung on entinen yhdysvaltalainen huumekauppias, joka oli inspiraationa pääosassa vuonna 2001 julkaistulle Blow-elokuvalle Johnny Depp hahmona Jung. Tänään George Jungin nettovarallisuus on minimaalinen - mutta huumeidenkäyttäjän uran huipulla hän oli jopa 100 miljoonan dollarin arvoinen. Jung tunnetaan parhaiten massiivisen huumausaineoperaation kehittämisestä 70- ja 80-luvuilla. Hän oli varsin menestyvä huumeiden salakuljettajana. Huipussaan hän ansaitsi peräti 30 miljoonaa dollaria kuukaudessa.

Jung on kuuluisa myös siitä, että hän vietti erittäin pitkiä aikoja elämästään vankilassa. Yksi hänen pisin viiveistään baarien takana oli 20 vuoden vankeus, joka päättyi hänen vapautukseensa vuonna 2014. Valitettavasti Jungin lailliset valitukset eivät päättyneet siihen - hänet pidätettiin jälleen vuonna 2016 ehdonalaiseen rangaistuksen rikkomiseen. Tämä johti toiseen 5 kuukauden rangaistukseen.

Koska Jung oli kukoistuksensa aikana aktiivinen Medellin-kartellin jäsen, hän oli osa organisaatiota, joka salakuljetti maahan 85% Amerikan kokaiinista. Hän oli erityisen tunnettu kyvystään salakuljettaa suuria määriä kokaiinia Yhdysvaltoihin Kolumbiasta. Rikosmaailmassa hänet tunnettiin nimellä 'Boston George' tai 'El Americano'.

Aikainen elämä: George Jacob Jung syntyi 6. elokuuta 1942 Bostonissa Massachusettsissa. Kasvatettu Weymouthissa, hänestä tuli tähtijalkapalloilija lukiojoukkueessaan, ja monet hänen luokkatoverinsa myöhemmin todistivat hänen vahvista johtajuuksistaan. Muut Jungin elämän näkökohdat eivät kuitenkaan olleet niin lupaavia. Hän kamppaili akateemisesti, ja nuoruutensa aikana hänet pidätti salainen poliisi prostituution pyytämisestä.

Akateemisista kamppailuista huolimatta Jung onnistui valmistumaan lukiosta vuonna 1961. Sitten hän osallistui Etelä-Mississippin yliopistoon ja opiskeli mainontaa. Yliopistovuosien aikana George alkoi tupakoida marihuanaa ja myi riittävästi kyljellä rahoittamaan hemmottelua. Jung ei koskaan suorittanut opintojaan Etelä-Mississippin yliopistossa, koska huumekaupan viehätys vei hänen elämänsä toiseen suuntaan.

Rikollinen ura: Vaikka Jung myi rikkaruohoa jo varhaisesta iästä lähtien, hänen rikollisen uransa kääntyi vakavampaan suuntaan vuonna 1967, kun hän päätti aloittaa salakuljetuksen suuria määriä marijauanaa Kaliforniasta New Englandiin. Aluksi hän käytti lentoemäntä kuljettamaan marihuanaa matkalaukuissaan. Vaikka tämä tarjosi Jungille vankan tulon, hän halusi lisää. Hänen huumeidenkäyttöuransa seuraava vaihe sisälsi lentokoneiden varastamisen Cape Codin yksityisiltä lentokentiltä ennen niiden käyttämistä pakettien lentämiseen Puerto Vallartasta, Meksikosta.

George palkkasi ammattilentäjiä lentämään huumeita, ja tästä tuli pian uskomattoman kannattava yritys. Vaikka hänen huipputulonsa tällä kaudella 250 000 dollaria kuukaudessa ei ehkä kuulosta kovin paljon, on tärkeää muistaa, että tämä tapahtui 60-luvun lopulla ja 70-luvun alussa. Tämän päivän rahana 250 000 dollaria on reilusti yli 1,5 miljoonaa dollaria. Valitettavasti tämä operaatio kesti vain muutama vuosi ennen kuin Jung pidätettiin Chicagossa.

Pidätyksen ajankohtana Georgeia syytettiin yli 660 kilon marihuanan salakuljetuksesta. Viranomaiset vangitsivat Jungin, koska yksi hänen entisistä kumppaneistaan ​​oli pidätetty heroiinikaupasta. Lievemmän rangaistuksen saamiseksi tämä avustaja ilmoitti viranomaisille '' Boston George'n '' huumeita käyttävästä imperiumista. Jungin puolustaminen oikeudessa oli lievästi sanottuna luovaa, ja hän haastoi tuomarin kertomaan hänelle, mikä oli niin pahaa kuvitellun rajan ylittämisessä '' kasvien joukolla ''.

Tuomionsa jälkeen vuonna 1974 Jung lähetettiin liittovaltion oikaisulaitokseen Danburyssä. Tuomittuaan rangaistustaan ​​George tapasi Carlos Lehder Rivas, saksalainen kolumbialainen, jolla on yhteyksiä Medellin-kartelliin. Kumpikin keskusteli erilaisista huumausaineiden salakuljetustavoista, ja Rivas lupasi esitellä Jungin kollegoilleen Medellin-kartellissa, kun he molemmat vapautettiin.

Vuonna 1975 pariskunta sai vapaasti harjoittaa keskinäistä huumeidenkäyttöä. Se oli samanlainen operaatio kuin Georgen aiemmat ponnistelut, mutta muutamalla suurella erolla. Ensinnäkin Jung ja Rivas salakuljettavat kokaiinia - ei marihuanaa. Toiseksi he salakuljettavat paketteja Kolumbiasta, ei Meksikosta. Operaatio oli uskomattoman kunnianhimoinen, ja siihen sisältyi satojen kilojen kolumbialaisen kokaiinin kuljettaminen suoraan Pablo Escobarin yksityinen karjatila Yhdysvaltoihin.

George Jungin rooli kaikessa tässä oli lähinnä kirkastetun keskimiehen rooli. Vaikka hänellä oli varmasti huomattavaa asiantuntemusta huumeidenkäyttöön liittyvissä asioissa, hänen tehtävänsä oli yksinkertaisesti auttaa Medellin-kartellia antamaan kokaiininsa Kalifornian suurten jälleenmyyjien käsiin. Richard Barile oli kokaiinin jakelija, ja Jung ojensi hänelle avaimet kokaiinilla täytettyyn autoon, kun se oli saapunut maahan.

Kaikesta tästä huolimatta Georgen rooli koko toiminnassa oli olennainen, ja hänet palkittiin miljoonilla dollareilla. Hän antoi myös useita innovatiivisia ideoita, jotka Medellin-kartelli hyväksyi innokkaasti. Nero oli aivohalvaus Jungin ajatus varastaa yksimoottoriset lentokoneet ja veloittaa 10 000 dollaria yhden kilogramman kokaiinin kuljetuksesta. Sitten hän latasi yhden lentokoneen 300 kiloa kokaiinia, mikä vastasi 15 miljoonan dollarin tuloja yhdestä lennosta. 70-luvulla Jung järjesti useita lentoja viikossa ja keräsi 3 - 5 miljoonaa dollaria päivässä.

Jungin Medellin-kartellissa tekemän lopun loppupuolella hän alkoi harjoittaa rahanpesutoimia - lähinnä Panaman kansallisen pankin välityksellä. Tänä aikana Georgen vanha osakkuusyritys Carlos Lehder Rivas tajusi lopulta, että Jung ei oikeastaan ​​ollut niin tärkeä koko toiminnalle. El Americano poistettiin yhtälöstä, kun Lehder yksinkertaisesti meni suoraan Robert Barileen. Onneksi Medellin-kartelli ei todellakaan tappanut Jungia, ja hänen annettiin jatkaa salakuljetustoimiaan muiden keinojen kautta. Jung jatkoi miljoonien haravointia.

Vuonna 1987 Jung pidätettiin. Vakuuden ohittamisen jälkeen toinen yhteys petti hänet ja viranomaiset vangitsivat hänet. Sitten Jung todisti Carlos Lehderiä vastaan ​​- mutta Pablo Escobarin nimenomaisella luvalla. Tämän sopimuksen takia George vapautettiin. Lyhyestä 'puhtaaksi menemisestä' huolimatta Jung palasi huumekauppaan 90-luvulla. Jung pidätettiin jälleen ja tunnusti syyllisyytensä kolmeen salaliittoon saatuaan kiinni lähes 800 kiloa kokaiinia. Hänelle annettiin 60 vuoden rangaistus ennen kuin hänet vapautettiin vuoden 2014 alussa.

[Tällä sivulla käytetty George Jungin valokuva on lisensoitu Wikimedia ja Creative Commons -sivuston kautta. Sen otti 'Nish242']

George Jung Nettovarallisuus

George Jung

Nettovarallisuus: 10 dollaria tuhatta
Syntymäaika: 6. elokuuta 1942 (78 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu